תוך כמה זמן לדעתכם

• פותח הנושא Curr
  • פורסם בתאריך

Curr

New member
תוך כמה זמן לדעתכם

תצליחו לסיים את הספר השביעי ? על מנת להמנע מכל הספוילרים המחורבנים האלה (שהרסו לי את הספר השישי ) אני חושב שאני אסתגר בבית עד שאני אסיים אותו בלי שום אמצעי תקשורת..בתקווה לסיים אותו תוך יומיים או פחות.

חרבביש

New member
נושא לוקה בחסר

אני חושב שאני אסיים את השביעי ביום שאני אקבל אותו..

חרבביש

New member
רגע...

מי אתה בכלל? אני טועה כשאני אומר שאתה קורא סמוי בפורום?
נעים להכיר |not4U|

כמה שיותר מהר?../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

בהתחשב בזה שאני אצטרך תוך כדי הקריאה לשבת ולמחוק ספויילרים. אחחח נוסטלגיה!D:

אממ

מה בעצם אתן תעשו כשיצא הספר? תהיו חיבות להיכנס לכאן ולראות את הספוילרים?

פירוט!../images/Emo60.gif

ביום שזה יצא נסעתי בבוקר וקניתי את הספר. הגעתי הביתה, ישבתי ליד המחשב והתחלתי לקרוא כשמדי חמש דקות או פחות אני עושה ריפרש
ככה עד שסיימתי את הספר. כיף!!

L i O r K u S h

New member
איזה באסה..../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

ומה..עכשיו תצטרכו לשבת פה ולקרוא ספויילרים לספר האחרון
נ.ב- מאיפה מוכרת לי הבדיחה שבחתימה שלך?? אהההה..מרי פופינס

ממש לא!

מה יותר הגיוני בזה? גם אני חושבת שזה לא צודק שהם יקראו ספויילרים כל הזמן, אבל לסגור את הפורום זה גם ממש לא הגיוני!

2 Mיכל

New member
לא לסגור לגמרי, אבל אולי....

(אני יודעת שאני משוגעת) לנעוץ הודעה שכתוב בה שבימים אלו הפורום מכיל ספויילרים והאחריות היא של מי שנכנס. אפשר להוסיף להודעה הזאת המון תגובות (כל תגובה מגיבה לתגובה הקודמת) שגם בהן כתוב אותו הדבר, ככה שכל אחד שנכנס לפורום רואה קודם כל רק את השרשור הזה (הוא יכול לכסות מסך מחשב..), ויכול להחליט בעצמו אם הוא מעוניין להמשיך לקרוא בפורום או לא. עד שההודעה הזאת תרד בטח כבר תסיימו לקרוא את הספר. ככה גם תוכלו "לשמור" על אנשים שנכנסים בטעות וגם להנות יותר מהקריאה...

The Knight Girl

New member
ומה עם אלה שמחכים לתרגום?

*מקווה בכל ליבי שהפרים שאני קוראת ישפרו את האנגלית שלי עד אז,ושאנ לא אצטרך לחכו לתרגום. בבקשה, בבקשה, בבקשה,*

rds15

New member
עד אז כבר המנהלות יסיימו לקרוא

וינקו את הפורום מספוילרים לא מסומנים.

2 Mיכל

New member
אם את לא רוצה לקרוא ספויילרים

אל תסמכי על מחיקות של המנהלות. הן עושות עבודה מעולה, אבל בהתחלה אנשים מציפים את הפורום בספויילרים לא מסומנים, בטח לרוב הספויילר מופיע בכותרת, ויש סיכוי שתראי את ההודעה לפני שהמנהלות יספיקו למחוק אותה ותגלי ספויילר חשוב.

למעלה