מה בדיוק אתה מחפש?
אני יכולה לומר לך ללכת לקטוף שתי חרציות מהשדה הקרוב לביתך, לבשל אותן על אש גבוהה במשך שעתיים ולהוסיף כמה זנבות של לטאות. אני לא בטוחה שזה יגרום לך להרגיש טוב יותר, אבל אולי זה יעשה קסמים אחרים, מי יודע? נשמע שאתה מחפש מישהו שבמטה קסם יפתור את הבעיות שלך, ולא מוכן לעשות שום דבר על מנת לעזור לעצמך. אני חושבת שבלתי אפשרי לעזור למי שלא מוכן לעזור לעצמו. אבל אם אתה לא מבין כיצד העצות שניתנו לך יכולות לעזור, אנסה להסביר: פעילות גופנית: נשמע שאתה במצב של תקיעות בחיים. פעילות גופנית גורמת לתנועה מהירה יותר של הדם והאנרגיה בגוף. אתה נשמע גם קצת בדאון, ופעילות גופנית גורמת למוח להפריש אנדורפינים, שהם באופן כללי חומרים שגורמים לנו להרגיש אושר. פעילות גופנית שאפשר לעשות בחינם היא הליכה וריצה, למשל. אם תוציא את עצמך לרקוד זה בכלל יהיה נחמד. יוגה, טאי צ'י וצ'י קונג הן פעילויות שמסייעות לרגיעה כללית, ואף יכולות להשפיע לטובה על הבריאות והחיוניות. מדיטציה גם יכולה לעזור. אלה פעילויות שלא אמורות להיות יקרות, ואם תחפש טוב תוכל למצוא מורים שמלמדים בהתנדבות. נשמע שאתה לא אוכל מספיק, כנראה בגלל חוסר הפעילויות והדכדוך. חוסר הזנה עלול לגרום לעייפות ולדיכאון. אם אתה לא מסוגל לאכול ארוחות מגוונות וטובות, כדאי שתחזיק בבית פירות יבשים ואגוזים, שכן אלה מלאים בויטמינים ואנרגיה ועשויים לעזור. אור הציעה שתמלא את היומיום שלך בפעילויות, וזו עצה טובה למי שלא עובד. כשאנו עובדים אנו מייחלים לקצת זמן פנוי להיפגש עם חברים, לעסוק בתחביבים, לסדר את הבית וכו'. כשלא עובדים, יש מין נטייה כללית להסתגר ולא לעשות שום פעילות. חשוב לראות חברים, חשוב לצאת, חשוב לנקות ולסדר. זה חשוב לנפש וחשוב לגוף וחשוב להכל. יש לזה קשר ישיר להרגשה כללית. עשה את כל מה שצריך לעשות. אם אתה מעוניין בטיפול ברפואה המשלימה, כמו שאור כתבה, יש בתי ספר לרפואה משלימה שהתלמידים שלהם מחפשים אנשים להתאמן עליהם. כל מה שצריך לעשות הוא להתקשר ולבדוק. יש גם את הקליניקות הלימודיות, שם גובים מחירים סמליים עבור הטיפולים. ולבסוף, העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא לא לצפות שמישהו או מישהי ישנו לך את החיים. עשה למען עצמך, אהוב את עצמך. אל תחשוב שקשר רומנטי יוציא אותך מהמצב הזה. למד להיות מאושר בזכות מי שאתה.