תוכלו לייעץ לי?

Mozzarella

New member
תוכלו לייעץ לי?

אני סטודנטית, רוצה לקנות מחשב נייד, אני צריכה אותו בעיקר להקלדה (וורד), גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. הדרישה העיקרית שלי היא שהמחשב לא יעשה בעיות, ובעיקר שיהיה קל לנשיאה. חבר שלי יכול לקנות לי מחשב בחו"ל כך שהמחיר זול יותר. מצאתי על האינטרנט מחשב שנראה לי מעולה, תוכלו להסתכל על המפרט הטכני ולומר לי אם הוא באמת טוב? מה היתרונות והחסרונות שלו? ואיך הוא ביחס למחיר? וגם...מישהו יודע אם זו חברה עם תמיכה בארץ? האם ממש לא כדאי לי לקנות מחשב בלי תמיכה בארץ? מפרט המחשב תודה מראש

GuGuSH

New member
חסרונות במחשב:

המעבד יחסית חלש - יש יותר טובים. אי אפשר לשדרג את הזיכרון - לא תוכלי לעבוד עם ויסטה. לויסטה מומלץ לפחות 2GB. במחשב הנ"ל יש רק 1GB ואי אפשר לשדרג ליותר. מה שאומר שאת תהיי חייבת להתקין XP. אבל זה לא חיסרון גדול. בכל מקרה מומלץ לעבור ל-XP כי ויסטה סתם טוחנת משאבים. בכל מקרה, לשימושים שלך המחשב הוא בסדר גמור =] גיא.

bar666xp

New member
באי נתחיל בזה שהמחשב לדרישות הללו יעלה בארץ..

גג 4Kש"ח~ ואפשר בפחות... אילו הם השימושים הבסיסים של מחשב. את יכולה בשקט לרכוש משהו מבוסס סלרון/סמפרון כ.מסך אינטלי ודיסק קשיח החל מ80G צפונה זיכון החל מ512M לWINDOWS XP או החל מ1G לWINDOWS איכסטה. איפה יהיו יתרונות.. כמות זיכרון {RAM} כמה שיהיה יותר כך טוב יותר.. HDD {דיסק קשיח} כמה שיותר גדול = יותר מקום לאיחסון/שמירת קבצים {WORD, סרטים, שירים וכו'} תוכנות וכו'... שם המוטג=אחריות!!! אחד הדברים הכי חשובים בנייד הוא אחריות, חלקי המחשב בנייד רובם מובנים בלוח-אם מה שאומר שבהמון מקרים אם רכיב התקלקל צריך להחליף לוח-אם = המון כסף ולרוב לא משתלם ביכלל לתקן/להחליף אלה להחליף את המחשב כולו... אם יש אחריות = עלות 0ש"ח... או אם את רוצה עלות הנסיעה לנקודת השירות הקרובה. ההפרש מחירים בניידים זולים {מכונת כתיבה משוכללת} מינוריים בדר"כ... שלא כמו בניידים לגרפיקה 3D משחקים ושות. ההמלצה שלי היא כי אם מדובר במכונת כתיבה משוכללת עדיף לרכוש בארץ יעלה נגיד 500ש"ח יותר לא ביג דיל במיוחד אם לוקחים בחשבון את נושא האחריות.. אם מדובר במחשב לשימושי גרפיקה משחקים ושות ההפרש מחירים יכול להגיע לאלפים ואז אולי יש הצדקה להביא מחו"ל.

Mozzarella

New member
תודה

אני בכל זאת חושבת שההבדל המחיר בין הארץ ובין חו"ל גדול, כי אני מחפשת מחשב קל במיוחד. יש לך איזשהן המלצות? משהו של חברה ידועה, קל ומתאים לצרכיי?

bar666xp

New member
הכי מדהים שיצא לי לראות לאחרונה..

הוא DELL XPS 1330 אבל יש המון..

למעלה