תוכחה

antipatros

New member
תוכחה ../images/Emo117.gif

אני אדם שחזר בתשובה לפני כמה שנים . ראיתי את הפורום שלכם ומאוד התענינתי מה חושבים האנשים שעשו את הדרך ההפוכה . והתאכזבתי מאוד. בשביל זה הפכתם לחילונים ? כדי שתוכלו לקשקש על ג'וינטים וסקס ? אולי בעוד כמה שנים תתפכחו ותשבעו ממה שנראה לכם שוה חופשי ומגניב . צר לי עליכם ובעיקר על חוסר הכבוד שלכם , הבנתי שאתם גדולים ובחרתם את דרככם זוהי זכותכם . אבל מעט כבוד לא נשאר לכם לתרבות של חכמה מופלאה של עמכם דמכם ובשרכם ? תרבות שאותה המרתם בתרבות שירי מימון ורינגטונים . אם הייתם מעט בוגרים הייתם יודעים זאת לבד זה לא התורה שברחתם ממנה זו דרך ארץ שחילונים רבים וטובים מכם מכבדים אותה . הלוואי שלפחות הגאוה במורשת האמיתית של עמכם תשמר בליבכם. צר לי עליכם אחיי .

אנטיפט(רוס) כמה זמן אתה גולש בפורום

שהגעת למסקנה כזו נחרצת? ג'וינטים וסקס - נראה לי חבל על הזמן לדבר על זה. עדיף לעשות. שירי מיימון? רינגטונים? מה זה? תודה שאתה מברך אותי בגילי המופלג להתבגר. אולי זה עוד יבוא יום אחד.

שלג84

New member
אני אענה ברצינות

כי התוכחה שלך לפחות באה בצורה גלויה וישירה. אם כי בכל המקרים אנשים שכותבים הודעות כאלה לא חוזרים להגיב- אני אענה. דבר ראשון גם אני בפעמים הראשונות שביקרתי בפורום `התאכזבתי` מהנושאים שעולים פה, כי חשבתי שידברו פה כל הזמן על משמעות החיים ואמונה ונושאים שעומדים ברומו של עולמם של הדתל``שים. אבל אחרי שנשארתי קצת הבנתי שזו לא המטרה של הפורום (אגב, לדעתי זה קצת חסר). כותבים פה גם, ובעיקר, על החיים ועל הפרטים הקטנים שמרכיבים אותם. ובקשר למסורת, אני אדבר בשם עצמי בלבד: אני פשוט לא מאמין בתורה, במובן הפשוט של התגלות אלוהית מצוה, כמו שהיא נתפסת בצורה השטחית שלה ביהדות ואכמ``ל. אני בורר לי מהמסורת היהודית הלאומית הרבה דברים שאני מאד מכבד וגם שומר בצורה מסוימת, ויש הרבה דברים שאני רואה בהם חסרי ערך או אפילו שקריים. באמת שאם קיבלת רושם שהתרבות שלנו מסתכמת ברינגטונים (דווקא?!) אז אתה טועה (אני מקוה ממש...)

שלג84

New member
אולי באמת לא הייתי צריך

אין לזה סוף. (ומה שכתבתי שאני מקווה- זה בגלל שאנלא מספיק מכיר)

uri80

New member
מדוע לא המטרה של הפורום?

לפורום הזה יש הרבה מטרות. הוא מרכז יוצאים בשאלה וניתן להעלות כאן כל מה שמעניין אותם. אם יש דברים שמעניינים אותך, מדוע אינך פותח הודעה עליהם? אם ההודעה והנושא יעניינו אנשים - הם יגיבו. (אחד שזוכר שרשורים מהסוג שהזכרת לאלפיהם במהלך שנות קיומו של הפורום) <בדר"כ מיותר לענות למחב"תים. זה כמו לדפוק נבוט לאחמדיניג'אד בראש. הוא תמיד יחזור בשביל עוד>

באמת שלא מגיע לו תגובות

עוד אחד מהאנשים שנמצאים 5 דקות בפורום ועוד 5 דקות ילכו. ועוד מבלבלים תשכל. אם המנהלים לא רוצים למחוק אנחנו לפחות נתעלם.

שלום לנביא הזעם והתוכחה.

באמת שאני לא מבין למה חברי ההנהלה המסורים מאשרים הודעות שכאלה. מוריד את רמת ההודעות בפורום לתחתית המדרגה. למרות שמפעם לפעם זה גורר פרודיות נפלאות.

idonknow

New member
ולנו צר עלייך

שאתה שופט בני אדם עפ"י "שיחות" בפורום,ומחליט שהם ריקניים.

למעלה