תוומ תלאשמ

y l 18

New member
תוומ תלאשמ

הז תא בתכש רחאל דלימ בתכנ הזה בתכמה !םירקי םישנא אלו תינפוס הלחמב הלוח אוהש ול ועידוהש הלאשמה .ונמלועב קלח תווהל דוע הכזי תא ומינפיו וארקיש התייה דליה לש הנורחאה ךכ ,ונממ הנורחא תשרומכו האווצכ רמאש המ ...בתכ ויהי םהש עדוי ינא ,ולאה םילימה תא בתוכ ינאש שגרנ יד ינא" .הזה םלועב ינממ ןורחא ןורכז .וטילחת םתא...הזה קדוצ ןכה וא קדוצ אלה םלועה ....הזה םלועב קונית ,דלי דוע ינא ,הנורחאל 16 יל ואלמ םג תאז תמועלו ,לשכהל יתקפסה ,אונשל יתקפסה ,בהאתהל יתקפסה .חבטמב ררקמה לע הוואגב הלתנש התיבה דחא 100 איבהל אבאו אמאל דיגהל יתקפסה ,התוא בהוא ינאש הדליל דיגהל יתקפסה ,(ידמ הברה שי ,ןכו) םישקה םיעגרב םג הכימתה לע הדות המ ליבשב יכ ,לכה לע ןיזו לקש 500ב סני'גה תא תונקל יתקפסה ? שפוחה לכ יתדבע ...יתקפסה ,םלועב המיעט יכה החוראה תא לוכאל ,הלילה לכ רע ראשהלו םיטרס דירוהל ונרופ רתאל סנכהל יתקפסה ,שיבכה תא רובעל הנקזל רוזעל יתקפסה ינממ שרד הז םא םג ,בהוא יכה ינאש הקהלה לש העפוהל תכלל יתקפסה .םושג םויב ןופצל העיסנ ,ילש רבחל קיצמ היה דימתש הנוכשהמ דליל ץיברהל יתקפסה ,תורחתב 1 םוקמ תחקל יתקפסה ,רבמצד רבכ היה הזש תורמל םירבח םע םיב םורע ץורל יתקפסה ,חריה לע לכתסהלו ,דחא הליל ראשהל יתקפסה ,וילע ויהו וב ועגנש םישנא ויהש ןיימדל ,ללכב ןנוכתהל ילב ןחבמל תשגל הז ךיא תחא םעפ תוסנל יתקפסה ...הז תא םכל בותכלו ,תבשל יתקפסה יפוסש יל ועידוהש םויהמ תושעל יתקפסה םכל יתבתכש םירבדה לכ ...ברק ימצעמ יתענמ זא דע .ץמוא יל היה אל .זא דע םייחה לש םינטקה םירבדהמ תונהל םייח םה המ יתנבה אל ..זא דע ראשנ אל רבכ הברהש יל ועידוהש תאזכש תינוריא הרוצב אקוודו ..תויחל יתלחתה זא..יל ,"עגר לכמ ונהת" :םכל דיגהלו אובל הצור אל ינא ירשפא יתלב הזש עדוי ינאו דרוסבא הז יכ תא םיאורקש םכמ תחאו דחא לכ לש שארל סנכהלו אובל הצור אל ינא :דיגהלו ילע םחרל םכממ שורדלו הז 'רחא וא הככ םלועה המכ' .דחא רבד ורכזתו ועדתש הצור קר ינא םינגוה אל םהש המכ הלאה םייחה ,יכ רחאב תבהואמ בהוא ינאש הדליה יל םיאתמ אל ללכב לקש 500ב סני'גהו שדח ברע לש תושדחה תא ללכב ואר םה הדות אבאו אמאל יתרמאשו ןטבה יל הבאכ כ"חא דימ החוראה תא יתלכאשו בושח אל יכה עוצקמב היה יתלביקש 100 הו הקיטמתמב ןבומכ לשכנהו בוט יכה רישה עצמאב למשח תקספה םע התייה ...יתכלהש העפוההו תוליעגמ תונקז םתס לש היה ונרופ רתאה הרטשמב קיתב יתוא וכביס הנוכשהמ דליל יתאבהש תוכמה ...היזיולטב הרדוש אל וליפא 1 םוקמ הב יתחקלש תורחתה ..הז לכ לבא ! הנשמ אל !תושעל יתיצרש המ יתישעש עדוי ינא יכ הבוט יכה השגרההב יתוא אלימ הזו .הלאה םייחב שיגרהל יתיכזש הנורחאה השגרהה םתוא ואיצות ,בלב םירבד ורמשת לא םכמצע תא בצייל וסנת ,תויצורפורפ ודבאת לא השגרהה תאז ןויסנמ ,ותוא םיבהוא םתאש םדאל דיגהל ושייבתת לא הז תא עומשל םלועב המיהדמ יכה ...םכל שיש ןותנ ןמז לכב םכמצע םתא ויהת .םכמצע תא ורצעת לא !םכתוא חכשא אל יכ ,יתוא וחכשת לאו ...יכה םכתוא בהוא ינא ,םכמצע לע ורמשת . םירבחה לכל הבהאב שדקומ ".הז תא ארקי םעפ יאש ימ לכל ללכבו הז תא בתכש רחאל םימי 3 רטפנ ..םהוש.ד םכלש םירבוחמה לכל הז תא וריבעת וליבשב .םכליבשבו

faith2

New member
קליק ימני על העכבר...

קידוד ולבחור עברית אפשרות שניה. ככה תראו את זה טוב ולא ככתב מראה קראתי את המכתב הזה לפני חודש ככה, ממש ירדו לי דמעות! נורא מרגש!

MS6

New member
לא הצלחתי לקרוא...

מישהו יכול להעביר לי את זה?? הקידוד לא עזר משהו...

MS6

New member
בואנה זה קטע חזק...

שמע אבל הוא צודק.. וגרם לי לחשוב על כמה דברים ברצינות. כמה דברים שלא רציתי לעשות...כי אמרתי שיש זמן, אבל... מי יודע כמה זמן יש?

זה פשוט קטע אדיר......

וואי, כמה שזה נכון!!! כמה שזה אמיתי!! יאללה חבר'ה, זין על כל העולם אני עושה רק מה שאני רוצה!! וואלה, ואם אני אמות מחר?! טוב, זזתי להנות, ביי אחים ואחיות שלי... ואם מחר אני לא אכתוב.... אז אני אוהב אתכם, למרות שאני לא מכיר אתכם...

למעלה