תוחזר QT לאלתר!!!!!

ufo11

New member
תוחזר QT לאלתר!!!!!

qt1

New member
../images/Emo9.gif

יששששש האייקונים שוב עובדים
חג שמח גם לכם

qt1

New member
תגידו, כמה מכם עברו שינוי תרופתי?

יש איזו בחורה מאוד חמודה שלא כותבת כאן(אולי היא תכתוב בהמשך,כרגע זה בלתי אפשרי) , היא עוברת שינוי תרופתי מדפלפט ללמוג'ין ומאוד מבוהלת מהשינוי. אתם יכולים אולי לכתוב על השינוי התרופתי שלכם? אני חושבת שהחשש שלה הוא מפרכוסים ולמרות שסיפרתי לה על השינוי שלי זה עדיין ממש מפחיד אותה , אולי אם היא תדע שישנם עוד מקרים זה ירגיע אותה? ומה אתם עשיתם כדי לא לחשוב על תופעות הלוואי? יש לכם אי אילו טיפים בשביל המתוקה הזו?
על שיתוף הפעולה, אני בכוונה לא פתחתי שרשור חדש, ואתם כמובן לא חייבים, אני מקווה שהשרשור הזה ישכנע אותה להצטרף אלינו, בינתיים קשה לה. חג שמח ולהתראות. שלכם ב

ufo11

New member
למוג'ין זה הגרסה השניה של למיקטל?

אם אני לא טועה...בקופסא סגולה כזו... בכל אופן, אין מה לפחד משינוי תרופתי. אני עברתי ללמיקטל מדפלפט..אני מודה, בהתחלה חששתי, כי הייתי מאוזן עם הדפלפט והכל היה טוב (חוץ מהתופעות לוואי שהיו המפתח להחלפת התרופה)..אז קיים החשש בהתחלה... אבל אין לפחד כי ההחלפה נעשית באופן הדרגתי. תוך כדי העלאת התרופה החדשה, מורידים לאט את התרופה הישנה, כך שיש תקופת חפיפה. שלב המבחן של התרופה בדרך כלל הוא כאשר התרופה הישנה מתנקת מהגוף וכבר לא משפיעה מבחינה חשמלית (השפעת דפלפט לפי מה שידוע לי פגה לאחר חודשיים מיום הפסקת הנטילה). תמשיכי להיות עם אנשים שמודעים לעניין, שדואגים ואכפת להם ממך, ואין מה לדאוג...יהיה בסדר! בהצלחה וחג שמח:)

יפעת 1 2

New member
אל דאגה

אני לקחתי פעם ולפורל(כמו דפלפט) ולמוג'ין ביחד, וגם עברתי תהליך של שינוי והורדתי בהדרגה את הולפורל כשבמקביל העליתי את הלמוג'ין. היום אני כבר רק עם למוג'ין. כל מה שצריך לחשוב זה ''העיקר הבריאות'',וגם אם זה קצת קשה ומעורר חששות,צריך לזכור שבסוף הכל יהיה בסדר כי את הכל את עושה למען איזון,וטיפול יעיל שישאיר אותך מאוזנת. הכי חשוב- יהיה טוב! חג שמח

qt1

New member
../images/Emo51.gif לשניכם על השיתוף../images/Emo23.gif

אני לא זכרתי שלמוג'ין =למיקטל , באמת כתבתי לה את הדברים כפי שאתם כותבים, אבל אין לי טיפים להסחת דעת בעת שינוי תרופתי. נראה לי, שאם נמצאים בעיצומו של שינוי תרופתי ויודעים על תופעות הלוואי, חוששים מכל כדור בעת נטילתו וכדומה,נראה לי... שעלולים לפתח תופעות לא נעימות וחבל! משהו בסגנון של נבואה שמגשימה את עצמה... אני על כל פנים, אעביר את הדברים הכנים שכתבתם אל הבחורה הנחמדה הזו, ואולי אולי, היא תמצא לנכון לכתוב בפורום שלנו, אני יודעת שנקבל אותה בחיבוק. אז שוב, תודה

ufo11

New member
תעבירי לה את המסר שהוא יותר

חשוב ממה שרשמנו כאן. צריך לנסות להתגבר על הפחד הזה בפרט ועל שאר הפחדים בכלל... טוב לשתף ולהוציא מה שמרגישים...לפעמים זה יותר קל לשתף דרך האינטרנט ולא פנים מול פנים... שיהיה בהצלחה:)

ועוד

אני לא יודע מה הסיבה להחלפה, אבל יש הנחיה ברורה של הרופאים בארה"ב , שכל חולה חדש יטופל רק ב-4 סוגי תרופות בינהם למיקטל, ולהעביר חולים המטופלים בתרופות ותיקות לתרופות אילו. וזאת ביגלל שבחדשות יש פחות תופעות לוואי לא הפיכות. כלומר זה מאוד לטובתה. ושיהיה לה בהצלחה.

qt1

New member
כוונתך לנסות להעביר ל אחד מ ארבעת

תרופות חדשות? וביניהן למיקטל? כלומר,מטופל אשר עובר שינוי תרופתי, יכול לנסות 4 סוגים של תרופות? או שלא הבנתי? אני אמסור לה "לקפוץ" לכאן ולקרוא את השרשור, אני מאוד מאוד מקווה שהשרשור הזה ירגיע אותה, חבל לי על כל שניה שגורמת לה למתח נפשי ולעצב. תודה.

חייםלוי

Member
מנהל
כתבתי לך בשרשור המקורי שלה שתיכנס

לכאן. אני לא יודע אם היא קוראת ולא כותבת או שלא נכנסה בכלל לכאן.

qt1

New member
היא תראה רק בערב או מחר../images/Emo24.gif

חיים יקר וחג שמייח לך ולכל משפחתך

למעלה