תוכי סנגל

רואי

New member
400 שקל על קוקטייל זה ...

הרבה מאוד! אל תתני לגנבים האלה להרוויח על חשבונך!

talkk

New member
מגדלים בארץ

תודה על התשובות, אבל אתם יכולים לתת לי שמות ומיקום של מגדלים בארץ, עדיף במרכז? אתם אומרים שאצל מגדל זה יעלה פחות מאצל חנות רגילה? דרך אגב, רואי אמר שמחירים נעים בין 1000 ל- 1800 או משהו כזה, אז השאלה שלי היא: מה יותר יקר, מבוגר או גוזל? אם אתם מוכנים להתייחס ל-3 השאלות, אודה לכם מאוד. את התוכי אנחנו קונים עוד מספר שבועות. המון תודה לכל מי שענה. התשובות מאוד עזרו. נחמד לדעת שיש אנשים שעונים לשאלות בפורום. טל

talkk

New member
מישהו?בבקשה?

תתייחסו להודעה לגבי חוות הגידול! בבקשה! זה בדיוק מעל ההודעה הזו! טל

bigjack

New member
חוות קן תוכי ........

בכניסה לקיבוץ נען ליד רמלה. זו חוות גידול מקצועית ואני התרשמתי שם לטובה. וגם חוות התוכים בכפר הס שבגוש תל מונד. רק שם אני לא בטוח שיש סנגל. אבל תחשבו גם על לורי שזה תוכי נחמד ביותר.

talkk

New member
חוות קן התוכי

בחוות קן התוכי יהיה תוכי סנגל? ויש עוד איזשהן חוות בהן יגדלו סנגלים? בחווה, כמה יעלה סנגל גוזל? טל

immortal fairy

New member
בחוות התוכי ישנם-

תוכון מצוי, ציפור אהבה, קוקטיל, דררה בצבעים שונים, קוואקר, ג'אקו, קוניור שמש, קוניור ג'נדיה, קוניור פטגוניה, קוניור כחול ראש, קוניור שחור ראש, קוניור אדום צוואר, קוניור אדום מצח, לורי פרפקט, לורי קשת בענן, קאקדו, אקלקטוס. וזה מה שאני יודעת
בשביל לדעת את המחיר תצטרך להתקשר לחנות בחווה.

רואי

New member
הכי טוב שתתקשרי

לקן התוכי ותשאלי אותו אם יש להם למרות שגוזלי סנגל קשה למצוא ודרך אגב- הגוזלים של הסנגל יותר יקרים מהבוגרים...

Plok2

New member
בוגרים טובים יותר מגוזלים!

הם לא מפונקים והם רוצים לתקשר עם הבעלים יותר מאשר גוזלים בגלל שהם הוזנחו וסבלו בעבר. בנוסף אתה מעניק להם בית חם!

talkk

New member
חוות קן התוכי!

תודה על התשובות. אמרתם שבוגר יותר זול מגוזל, אם כך, כמה בוגר יעלה לי ביחס לגוזל? מה הטלפון של חוות קן התוכי? מישהו יודע אם בחווה יש בכללל סנגל? טל נ.ב. - את התוכית הראשונה המדהימה הקוקטיילית שלי קניתי בחווה הזו. לצערי, היא מתה ב-20.3.2002, השנה.

immortal fairy

New member
מס' הטלפון של החווה,

09-7961957/773 כדאי שאת שאר שאלותייך תשאל שם, הם ידעו את התשובות המדוייקות.

talkk

New member
הסנגל...

תודה רבה על התשובות ולכל מי שעזר! אני מקווה שאני אמצא שם את בסנגל. ואני אקנה 1000% אחוז בוגר, גם בגלל מה שמישהו כתב על כמה שהם סובלים, וגם כי זה יותר זול
ועוד שני דברים: א- אני בת
ב- מישהו אמר שבחנות זה עולה 2000-2500, אז היום התקשרתי לחנות (שלא ידעה על קיומו של תוכי מסוג זה) ולאחר מס' בירורים היא אמרה שתוכי סנגל האכלת יד יעלה בין 2000-2500 בדיוק כמו שרואי (נדמה לי) אמר! ושוב המון תודה, כ-ו-ל-כ-ם הייתם לעזר!!!!!!!!!!!!!!!!!! טל

למעלה