תוכנה להמרת סרטים...

תוכנה להמרת סרטים...

יש לי תוכנה שממירה סרטים לכל סוגי המכשירים יש בתוכנה אופציה מלא דגמים של פלאפונים ופאלמים, בכל מה שקשור לפוקט יש שתי אופציות PPC או PPC VGA בתור בעליו של אסוס 636N אני צריך לבחור PPC VGA נכון?

kochav

New member
לדעתי אתה צודק...

אבל יותר חשוב, באיזה תוכנה אתה משתמש?? אני בדיוק מחפש כזאת עכשיו

AYELET1

New member
תוכנה מעולה לפחות לפורמטים בהם

אני משתמשת היא PocketDVD Studio איננה חינמית אך שווה כל אגורה שהושקעה טווח רזולוציות רחב. ישנן גרסאות לפאלם בלבד או לפוקט לא הצלחתי להבין מה ההבדל (אולי הבדל בפורמטים?) בפועל, הגרסה לפוקט היא גרסה חדישה יותר ומכסה טווח נרחב של רזולוציות, הכולל את זה של הפאלם, ואם צופים בסרט בעזרת תוכנת TCPMP, הרי הפורמט לפאלם ולפוקט זהה (אני ממירה ל-AVI). באתר שלהם יש גרסה ל-PSP ואאל"ט גם לסמארטפונים. מה ההבדל? רזולוציה? פורמט? האמת שלא בדקתי כי אין לי PSP ולצפות בסרט על סמארטפון נראה לי מטורף (בהתחשב בגודל המסך.) התוכנה מכילה אופציות לקינפוגים שונים ובחירה באיכות הסרט המומר (שזה מביא לגודל קובץ פלט שונה). מדובר בתוכנה להמרת סרטים מ-DVD לסרט לצפיה במחשב כף יד (לא יודעת מה אתה מחפש).

BravoMan

Active member
פחות:

VGA = 640X480 QVGA = 320X240 כלומר יש רבע מכמות הפיקסלים (QVGA = QURTER VGA)

SaarAvigour

New member
לא יותר טוב ולא פחות טוב

VGA = פי ארבע יותר פיקסלים, תמונה יותר "חלקה" כתוצאה מצפיפות גבוהה פי 4 של פיקסלים ביחידת שטח מסך, אבל עומס על המעבד הגורם האטה בתגובות ואורך חיי סוללה קצרים יותר בין טעינות QVGA = רבע כמות הפיקסלים, תמונה באיכות סטנדרטית, וביצועים יותר מהירים ככל שהמסך יותר קטן כך פחות חשובה רזולוצייה גבוהה שכן הפיקסלים ממילא קטנים וצפופים יותר (כיוון שהרווח ביניהם קטן גם הוא) כ"חוק אצבע" ניתן לומר שככל שהמסך גדול יותר יש יותר משמעות לרזולוצייה גבוהה יותר ולהיפך, וכן שככל שהרזולוציה גבוהה יותר כך הביצועים יורדים אלא אם יש פיצוי הולם בחומרה (למשל מעבד מהיר יותר ו/או מעבד עזר גראפי ייעודי). כמו-כן, בכל מקרה רזולוציית VGA איננה מופיעה על המסך כ- Native ממילא אלא בהדמיית רבע (4 פיקסלים בתא שטח במקום 1). עיקר הייתרון לרזולוציה גבוהה יותר בא לביטוי ביישומי מולטימדיה (שמשלעצמם זוללי משאבים לא קטנים), אחרת זה סתם Nice to Have... דוגמא קלאסית ל"זחל VGA" עם מסך גדול (4 אינץ) ואפילו שיש לו מעבד במהירות הכי גבוהה שיש בינתיים.. - IPaq 4700

BravoMan

Active member
כל מה שאמרתה נכון

רק מן הראוי לציין ש: 1) כשאמרתי פחות טוב התכוונתי לווידאו ולמסכים כמו של ASUS 636N שלדעתי מספיק גדול לVGA. 2) יש תוכנות שכן יודעות לנצל את מלוא הרזולוציה בVGA ויש תוכנות שאפשר לגרום להן לעשות זאת ע"י הוספת RESOURCE אחד. 3) יש תוכנות שגורמות לכל המכשיר לעבוד TRUE VGA (בלי הכפלת פיקסלים) אבל כמובן שלא כל התוכנות מסתדרות עם זה.

למעלה