תוכנה לבנית עץ משפחה

shona51

New member
תוכנה לבנית עץ משפחה

אני עדיין מתלבטת מאד באיזו תוכנה להכניס את כל החומרים שיש לי אודות משפחתי. התוכנה דורוטריי קצת פשטנית מדי לטעמי ואינה מוציאה דוחות יפסים גרפית. התוכנה משפוחה עולה תחזוקה חודשית. האם יש תוכנה ובה יותר? עזרו לי.

shona51

New member
האתר שלך ממש מרשים

הורדתי את התוכנה שעליה המלצת. והתחלתי קצת להזרים אליה חומר. עדיין קצת קשה לי ואני עושה מדי פעם טעויות. איך בסוף יוצא אתר כל כך יפה. האם אפשר להגיע לרמה כמו שאת הגעת? תודה בכל מקרה על העזרה. תמה

eyholla

Member
Brother's Keeper

ואני כרגיל ממליץ על BK. תוכנה חינמית, טובה, יעילה וידידותית. ניתנת להורדה באתר המצורף. בהצלחה, בכל תוכנה שתבחרי. איל

eyholla

Member
כך

עץ צאצאים ניתן להפיק בשתי דרכים: קישור לוגי או שרטוט תיבות (כמו ב-FTM) העצים אינם אינטרקטיבים ולא ניתן להפיקם כקובץ אלא כתדפיס. את העצים המצורפים הפקתי באמצעות הדפסת המסך, ולכן בהדפסת עץ התיבות קיבלתי רק את חלקו. ניתן כמובן לשלוט במס' הדורות, בפונט וכד'. לעומת זאת ההדפסה של עץ כזה מאד נוחה, אני מדפיס אותו על מדפסת רחבה בנייר רציף וההפקה טובה ללא בעיית חפיפות, בניגוד ל-FTM. עץ אבות הוא רק לוגי, הוא אינטרקטיבי וניתן להפיק אותו כ- RTF. לא קיימת האפשרות (המיותרת לדעתי) של all in one, וכן לא של "שעון חול". כפי שכתבתי בעבר, הפקת העצים היא הנקודה החלשה של התוכנה, השאר טוב יותר. איל

משה לרר

New member
קליין באויהעלי והסביבה

אני רואה לפי העץ שאתה מסתוב במחוזות גם אני מסתובב האם אתה יכול לשלוח לי את החלק של קליין באיזור הזה אולי יש קשר עם העצים שלי- קליין אצלי צאצאים של אדלער שהם צאצאים של הורוביץ [email protected]

eyholla

Member
שטיין מאויהעלי

משה, צר לי אך קצת פיספסת. המשפחה מאויהעלי היא שטיין ואילו קליין הגיעו מבוקון (שאני זיהיתי כ- Bokony, ליד אויפהרטו). המשפחות התאחדו בנישואי יצחק שטיין וברכה קליין באויפהרטו. המרחק בין אויהלי לבוקון כ-70-80 ק"מ להערכתי. מקור השם קליין לא ברור, הראשון שנושא את השם הוא וולף קליין אביה של ברכה הנ"ל. אביו היה פנחס דוד, לא ידוע מה היה שם משפחתו. פנחס דוד זה עלה לארץ, נפטר ונקבר בירושלים בשנת תרל"ג - 1873. מצאתי את רישום קברו ב"חלקת מחוקק" ועל פיה הוא יליד Mladenovo שבסרביה, לא ידוע מה היה מוצא הוריו. גם וולף קליין עלה לירושלים בסוף המאה ה-19 ונפטר בשנת תר"ע - 1910. בנו של וולף היה (כמובן) פנחס דוד קליין שהיה ראש כולל שומרי החומות עד לפטירתו בשנת 1976. צאצאיו חיים כיום בירושלים. אשלח לך פרטים נוספים במסר, מחר. איל

שתי שאלות

כתבת : "אני מדפיס אותו על מדפסת רחבה" מה הכוונה, האם מדובר על מדפסת שיכולה להדפיס דפי A3 ? האם מדובר על מדפסת ביתית או מדפסת במקום עבודה? והשאלה השניה : האם יש בתוכנת BK אפשרות להוסיף הורים של מחותנים כאשר מפיקים תרשים צאצאים (Descendant tree )?

למעלה