תוכן כרטיס הSD

תוכן כרטיס הSD

שלום לכם מכובדי התומכים והעוזרים כיצד אני יכול לראות דרך מנהל הקבצים המובנה של גלאקסי 2 את תוכנו של כרטיס ה SD החיצוני שיש לי במכשיר ? ועוד שאלה ברשותכם ... על כרטיס ה SD שלי יש תקיה ובה יש כמאה צילצולים . ברצוני להעביר תקיה זו לחבר דרך הבלותוט (אין לו אינטרנט ) למכשיר הגלאקסי 1 שלו . האם ישנה דרך להעביר את כל התיקיה הזו בפעם אחת או שעלי להעביר 100 פעמים בכל פעם צילצול אחר . המכשיר שלי הוא סמסונג גלאקסי 2 ברשת אורנג' תודה לעוזרים יצחק

AYELET1

New member
לגבי הגישה לכרטיס הזכרון

לפחות כך בsgs1 נסה לגשת אל external sd

UrBaN Man

New member
שלום גם לך

מכיוון שאין לי גלקסי 2, איני יודע איך רואים את כרטיס הזכרון דרך מנהל הקבצים המובנה. אני אסביר לך איך לעשות הכל דרך מנהל קבצים חיצוני וחינמי. הורד את התוכנה הבאה: https://market.android.com/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=search_result לאחר מכן כנס אל התוכנה, ווודא שכתוב לך בפינה השמאלית העליונה sdcard או sdcard2/1 - איני יודע איך זה כתוב בגלקסי 2. אתה תדע שאתה שם כאשר תמצא את התיקיה עם הצלצולים.
בכדי להעביר את כל הצלצולים: כנס לתיקיה -> מקש ההגדרות -> Operations -< בחר הכל -> מקש הגדרות -> Operations -> שתף -> בלוטות'.

תודה לעוזרים

איילת אכן זה היה בדיוק בסיפריה שציינת וUrB aN Man הורדתי את האפליקציה מהמרקט ומצאתי אותה שימושית . תודה רבה יצחק

למעלה