תוכי יוסי

תוכי יוסי

שלום לכולם, אני חדשה כאן בפורום. אך אני בעלת תוכים ותיקה. אני כותבת בנסיבות עצובות, מבחינתי. היה לי תוכי ושמו יוסי. תוכי גמדי. אמנם לא האכלת-יד. אך מתקשר וקשור אלינו כאילו היה מאולף. היה מסתכל אליך והיית מרגיש שיש משהו שם בעיניים. משהו חם ואוהב. היה מנשק באף ולפעמים גם נוגע בשפתיים עם המקור. היה מצפצף לקבלת פנים כל פעם שהיה שומע שנכנסתי הביתה. היה פורש את כנפיו כל פעם שהיה רואה אותי כבברכת שלום. בקיצור תוכי לעיניין. בזמן האחרון, הזקנה קפצה עליו ויוסי לא היה יוסי. שום דבר לא עיניין אותו מלבד האוכל. היום, בבוקר הוא החזיר את נשמת המלאך הקטנה-גדולה שלו לאלוהים. הלב שלי עצוב ונחמץ, הנשמה שלי עזובה. כאילו הלך לי ילד. תוכי כזה יש אחד למיליון. ממש כמו בשיר של אריק איינשטיין - הוא היה נחמה גדולה לנשמה דואבת. אין יותר יוסי.

big mama 2

New member
../images/Emo7.gif

../images/Emo25.gifתיהי חזקה...

ואל תישכחי את מה שהוא העניק לך ובכלל לכל המשפחה. באמת אני משתתפת בכאבך, ולדעתי מי שלעולם לא גידל חיית מחמד בבית לעולם לא יבין כאב שכזה, מדהים איך ניקשרים לחיה ובקלות ניתן להשוות אותה לעוד נפש במשפחה. לי את האמת נורא קשה להקשר לאנשים לעומת בעלי חיים אני חושבת שהסיבה היא שהאהבה שאנו מקבלים מהם היא ללא גבולות/תנאים זוהי אהבה טהורה נטו. מקווה שהזמן יעשה את שלו ותרגישו טוב במהרה
ממני

ofeking

New member
...

משתתף בצערך, אבל טוב לדעת שהוא מת מזיקנה. חשבת על חבר (תוכי) חדש?

למעלה