תוכן חריג? אולי

תוכן חריג? אולי

רוצה זיון עם שני גברים, בוטה? לא איכפת לי. עדין? אוהב? מלטף? לא, ממש לא. ראיתי אותך במסעדה, נדלקתי. יצאת לשירותים , הלכתי אחריך, ושם, במסדרון הצר ,אמרתי לך בפשטות – רוצה להצטרף ? נבוך? אולי. לא איכפת לי, מי שרוצה אותי – חייב ללכת אחרי. הגענו לצימר מדהים, אומנם במרכז, אבל מבודד ודיסקרטי לחלוטין. הבאת יין, שוקולד, חשבת שנישב ונדבר, נשתה, נחמם את האווירה. לא רוצה מסביב, לא רוצה משחקים. רוצה ששני גברים יזיינו אותי. ככה, עכשיו ומייד. התיישבתי על כיסא הפסנתר, על קצהו. פתחתי רגליים, הייתי כל כך מגורה, מהציפיה, מהכוח, מהשליטה. פתחתי את המכנסיים של שניהם, רק ריצ'רץ', החזקתי את שני האיברים, ענקיים, קשים, מגרים. תרד לי, תמצוץ אותי, פקדתי עליך, תעמוד מולי על הברכיים. וכך, כשהלשון שלך מלקקת אותי, לקחתי את הזין שלו בפה, לחצתי חזק ודחפתי אותו עד שהיה עמוק בתוך הגרון, כשהוא עומד לפני ואני מקרבת עם הידיים את הישבן שלו אל הפה שלי. רוצה זיון עם שני גברים. רוצה לשלוט בשניהם. שוכבת על השולחן, מזיזה את בקבוק היין הצידה , מי שצמא – שישתה אותי. קח אותי, תזיין אותי, חזק כמו שאני אוהבת, פראי, כואב. קח את השוט. צליל של שריקה באוויר, לא מרגישה את הכאב, עוד, אני מתחננת, עוד, עוד. יחד עם כאב המכה, כאב חדירה פתאומי, חזק, עצום, בתוכי. ככה אני רוצה. שניכם בתוכי. תזיינו אותי כבר, שניכם, אני צורחת. אתה יודע כמה טוב לי, כמה מענג לי, כמה מטורף. בואי, שבי עלי. אני מתיישבת עליך, מחזיקה את הידיים שלך צמודות לרצפה. רצית ללטף אותי, לגעת בשדיים, לחוש את טיפות הזיעה ? לא! רוצה זיון עם שני גברים, אני קובעת. רוכבת עליך בפראות, מוצצת אותך עם הכוס, מרגישה את זין שלו חודר בי גם, מקבלת את שניהם, בדופן הדקה בין שני האיברים, זה כל כך ממלא אותי, את כל גופי, גיליתי שזה נפלא. ואהבתי, אהבתי אהבתי.

bugbuster

New member
סליחה? חריג? לא, אני מצטער להיות

קורקטי. ראשית לו תוכן חריג היו צריכים להופיע בכטתרת שלושה אייקונים:
קרעתי שני גברים... לדוגמא. וכן, אמרתי לא קורקטי, לא ההיתי מגדיר כתוכן חריג, אבל כתוב חריג. כתוב נפלא!
ובנוסף ומעבר לנוקדונות, למה נדמה לי יקירה, שאולי אראה סוף סוף את שלושה אייקונים כאלה כאן בפורום ממש?

חתוללבן

New member
מדליק ומעמיד

המלים שלך עושים לבוא עכשיו אליך לקרוע לך את הכוס. אני והחבר שלך מהצימר יחד. נזיין אותך עד שלא תוכל יותר. ואז נעמוד מעליך נגמור לך על הפנים.

למעלה