תוכלו לעזור?

פילפפלת

New member
תוכלו לעזור?

אני רוצה להכין עוגיות "סבתא" ולצייר עליהם - כמו בתמונות באתר טלטלים- בזמנו היה הסבר אבל עכשיו כשבאתי לעשות- אני מבינה שלא הבנתי עד הסוף אך עושים- תוכלו לתת לי הסבר קצר אך מדוייק ? וגם מתכון לעוגיות טעימות ומוצלחות?! אודה לכן על כל תשובה וחייבת לציין שהעוגות שתרמתן פשוט מדהימות- אין מילים:) (

net the jet

New member
עוגיות מצויירות

אז ככה, מתכונים יש בשפע באתר, תעשי חיפוש ותבחרי על פי טעמך. אני אישית עושה את אלו של martha stewart למרות שאני אומרת מראש שהבצק קצת מעצבן. אחרי שהכנת עוגיות, (רצוי יותר עבות משהיית עושה באופן רגיל ) מקררים לגמרי. מכינים רויאל-שזה אבקת סוכר מנופה עם חלבון ביצה. ( מערבבים עד לסמיכות רצינית שהכף די 'עומדת' בתערובת )מחלבון אחד לי בד"כ מספיק לקישוט כ 25 עוגיות. ( בערך ) עכשיו צחלקים את הרויאל לקעריות קטנות, וצובעים בצבעי מאכל ג'ל על פי הצורך. ומתחילים לקשט. אני מעדיפה שכבה ראשונה למרוח עם סכין על העוגיה, ואת הקישוטים ( לאחר יבוש ראשוני ) בעזרת מזרק קטן, או שקית זילוף עם פיה צרה...ע"פ נוחיותך. מקוה שהבנת, ובהצלחה. ואם יש עוד שאלות, אנחנו כאן !

פילפפלת

New member
תודה על תגובה כה מהירה- ועוד שאלה-

אפשר להוסיף את צבעי המאכל שנמצאים בסופר או שחייבים לנסוע לחנות מיוחד ולקנות את מה שקרת לו "צבע מאכל ג'לי?)

lala g

New member
משתמשים בצבעי המאכל בגיל כי מה שיש

בסופר הם נוזליים

פילפפלת

New member
הבנתי- אך האם יש דרך-

לעשות לבד צבע מאכל ג'לי- אם יש לי ג'ל (שאפשר להכין) וצבע מאכל- האם יש משהו שעושים- או שזו סתם המצאה שלי שלא תעבוד?

לא חושבת....

עדיף שתקני את צבעי המאכל, שלא היהו פיקשושים. אם את רוצה צבעים פסטליים, ואין לך כח/זמן/חשק לנסוע לאחת החנויות המתמחות את יכולה להשתמש בצבעי מאכל נוזליים (מהסופר) בהצלחה! מיכל

למעלה