תוך חצי שעה...

k a b o o k

New member
נו, מה נסגר?

תעשה טובה תשרשר את כל ההודעות הקשורות לפה, את זה תעשה ע"י: "הוספת תגובה". בבקשה!!, זה ממש מקשה עליי

melody100

New member
כן....

נו מתי כבר נדע??? יווו אבל אל תגיד את זה פה!!! תגיד נגיד אמממ "כולם להיכנס עכשיו למסנג'ר שאני יגיד להם מתי זה יקרה... כדי שלא יקרה כלום!!יו נואו למה אני מתכוונת...!

מיכאל162

New member
אז ככה...

דברתי עם סגית בסוכנות עצמה אייל היפנה אותי אליה והיא כבר יודעת על העניין הזה ולצערי עדיין אין תאריך אבל היא הבטיחה שבמהלך השבוע היא תתקשר אלי אז ברגע שאני אדע אני יעדכן אותכם אני מצער שזה נסחב אבל לצערי זה לא תלוי בי בכל אופן ניתן כבר לתכנן את הפגישה כי מבחינת פורמלית זה סגור אתם יכולים להיות שקטים

k a b o o k

New member
"אדירה" זו מילה קטנה../images/Emo3.gif..

ומקווה שב"ה הכול ילך כמו שצריך
. ושהמפגש לא יהיה בתאריכים: 8-10 בנובמבר, זה ממש חשוב לי שזה לא יהיה בתאריכים הללו.

ולי חשוב שזה כן יהיה ב - 11/11 ..

כי יש לי עוד מפגש פורום בת"א בתאריך הזה ואם שניהם יהיו באותו יום יהיה לי רבה יותר קל כי בטח את מאיוש נפגוש מוקדם ... איפה אתה גר יניב?

מתוקים שלי..

זה מזה לא תלוי בנו התאריכים.. אני מקבלים כל תאריך שיבוא בברכה.. אנחנו נצטרך להתאים את עצמינו אליהם ולא הם אלינו.. ככה שהלוואי ויכולתי לקבוע את התאריכים אבל יש תאריכים משוערים בעיקרון.. כי זה אמור להיות איכשהו בקרבת היומולדת מן הסתם.. אני מחזיקה אצבעות ומתפללת שהכל יסתדר בעזרת השם ושכולם יוכלו לבואאא!!!!

אני גם מקווה מאוד שכולם יוכלו לבוא.

ושהכל יסתדר לטובה ואת צודקת זה אנחנו שצריכים להתאים את עצמינו אבל האמת לי זה קצת קשה מבחינה גיאוגרפית , גרה בקרית שמונה הרחוקה אבל אני אעשה שמיניות בשביל להגיע ..

k a b o o k

New member
צודקת דיקו'ש../images/Emo13.gif

מה שנשאר זה להתפלל שזה יצא על תאריך נורמלי ומתאים

למעלה