תוכנה צלילה

oneill000

New member
תוכנה צלילה

היי, אני מחפש תוכנה מעין לוג בוק שאפשר להתקין אותה למחשב ואת כל הצלילות לרשום ולהזין בתוכנה.

mto

New member
ומי יחתום לך על כל צלילה . ?

יכול להיות שאתה מדבר על תוכנה שתהווה פירוט לכל צלילה אבל לא תשמש כלוג בוק חתום ?

oneill000

New member
נכון

זה בנוסף ללוג בוק ,זו תוכנה שאוכל לרשום בה את כל הצלילות העומקים האתרים וכו´

oneill000

New member
תוכנה לפאלם או למחשב PC

יש תוכנה של לוג בוק בנוסף ללוג בוק הקיים שניתן להזין בה את כל הצלילות

tom 1

New member
לבעלי iPAQ ושאר Pocket PCs

יש כיום רק תוכנה אחת לפלטפורמת ה Pocket PC, והיא תואמת רק למעבדי StrongARM (מכשירים חדשים בלבד..) היתרון הגדול שלה הוא שהיא מגיעה גם עם תוכנה לDesktop. התוכנה רק בתחילת דרכה, אבל החברה טוענת שבעתיד יהיה לה ממשק למחשבי צלילה, תכנון צלילה, וסטטיסטיקות. לצערי התוכנה לא תואמת לPocketPC הזקן שלי... אבל היא ניראית איכותית.

atlantis

New member
ואם יש לי מחשב צלילה...

ואני מוריד לוגים למחשב האישי מי חותם לי אז. יאללה תצאו מזה - מקסימום הוא ידפיס צלילה אחרונה יחתים את השותף שצלל איתו ויצרף ללוגבוק.

אילוניק

New member
מטו יש לי שאלה

נניח שאני ואתה צללנו יחד אני חתץמתי לך בלוג בוק אבל אתה לא חתמת לי אז מה זה אומר שאני לא צללתי איתך לא כל אחד מנהל לוג בוק ועד כמה שאני יודע ומציין אני לא קיימת חובה לניהול לוג בוק תקן אותי אם אני טועה אגב לי אישית יש מאות צלילות שלא נרשמות בלוג בוק וגם הבן זוג לא חותם אז מה לא צללתי אותם הבנדם רוצה תוכנה יעשה בה משהוא רוצה וזהו אילוניק

mto

New member
טוב אילנוקי אז ככה,

העובדה שאתה חתמת לי בלוג בוק לאחר הצלילה לא מעניינת שום רשות. חתימת המועדון מאחורי הדף של הצלילה איפה שרושמים את התיאור היא זאת שחשובה , במקרה ואתה נוסע לחו"ל ושוכח את תעודת הצלילה שלך אתה יכול להביא את הלוג בוק וכך יראו כמה צלילות יש לך ואת דרגת ההסמכה שלך, אך דפים שממולאים אך לא חתומים ע"י חותמת מועדון הם חסרי ערך, כלומר מבחינת המועדון שאינו מכיר אותך מאיפה להם לדעת אם סתם מילאת את הלוג בוק עם עצמך וחמת בשם של מישהו אחר ? תחשוב על זה . אני לא בטוח שזה נכון אבל נדמה לי אפילו שבקורס צלילה שאני עשיתי בזמני המדריך אמר לי שבארצות מסוימות אתה יכול לצלול במועדון רק אם אתה מראה גם את הלוג בוק שלך . ובחינתי הבן זוג שלי לא חותם לי אך רשום לי למעלה שם הבן זוג שם אני ממלא את שמו לאחר כל צלילה אני מחתים את הלוג בוק ע"י חותמת המועדון שצללתי דרכו. במקרים סופנטים שיש לך ציוד מלא + מיכל מלא ואתה יורד לצלילה ולא עובר דרך מועדון או שאתה נמצא במקום שאין בו מעדון אז או שאתה לא מחתים או כאשר אתה הולך למלא את המיכל אתה מחתים את הלוג בוק.

Alto

New member
בדיוק הפוך

מה שחשוב וקובע זה חתימת הבן זוג, לא המועדון. נכון שכדאי להחתים את המועדון כיון שזה מה שברוב המועדונים בארץ מעניין את הדלפקיסט, אבל מבחינת החוק / תקנות מה שקובע ומחייב זו חתימת הבו זוג.

mto

New member
את זה לא

ידעתי .. רק כדאי להחתים את המועדון ? הייתי בטוח שצלילה מוכרת במועדון רק אם היא חתומה ע"י חותמת תודה לך על התיקון .

אילוניק

New member
מתו שאלה להשכלה

נניח שאני ואתה צללנו ואני חתמתי לך בלוג בוק שלך אבל אתה לא חתמת לי אז האם זה אומר שלא צללתי איתך אין חוק שמחייב לנהל לוג בוק תקן אותי אם אני טועה אילוניק

חי בר

New member
כאן יש כמה דוגמאות

של מה שאתה מחפש. יש גם אתר באינטרנט של לוגבוק וירטואלי, נדמה לי באתר של שלמה כהן. חוצמזה יש עוד עשרות תוכנות-לוגבוקים שתוכל למצוא בחיפוש פשוט באינטרנט.. http://www.reefscuba.com/divingsoftware.htm

ניב ד

New member
אתה יכול להשתמש בתוכנה של סונטו

שכעקרון מיועדת שתוריד אליה את הנתונים מהמחשב, אבל אפשר להזין צלילות גם ידנית והיא מאד נוחה לשימוש. www.suunto.com אולי גם בתוכנה של אלדין אפשר לעשות זאת אבל אני לא בטוח. www.uwatec.com

למעלה