תוכנה למורים שלום, מחפש היכן ניתן להוריד תוכנה עבור מורים
Q qwertyx New member 23/7/01 #2 רצוי קצת לפרט מערכת שעות? ציוני תלמידים? חישוב ימי שביתות? תכנון החופש הגדול? לוחות מבחנים? לעניין: נסי את אלה
רצוי קצת לפרט מערכת שעות? ציוני תלמידים? חישוב ימי שביתות? תכנון החופש הגדול? לוחות מבחנים? לעניין: נסי את אלה
Q qwertyx New member 24/7/01 #6 תוכנה חדשה, נראית מרשימה וגם שמעתי שיש לה פריצה כך שלא תהיה מוגבלת מזמן (אם כי אני ממליץ בחום לקנות את התוכנה כמו כל תוכנה אחרת, כי צריך לתמוך במפתחים, ולא לעבור על החוק) התוכנה נקראת Suite for Teachers
תוכנה חדשה, נראית מרשימה וגם שמעתי שיש לה פריצה כך שלא תהיה מוגבלת מזמן (אם כי אני ממליץ בחום לקנות את התוכנה כמו כל תוכנה אחרת, כי צריך לתמוך במפתחים, ולא לעבור על החוק) התוכנה נקראת Suite for Teachers
ע עומר המאירי New member 24/7/01 #10 VX ? ברצינות ? לי יש VX... לא חוויתי אף התרסקות של התוכנה גם על הפאלם וגם על האימולטור !!! יכול להיות שיש לך בעיה בפאלם ! מה הוא כתב לך ? עומר המאירי
VX ? ברצינות ? לי יש VX... לא חוויתי אף התרסקות של התוכנה גם על הפאלם וגם על האימולטור !!! יכול להיות שיש לך בעיה בפאלם ! מה הוא כתב לך ? עומר המאירי