תוכנה לתמונות

galo

New member
תוכנה לתמונות../images/Emo36.gif

אני רוצה להעביר תמונה גדולה לPPC, העברה רגילה של הקובץ לתיקיית הסנכרון, פותחת אותו בגודל המסך דרך הדפדפן. מדובר במפה, כולל הוראות מסלול, ואני מחפש תוכנה שיודעת להגדיל את התמונות ומאפשרת להזיזי כדי שאוכל לראות כל פעם חלק אחר בתמונה. אשמח לקבל המלצות.

koganzon

New member
אני לא

כל תמונה שאני מנסה להכניס למסך הפתיחה יוצא גדול מידי

ron20

New member
../images/Emo26.gif תן כמה דקות להגיב ../images/Emo6.gif

אינטרנט אקספורר לא נועד להצגת תמונות, הוא יודע לעשות את זה אבל זה ממש לא זה ... אם יש לך WM2003 יש תוכנה מצורפת שעושה את זה מצויין. אם אתה עם גרסה קודמת, חפש בפוקט גיר picture viewer - יש המון תוכנות חלקן חינמיות לדוגמא DAVA הן יאפשרו לך: - דפדוף בין מספר תמונות (slide show) - zoom in/out רציף לא 100% או התאמה למסך - thumbnails ועוד דברים שאקספלורר לא נותן ...

koganzon

New member
נכון אבל....

האם יש בתוכנה אופציה לשמירת תמונה ע"ג מסל ה today ?

ron20

New member
לא צריך תוכנה בשביל זה ...

בהגדרות מסך ה today יש אופציה use this picture as background כדאי לעשות שימוש בתמונות בגודל המסך (320X240) בשביל להיות יותר "רציני" בצע חיפוש בפורום על themes generator וכך תוכל ליצור רקעים "מקצועיים" יותר.

Mr BIG Biker

New member
תמונה קיימת...

יש לי תמונה וכמובן שכשאני שם אותה במסך today רואים רק חלק ממנה איך אני משנה לה את הרזולוציה ןאם צריך תוכנה יעזור לי לינק...

ron20

New member
../images/Emo26.gif

הכי פשוט ... תוריד את התוכנה מכאן (בתחתית העמוד) ותעקוב אחרי ההוראות. לגבי שינוי רזולוציה של תמונות זה כבר עניין לפורום אחר, בעקרון ברוב עורכי התמונות יש פונקציה שנקראת re-size או משהו כזה. לך על אופציה א, אם אתה לא מסתדר תכתוב ...

למעלה