תוכלו להמליץ לי...

jerom44

New member
תוכלו להמליץ לי...../images/Emo92.gif

מקבל מחשב חדש (p-4 + xp-pro) + פס רחב. אודה לכולכם על המלצות לחבילת אבטחה או כלי אבטחה למיניהם, בעלות סבירה, שבאמת ימנעו או לפחות יקטינו את הסיכונים. תודה, ז´רום.

sham didambdi

New member
הינה רשימת הקניות

1. FIREWALL-ZONE ALARM PRO 2. NORTON ANTI VIRUS 2002 3. AD BLOCKER 4. UPDATE לכול התוכנות המותקנות

uzi2

Active member
המלצותי

א) תוכנת אנטיוירוס טובה. יש הרבה טובות: Ez-Antivirus - קלה על המחשב, עלות שנתית נמוכה, מעולה בזיהוי וירוסים, אבל פחות טובה בזיהוי סוסים טרויאנים. PC-Cillin - טובה מאוד גם בזיהוי וירוסים, מעולה בזיהוי סוסים טרויאנים, קצת אגרסיבית בנוכחות שלה במחשב. הגירסה האחרונה שלה מגיעה עם ZoneAlarm שאני אישית לא ממליץ עליו. עלות שנתית - סבירה. Norton - טובה מאוד בזיהוי וירוסים. די טובה בזיהוי סוסים טרויאנים. סבירה בהסרה של וירוסים. יחסית כבדה על המחשב. Norman - די יקרה, בינונית מבחינת עומס על המחשב, טובה מאוד. Nod32 - קלה על המחשב, טובה מאוד בזיהוי וירוסים, לא מציאה בכל מה שקשור לסוסים טרויאנים. עדכוני אבטחה (עדכונים קריטיים) למוצרי מייקרוסופט. אפשר מתוך Windows Update ו- Office Update. אם עובד אם תוכנת דואר אלקטרוני של מייקרוסופט, אתה חייב להגדיר אותה שתעבוד באזור אבטחה restricted. (בד"כ מתוך התוכנה ב- Tools/Options/Security). לגבי פיירוול, החשיבות שלו פחותה ממה שחושבים, וגם לרב האנשים אין את הידע כדי לתחזק אותו כראוי (להגדיר את הגדרות האבטחה החכמות שיתנו הגנה טובה מבלי לחסום תקשורות לגיטימיות). אבל אם תרצה, אז ההמלצה שלי: לא חינמי: Tiny version 3. חינמי: Kerio - אבל חשוב לקרוא את ה- Help file לפני השימוש, כי למרות ש- Kerio פשוט ויעיל מאוד, הממשק שלו, לא אינטואיטיבי למי שלא מבין. תוספות אפשריות: AdAware, לזיהוי (והסרה) של adbots למיניהם (תכנות ניהול פרסומות שרצות באופן בלתי תלוי בתוכנות נתמכת הפרסומות שהתקינו אותן/משתמשות בהן). יש עוד עצות, אבל זהו בינתיים.

למעלה