תוים לשירים חסידיים יש אפשרות להשיג כאלה ברשת?
ב בן אהרון New member 2/12/02 #2 כנס ל "קישורים" בסרגל העליון יש שם לפחות שני אתרים כאלה. "אתר ביידיש" ו-"עוד אתר עם תווים ביידיש" אולי יענה על מבוקשך.
כנס ל "קישורים" בסרגל העליון יש שם לפחות שני אתרים כאלה. "אתר ביידיש" ו-"עוד אתר עם תווים ביידיש" אולי יענה על מבוקשך.
ש שלינקה New member 2/12/02 #3 ../images/Emo51.gif רבה, אבל זה לא ממש עונה על הצרכים... אני צריכה תוים לשירים חסידיים עכשויים יותר, ואין שם כמעט שירים חסידיים. אולי יש למישהו עוד רעיונות? זה ממש לצורך מצווה.
../images/Emo51.gif רבה, אבל זה לא ממש עונה על הצרכים... אני צריכה תוים לשירים חסידיים עכשויים יותר, ואין שם כמעט שירים חסידיים. אולי יש למישהו עוד רעיונות? זה ממש לצורך מצווה.
א איש הרוח New member 2/12/02 #4 ../images/Emo5.gif זה קצת קשה. עשיתי גם חיפוש בגוגל וגם בררתי קצת. אם אני אמצא משהו אני ב"נ אודיע לך
ש שלינקה New member 3/12/02 #5 ../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif בינתיים מה שעשיתי זה דבר כזה: השגתי חוברת עם תוים, צילמתי דפים רלוונטיים, שלחתי לעצמי בפקס למחשב, ואת הקובץ פקס הפכתי לPDF וככה שלחתי...
../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif בינתיים מה שעשיתי זה דבר כזה: השגתי חוברת עם תוים, צילמתי דפים רלוונטיים, שלחתי לעצמי בפקס למחשב, ואת הקובץ פקס הפכתי לPDF וככה שלחתי...