תוכי מקיא..

תוכי מקיא..

יווו.. בטח אתם מכירים את קוקטיו הגוזל בן החודש וחצי ..(גוזל קוקטייל) עניינים שלו תמיד עצומות והוא פולת ומקיא.. יווו אני לא יודע המ לעשות.. יש לי וטרינר אבל יש לו שתי סניפים.. אחד בחולון ואחד בבקרית אונו.. ועכשיו הוא בקרית אונו.. מה אני יעשה .. ככל הנרא יש לו קלימדיה.. בקשהה תעזרו יל למה הוא מקיא??

eari

New member
שוב!!!

כאן, לא יוכלו לעזור לך הרבה, העצה היחידה שתקבל היא לרוץ לוטרינר ומהר! כי אם התוכי חשוב לך, תעשה את זה, ולא משנה היכן הוטרינר נמצא כרגע!

תשמע..

אני בסך הכל ילד ..ואני לא יכול להתחיל לרוץ איתו לוטרינר בבת לאביב.. הורים שלי בבודה והם לא יצאו בישביל תוכי ויפסידו יום עבודה.. נקווה שהמצב שלו ישתפר..[ חוץ מזה אין יל כסף בישבילו..

eari

New member
אני מבין אותך..

אבל דרך הפורום לא יצליחו לעזור לך.. הלואי וזה היה אפשרי.. תנסה לעשות משהו בכל זאת, מקוה שתצליח..

אני יודע שזה לא הזמן עכשיו אבל,

זה לא התוכי שקנית בכפר קאסם

לא אופיר..

התוכים שקניתי בכפר כאסם התחליות להתרבות ועכשיו הם כבר להקה.. זה תוכי ששתי הקוקטטלים שלי הביאו גוזלים ואז לקחתי אחד.. לידעתכם יש לי להקה של תוכונים.. וקוקטללים ודררות שלא רוצות להיתרבות..

mosnad

New member
בכל מקרה - תבודד אותו!

בכל מקרה, ואין לי צל של מושג מה הבעיה איתו, אתה חייב להוציא אותו מהכלוב שבו נמצאת הלהקה ולשים אותו בכלוב נפרד כדי למנוע הדבקת שאר התוכים, אם בכלל זו מחלה מידבקת, ואם ההדבקה לא התרחשה כבר (אני מקווה שלא). בכל מקרה, ומה שלא יקרה עם התוכי הזה, אתה חייב לברר מה הבעיה איתו (גם אם חס וחלילה ימות) כדי לדעת איך להציל את שאר התוכים שלך, מפני שיש מחלות מידבקות שיכולות לקטול את כל התוכים שלך בזמן קצר.

למעלה