תווים

תווים

למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא תווים לשירים בעברית/באנגלית בחינם?
או מישהו יכול להביא לי את השירים הספציפים האלו.... יסמין- הפיל הכחול, לוחמת-אייל גולן והכי חשוב השיר אלה- דפנה ארמוני.
והספר פנטזיה 2000 ספר תווים לפסנתר- ממש יקר 73 לספר קטן

1Reebok

New member
תווים לשירים עבריים:

http://www.tavim.net/
סוף סוף אתר אינטרנט. יהיו שם כנראה תווים למלודיה+אקורדים, עיבודים לפסנתר הם מצרך נדיר בארצנו הקטנטונת.

לגבי השירים הספציפיים - הם שירים פופולאריים, ולא כ"כ סביר שתוכלי למצוא להם תווים.. לכל היותר אקורדים.

ולגבי פנטסיה 2000, עד כמה שאני יודע זה הכל יצירות קלאסיות לא? אם כן אז אפשר למצוא תווים באתר IMSLP

1Reebok

New member
כי זה מחיר סביר לחלוטין..

בשביל ספר תווים, זה נראה לי הגיוני..

z a b

New member
אני עצמי מעוניין לעסוק

בעיבוד שירים עבריים כמו גם לועזיים לפסנתר, אך חושש מתהליך כתיבת התווים. אני בעל שליטה בינונית בכך, אך חשוב מזה, מדובר בתהליך ארוך ומייגע. מניח שאין מנוס מכך; אשמח לכמה מילות עידוד.

בקשר לעיבוד

ברור שצריך שליטה מעולה לא רק בתווים אלא גם במוסיקה ותיווי (לא בדיוק אותו דבר כמו קריאת תווים, ועדיף לעבוד עם תוכנה, שתי המובילות כיום הן סיבליוס ופינלה.

assaf66

New member
למה עדיף לעבוד עם תוכנה?

אני חושב שעדיף שליטה בכתב יד של תיווי מאשר שליטה בתוכנה..
לא?

בתהליך הלימודי וודאי שכן

אבל ברור שכשכותבים משהו שרוצים שאנשים יקראו בנוחות, שרוצים אולי לערוך בעתיד, להוסיף תפקידים, לשנות סולם, לשלוח במייל, או פשוט לכתוב משהו קצת יותר מורכב (אני מניח שאין לך סט שבלונות של מעתיק תווים) אז משתמשים בתוכנה, כמו בעברית ובאנגלית. זהו הסטנדרט היום. בבית הספר לומדים לכתוב בכתב יד, משלב מסויים מגישים מסמך לכל מטרה שהיא רק כשהוא מודפס

assaf66

New member
אוקיי.. אני פשוט חושב

שזה לא אופציה לוותר על מיומנות של כתב יד

z a b

New member
תיווי באמצעות תכנה הוא עבודת נמלים,

ודורש שליטה מוחלטת במלאכת התיווי, שאינה מנת חלקי כרגע. בכל אופן, השאיפה שלי כרגע היא עצם העיבוד והתיווי בכתב יד. באשר ליצירת קובץ ממוחשב, הדרך ארוכה.

למעלה