תוכנה להמיר ל-DIVX

תוכנה להמיר ל-DIVX

שלום, המליצו לי נא על תוכנה להמרת MPEG או AVI ל-DIVX. אפשר חינמית או TRIAL עם פונקציות מלאות. תודה.

Reborn1

New member
הבנה בסיסית

מבחינתך המושג avi והמושג divx הם אחד (למרות שזה שונה
) divx -סטנדרט לדחיסה ואתה רואה אותו בסיומת movie.avi mpeg לרוב mpeg-1 או mpeg-2 אתה רואה אותו לרוב movie.mpg אם יש לך סרט avi ייתכן מאוד שהוא כבר divx ואין צורך להמיר אם יש לך סרט mpeg ייתכן והסרט כבר s\vcd ומתאים ל dvd ואין צורך לבצע המרה כלשהיא מה הצרכים שלך!! ?

MickName

New member
יסטר ריבורן...

דיביאיקס לא חייב להיות בקונטיינר AVI

Reborn1

New member
מיותר

חכמים גדולים שנשאלו שאלות מפי תלמידיהם היו עונים לכל אדם תשובה מתאימה בהתאם להבנתו ורצונותיו אני לא "מורה גדול" אבל אני עונה בהתאם לדרישה ולרמה של השואל אין טעם להסביר לבחור את כל ההסבר על מהו קונטיינר? הסבר על קונטיינרים פחות שכיחים כמו mkv או קונטיינר חדש divx כששואלים שאלה עונים בהתאם לרצון השואל ,כאשר מתעורר רצון להבין עוד מרחיבים לפי דרישה כבר שכתבתי חשבתי שעניתי אפילו טיפה יותר מהדרוש בשלב זה MickName אם היית בחור מתחיל בפיזיקה מודרנית אולי ברמה תיכונית והיית שואל אותי מהי תורת הקוואנטים? האם היית רצה שאציין בפניך הסבר ארוך של כשעה או יותר, או שאסביר לך את העקרון הכללי של התפיסה ,ואחרי שתבין את העיקר אם תהיה מעוניין תשאל עוד להרחבה ,ואם הרעיון הכללי "הספיק לך" אז קיבלת תשובה הולמת כבר בתחילה זהו עיקרון "תשובה בהתאם לרצונותיו של השואל" ,שמתגבר הרצון מרחיבים, כשהרצון הבסיסי נענה במלואו אין צורך להרחיב אדם לא נמדד בהתאם לידיעותיו אלא בהתאם לתקשורת בסיסית נדרשת אנא חסוך ממני תשובה זו לעתיד ,תודה דודו

kkdd

New member
../images/Emo6.gifטכלס! אהבתי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

MickName

New member
המממםם

זהו...שלא חייבים להביא הרצאה של שעתיים על כל דבר הוא היה פשוט יכול להביא תשובה מדוייקת דוגמא: DIVX=סטאנדארט דחיסה לוידיאו הסיומות הם בדרך כלל OGM AVI וMKV רק בגלל שזה נובים לא אומר שאתם לא צריכים לדייק אולי זה אומר שאתם לא חייבים להביא הסברים מפורטים אבל זה לא אומר שאתם צריכים להטעות אנשים...כי אחרי זה כשיגידו לנוב שאפשר לקודד גם בMKV הוא יחשוב שזה בלתי אפשרי ויתחיל להתווכח כי איזה מישהו שנחשב מבין אמר לו כך וכך קאפיש?

Reborn1

New member
כותב את דברי בנימוס נוסף

נסה להימנע מלכתוב הודעות המופנות אלי(הודעת המשך) משום שאני מעדיף להימנע מדיון עימך אשמח אם תרחיב בפירוט את ידיעותך בשרשור (לא בהמשך לדברי) אלא כתגובה להודעה המקורית להעשיר את חברי הפורום מהידע המעולה שרכשת במידע נרחב ותורם אני לא רוצה שתרגיש נעלב אם אמנע להגיב כלפי הודעה שרשמת אלי בשרשור זה פשוט טוב יותר בשביל שנינו בהערכה דודו

MickName

New member
טוב...אם זה מה שאתה רוצה

לא אכפת לי.... בכל מקרה....לא הבנתי מה אני אמור להסביר להם.... תגידו מה אתם רוצים לדעת ואני יגיד לכם

למעלה