תוכנה להפצת מיילים

eyal2978

New member
תוכנה להפצת מיילים

שלום רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג תוכנה להפצת מיילים תודה מראש

ron ad

New member
לא רלוונטי לאתר וגם לא ממש חוקי...

שלום, אני מאמין שאתה מתכוון לתוכנה להפצת מיילים - spam. זה לא ממש חוקי, ומצד שני מבחינה תדמית לא ממש כדאי. רון

eyal2978

New member
אני לא מכיר את הנושא

ולכן לא ידעתי שזה לא חוקי. אסביר את המטרה וזה אולי יישמע אחרת. יש לי מאגר מיילים של לקוחות שלי והמטרה היא לשלוח להם עידכונים עבור מוצרים חדשים שאני משווק. מדובר במאגר של לקוחות שהסכימו לקבל עידכונים דרך מייל ולכן אינני מבין למה זה לא חוקי. מכיוון שמדובר בשיווק חשבתי שהאתר דווקא רלוונתי. אשמח לקבל תגובה.

ron ad

New member
לגבי החוקיות...

שלום, אם אינני טועה זה נידון מספר פעמים בבית המשפט ויש מקרים בהם זה כן חוקי, אבל עיקר כוונתי הייתה שזה בעייתי לתדמית. לגבי העניין שלך, אם מדובר בלקוחות כמובן שזה חוקי וחיובי וחיוני לתדמית. באיזה סדר גודל מדובר? עשרות מאות? האם outlook לא מספיק? רון

eyal2978

New member
מדובר במאות

וסביר להניח שOUTLOOK יספיק רק שאני לא רוצה שמי שמקבל את המייל יראה את הכתובות של מקבלי המייל האחרים. יכול להיות שזה אפשרי וטכנית אני לא יודע איך עושים זאת. אשמח לקבל עזרה תודה מראש

eyal2978

New member
שני תיקונים

1-מצטער רק עכשיו שמתי לב שיש פורום ניפרד לשיווק ופירסום. 2-לגבי ההודעה הקודמת-רלוונטי ולא רלוונתי.

נכון שזה לא קשור לפורום זה, אבל

אם כבר שאלת, אענה לך באופן חלקי: 1. outlook לא מתאים לשליחת כמויות מיילים גדולות. 2. אם רוצים לשלוח מייל בלי שהכתובות יראו לעיני כולם, משתמשים באופציית BCC (עותק מוסתר) הקיימת ברוב תוכנות המיילים. דרך אגב, גם אני מחפשת תכנת ניוזלטר טובה. אם תמצא - אתה מוזמן לחזור אלי במסר אישי ולספר לי.

למעלה