תוכי אמזונה

telaviv1

New member
תוכי אמזונה

שלום לכולם הציעו לי אמזונה צעיר אך לא מוחתם במחיר מציאה, השאלה היא כזאת: האם יש סיכוי לאלף אותו ומה פרק זמן סביר שיתחיל להתרגל? ואיך ללמוד לתקשר איתו? תודה מראש איליה

bilbolim

New member
עזוב לא מוחתם

חבל סתם להתפתות בגלל הכסף, יהיה ממש קשה וכואב (במיוחד לך) לאלף אותו, הוא סתם יסבול וזה לא יגיע לרמה של החתמה עדיף כבר להשקיע במוחתם.

רן בראל

New member
רוצה משהו טוב?

לצערי דברים טובים בד"כ עולים הרבה כססף. כדי להגיע לתוצאות טובות אעם תוכי לא מוחתם צריך המון המון רצון, המון המון יכולת, המון המון נסיון ועוד יותר המון סבלנות. חשבת אולי על אקלקטוס?
. תגיד לנו מה התקציב שלך, פחות או יותר מה הציפיות שלך וננסה להמליץ על משהו שיתאים כמה שיותר...

telaviv1

New member
תוכי אמזונה

תודה על התשובה. לא לגמרי הבנתי למה התכוונת כשאמרת שלי במיוחד יהיה קשה?

טופיקה

New member
הכוונה:

"...יהיה ממש קשה וכואב (במיוחד לך) לאלף אותו..." - הכוונה אליך לעומת התוכי. לך במיוחד יהיה קשה וכואב בהשוואה תוכי.

רן בראל

New member
telaviv1

ב1200 ש"ח לא תמצא אמזונה בכלל ומוחתמת בפרט. במחיר הזה הייתי הולך או לסנגל או ללורי קשת.

רן בראל

New member
אם...

מישהו מוכר לך אמזונה ב1200 ש"ח אז יש סיבה טובה שהוא מוכר בכ"כ מעט כסף! אנשים לא מחלקים מתנות חינם בלי סיבה... תעשה את השיקולים שלך

רן בראל

New member
ברור שלא

כל תוכי שקונים בסדר גודל מחירים שכזה מחייב בדיקה כללית אצל וטרינר. אבל... ברור שמי שמוכר משהו בפחות מ-50% מערך השוק שלו זה מחשיד! אם מחירון של אוטו הוא 100000 ש"ח ויציעו לך לקנות אותו ב 50000 ש"ח לא תחשוד שמשהו לא בסדר?!?!?! נראה לי שכן. תקרא את השרשור הקודם על הבחור שמתו לו כבר 2 ג'אקואים ותראה מה יכול לקרות...

bilbolim

New member
הכוונה

שהביסים שחוטפים במיוחד מתוכי כמו אמזונה, יהיו ממש ממש כואבים במיוחד אם זה תוכי פראי ומפוחד.

רואי

New member
איזה אמזונה זו?

אני מאמין שזו אמזוניקה פראית ומוזנחת בכל מקרה אני ממליץ לך לא לקנות חתול בשק, תברר קודם כל איזה סוג של אמזונה זאת ובמחיר כזה אני לא הייתי מצפה למשהו מיוחד...

רואי

New member
זה מה שראית? או מה שהוא אמר לך?

מצח כחול אומר שזה "בלו פרונט" והוא שווה הרבה יותר מ1200 בנוסף- גם לאמזוניקה (Orange-wings) יש מצח כחול אז זה יכול לבלבל.לגבי אמזוניקה אני מוכן לקבל שהיא עולה 1200 ש"ח. אם תרצה להבדיל בין השניים, או שתוכל פשוט לשאול את המוכר דרך הטלפון כדי להבדיל, אתה יכול לשאול אותו לצבע המקור.בעוד שצבע מקורו של הבלו פרונט הוא שחור כהה, לאמזוניקה יש כתמים לבנים במקור. מצורף בזאת תמונה של Orange-wings.

רואי

New member
מיותר לציין ש..

עם כל הכבוד לאמזוניקה, ויש כבוד, הבלו פרונט עולה באיכותו בהרבה על האמזוניקה...

למעלה