תוכנה ממש שווה

gabimaor

New member
תוכנה ממש שווה

בתור מישהו ששונא את הממשק של ה wm2003 ממש חיכיתי לזה.מדובר בתוכנה שיכולה להוות מעין תחליף לכל סביבת העבודה שמציעה מערכת ההפעלה הרגילה. מסך today כמו שאתם רוצים,יכולת לשים אייקונים בצורה קצת יותר נורמלית מאשר שמציעים בפוקט פלוס או בטרי פאק ועוד ים של אופציות.הבעיה העיקרית שלה שצריך להשקיע כמה שעות ללמוד אותה לעומק אבל זה בעיקר בגלל מגוון האופציות שלה. ממש ממליץ לנסות אותה.אגב,מדובר במפתח מאוד מוכשר שפיתח בעבר מעין מערכת הפעלה חילופית למכשיר של קסיו BE300.שם הממשק היה כמעט זהה לווינדוס של הPC.

idobi

New member
נצל"ש - תערוכת מסכי Today

שלום רב, הצעה אמנם קצת ילדותית וחטטנית, אבל בכל זאת נראה לי נחמד ומעניין אם כל אחד יפרסם את מסך ה Today היחיד ומיוחד שלו / שלה. אני מצרף את שלי + הסבר קצר על ה Plugins והתוספים בהם אני משתמש: 1. Wisbar Advance - תוכנת 'Skin' שמייפה את התפריט העליון + משפרת את ניהול התוכנות הפועלות ויכולת סגירתן. 2. cLaunch - הפעלת תוכנות עם לשוניות לפי נושאים (Main, Tools, Games...). 3. Pocket Backup Plus - מוסיף את ה Plugin שמראה את מצב הסוללה והזיכרון בדומה ל Battery Plus...אך עם עוד מעט תוספות. 4. Calendar+ - נראה כמו תוסף היומן הרגיל, אך נותן אפשרויות נוספות (הצגת פגישות ליום מסוים, למס' ימים מסויימים ועוד...). 5. WorldMate - תוכת השעון העולמי המצויינת שנותנת אוסף של כלים לנוסעים לחו"ל (כולל תחזית מזג אוויר - אותה ניתן לראות במסך ה Today). הסמלים ב Taskbar למטה: 1. HandyMenu - מוסיף אפשרויות כמו כיבוי הפוקט בלי ללחוץ על הכפתור, סופט ריסט ועוד. 2. סמל ה BT. 3. הסמל של Pocket Informant - מחליפת היומן (ועוד) המצויינת. 4. סמל ה ActiveSync Remote Display - התוכנה החינמית ש MS מצרפים ל Pocket PC Power Tools ובעזרתה ניתן לצלם ולשלוט על מסך הפוקט ע"ג המחשב האישי. זהו, מקווה לראות את היצירות שלכם!

ron20

New member
עדו - כל הכבוד על היוזמה... ../images/Emo183.gif

שתי שאלות לי ... - איזה מכשיר יש לך
- בתמונה זה נראה יפה ושימושי, אבל אני חייב לשאול (נקודה רגישה אצלי) האם כל ה"חגיגה" שרקצה ברקע על בסיס קבוע לא פוגעת בביצועי המכשיר

idobi

New member
תודה ירון

המכשיר שלי - iPAQ 1940. האמת שאני לא מרגיש בהבדל בביצועים. זה דווקא הדאיג אותי בהתחלה, אז עשיתי Hard Reset והפעלתי משחקים, MP3, אפילו סרט - כשהמכשיר 'במערומיו'...ולא הרגשתי שום הבדל. גם עכשיו, כשמתוקנות כל כך הרבה תוכנות (ניסיתי לבחור ב Plugins שאוכלים הכי מעט משאבים) הכל עובד חלק ומהר!

gabimaor

New member
אגב

המלצתי על התוכנה כי היא לא סתם מוסיפה פלאג אין למכשיר אלא משנה את כל הממשק שלו.לצערי אין לי עדיין זמן לחקור אותה לעומק אבל זה יבוא מתישהו. אם היכולות שלה קרובות למה שעשה האקספוד ל BE300 אז הרווחנו בגדול

kill bill

New member
מספר שאלות

האם ActiveSync Remote זו הדרך היחידה לצלם את מסך הפוקט? (אני לא ממש רואה בתוכנה הזאת אופציה לשמור כתמונה , אתה עושה פרינט סקרין ואז חותך?) כל הנוחות הזאת עולה לא מעט כסף לא? ( רציתי להוריד לעצמי גם כמה מהפלאגים שהצגת ומחיר כל תוכנה נע בין 10 ל 20 דולר )

mikeoreli

New member
צילום מסך

יש הוראות בשו"ת כיצד לבצע זאת. יש תוכנות שיושבות בפוקט פיסי ומסוגלות גם כן לצלם את המסך, לפחות כך הרוב עושים. לגבי התוכנות - יש לתוכנות אלו גרסאות נסיון.

AmitJ

New member
גדול, כמה שאלות:

1. איך הוספת את התחזית של WorldMate למסך Today? יש לי את הגרסה שמגיעה על הדיסק המקורי (גרסה 3.1.0), ולא הצלחתי... 2. מהיכן התוספים ל-Wisbar? 3. כשאני מחליף תמונת רקע ל-today היא מוצגת בגוונים ממש בהירים... מה אני עושה לא נכון? תודה, עמית

idobi

New member
תשובות

עמית שלום, בתשובות לשאלותייך: 1. לא הוספתי...מרגע ההתקנה זה היה קיים (תחילה כתוב "Activesync to get updated forecast" - ואחרי סנכרון רואים את התחזית. אולי ה Plugin לא מופעל אצלך כלל? תיכנס ל Settings ואז Today - עבור ללשונית Items ובדוק ברשימה ש Worldmate מסומן. 2. אני מצרף למטה שני אתרים עם סקינים מצויינים ל Wisbar Advance ולתוכנות נוספות. 3. אל תשכח שצילום המסך שצירפתי הוא מהמחשב האישי ולא מהפוקט - על הפוקט הכל נראה יותר בהיר. שנה את הגדרות ה Brightness כדי להכהות את המסך...

mikeoreli

New member
לגבי 3

שינוי בהירות המסך לא תעזור. הבהירות יתר של התמונה נראית כאשר טוענים תמונה כרקע, כנראה במיקרוסופט הניחו שאנשים ישימו תמונות שלא מתאימות כרקע ולכן הבהירו אותם כדי שיהיה נוח לקרוא את הטקסט על הרקע (ישיבות, משימות וכו...) לדעתי, הכי טוב (כמו בפרסומת) זה שתוריד תוכנה לייצור רקעים לפוקט פיסי והיא כבר תסדר את התמונה כדי שתופיע כמו שאתה רוצה בפוקט פיסי.

kill bill

New member
והינה המסך שלי

שילוב של Wisbar Advance ו DASHBOARD ... והאיקון של HandyMenu .

למעלה