תוכנה ל- ppc, כספים

תוכנה ל- ppc, כספים

שלום רב לכם האם קיים תוכנה לניהול מערכת עם כרטיסיות דהיינו: שם > ומתחתיו תנועת פלוס ומינוס, עם סיווגים וכו'? אשמח באם יש למשהו מידע בעניין, וישתף אותי שבת שלום

mikeoreli

New member
לא ממש מובן

אתה מתכוון למנהל הוצאות? אם לא הסבר יותר בפירוט.

ניהול הוצאות או ניהול חשבונות?

קיימות בשוק מספר תוכנות טובות לניהול הוצאות. קיימות גם תוכנות טובות לניהול חשבונות בנק. לא ידוע לי על תוכנה לנהול חשבונות - בטח לא דו-צידית.

תשובות

מדובר על תוכנה לניהול הלוואות פקדונות כמובן שאיננו דורש מרום מעלת כבוד ה-ppc לנהל את כל התוכנה כמו במחשב, אבל מה שאני רוצה זה ניהול כרטסות, ותחת כל כרטסת שורות פירוט כגון: ראובן 1000- הלוואה שמעון 2000- הלוואה ראובן 500 - החזר הלוואה ראובן 2500- פקדון כשבוחרים את הכרטיס של ראובן רואים רק את התנועות שלו, וכו'.

יש תוכנה מעולה לזה. השם שלה הוא

Pocket Excel... לכל ראובן ולכל שמעון פתח גליון (=כרטסת) ונהל בו את התנועות. תמצא שב- Excel אתה יכול להוסיף נוסחאות חשבונאיות ובוודאי שחישובי +/- ... כמובן שתוכל גם להסתנכרן מול ה- Excel במחשב ה- Desktop שלך ותוכל גם לבצע ייצוא של התנועות כדי להסתנכרן מול תוכנות אחרות.

dds22

New member
חצי המלצה- microsoft money

Kמה חצי? כי פרט לך שהיא יקרה אני מצאתי אותה מסובכת מאד מאד אבל מצד שני היא יודעת לעשות הכל כולל מה שהגדרת - אתה יכול לפתוח איתה אין סוף חשבונות, הלאוות, חישובי ריבית, העמסת הוצאות (דוגמת הוצאות מעביד על משכורות) וכו'. היא עובדת טוב בחיבור בין המחשב לפוקט (בהנחה שקנית את הגרסה המלאה גם השולחנית וגם לפוקט). אם תחליט להשתמש ותצליח להבין אותה אודה אם תשלח כאן רשמים

castroman

New member
../images/Emo45.gif אבא שלי משתמש בתוכנה הזאת

כבר די הרבה זמן, גם בגירסה השולחנית וגם בגירסת הPPC, הם מסתכרנים ועובדים מצוין יחד, כמו dds22 אמר היא בהחלט מסובכת, אבל אני מאמין שתלמד אותה לאט לאט.

dds22

New member
../images/Emo13.gifאולי בתור אבא של המנהל הוא ירתם

לכתיבת מדריכון קצר?

castroman

New member
../images/Emo67.gif ממ...

אני ישאל אותו, נקווה שהוא יסכים

למעלה