תוחזר עטרה ליושנה!!!

Black Star

New member
תוחזר עטרה ליושנה!!!

טוב, אני לא אוהבת את העיצוב החדש-ישן של הפורום, הטיפות היו עדיפות (ואגב, הן לא היו משהו...). לא נוח לי לקרוא!!! ררררר. חוצמיזה, אוף, אני חולה. דלקת גרון פלוס סינוסיטיס (אצלי הסינוסיטיס בא עם כל דבר...כמו קטשופ אצל כמה מחבריי). וכנראה שאני אצטרך להפסיד את הסמינר הזה בגבעת חביבה, ובאסה... דווקא היה יכול להיות נחמד. גם היום לא הלכתי לבי``ס- אחרי שבקושי ישנתי בלילה, התעוררתי בחמש בבוקר עם כאב ראש *נוראי*, כמעט בכיתי מרוב כאבים, ואחרי זה לקחתי כדור וכל מיני דברים ואז ישנתי עד איזה 9 וחצי בבוקר... אחרי זה אמא שלי העירה אותי כי הייתי צריכה ללכת לקופ``ח לעשות בדיקה וכל זה, ואז אחרי זה הלכנו לאכול בריף-רף, שזה אחד הבתי קפה (טוב, זה יותר מבית קפה, אבל לא חשוב) הכי מגניבים ואהובים עליי בעיר, ואכלתי אחלה אוכל... וזה מול ``ישארדאנס`` אז רציתי עוד לקנות אוברול לשיעור בלט שכבר מזמן רציתי, אבל כמובן עם המזל שלי עד שהגעתי כבר לא מוכרים אותו- זה אוברול צמר ארוך והם כבר מחזיקים את הקולקציית קיץ. אז התבאסתי, אבל לא נורא.. ואז חזרתי הביתה באוטובוס וכמובן שנורא התעצבנתי על כל הזקנות שנדחפות באוטובוס- אתם מכירים את זה? כאילו, תירגעו, נשים שמנות וזקנות שכמוכן... הן דוחפות כמו ערס ממוצע, ממש. עם מרפקים, והכל. ואז ישבתי ולידי היה מונח התיק הדי גדול שלי (כבד וגדול) ושמעתי לי את הדיסק של אסף אמדורסקי (אחלההההההה דיסק, בנאדם גאון). ופתאום איזו אחת פשוט מרימה את התיק ושמה אותו עליי. אז התעצבנתי עליה, שבמקום לבקש היא נוגעת לי בדברים. כאילו, מי היא בכלל? גאש, אני שונאת אנשים כאלה.. אני בעד להקים את ``ניו - יזראל``. בהחלט בהחלט בעד... טוב, סליחה על ההודעה המשעממת והארוכה, אני משועממת ועצבנית וכולם עדיין בבי``ס והדבר היחיד שמקשר אותי לעולם החיצון כרגע זה הודעות טקסט בפלאפון... מישהו? יאללה, ביי ביי יעלי Immerse your soul in love וכאלה...

למעלה