תווים...

תווים...../images/Emo151.gif

אנשים נחמדים ומתופפים... אולי משהו מכיר איזה אתר שיש שם תווים לתופים של להקות ישראליות? אני חייייבת את זה עד ה-5.6 אבל פשוט חיייבת... אני והלהקה שלנו במופע בכורה (תאמינו או לא אבל אני רק בת 14) אז אני לא יכולה להפסיד את ההיזדמנות ואני חייבת את התווים... או אם יש למישהו את התווים של השירים של היהודים... בבקשה אבל בבקשה בבקשה בבקשה כתבו לי כאן אני יזור אליכם אחוריזה!... בהביי רוני הסטלנית ל.

HelloweeN

New member
ענו לך כבר

אין תווים לתופים !!!! יש צ´רטים אבל גם זה יש למיספר קטן של להקות. אין לך ברירה אלא להוציא משמיעה את השירים שאת רוצה.

כמו שהוא אמר

לא תמצאי תווים באינטרנט ולא נראה לי שביותר מדי מקומות אחרים אם בכלל. אני ביום העצמאות הופעתי בפעם הראשונה עם הלהקה שלי (ואני הייתי אז בן 14 גם כן), פשוט תוציאי את העיקרון זה לא קריטי אם זה לא יהיה אותו דבר, במקרה הכי גרוע תגידו שזה קאבר וזה לא אמור להיות אותו דבר. וכללית הרבה מהשירים הישראלים לא מסובכים מדי, או שאפשר לפחות בלי בעיה להלביש עליהם מקצב פשוט יחסית ולאלתר עליו קצת בלי השקעה כמעט, וזה ישמע סביר עד טוב אפילו (נסיון מההופעה שהייתה לי).

אז יש לי עוד בעיה...

עכשיו הבעיה שלי היא...: אני לא מזהה בין התמתמים ורני לא טובה במעברים... אבל לא נורא אני ילמד לאט לאט... אבל עד אז... משהו יכול להביא לי שיטה של איך לזהות?

HelloweeN

New member
אין שיטה

במשך הזמן יודעים לזהות טמטמים פחות או יותר לפי ההד שהם עושים... הד עמוק זה טמטפ גדול בד"כ, והד קצר יותר ופחות עמוק זה טמטם קטן.

Oribius

New member
משהו לא מובן לי

מצד אחד את חייבת תווים בשביל הופעה . מצד שני אין לך ממש מושג בתיפוף עד כמה שאני מבין . את לא מצליחה לזהות את הטמטמים בשירים ? כל מתופף מתחיל אמור לזהות מעברים ואיזה טמטמים בדיוק הוא משתמש .... אני לא מנסה לקטול אותך יקירתי ... אבל לפי דעתי לעלות להופיע עם מעט כל כך ידע בתופים זאת טעות .

אז זה ככה...

אם הייתי מוצאת תווים או משהו כזה זה היה לי יותר קל לילמוד את זה... וזה לא שאני גרועה או משהו... המורה שלי אמר שאני מאוד מיתקדמת (למרות שלדעתי זה בולשיט כי כל המורים אומרים את זה) אבל בכל זאת אני מיתאמת אל המעברים... וזהו...

אגב...

המורה שלי מלמד אותי אל תווים.. הוא סתם מביא תו וכותב בשורה שלו איזה תוף זה... זה הרבה יותר נוח לילמוד ככה לדעתי!...

dizzy pumpkin

New member
תשמעי...

בהתחלה גם אני הייתי משתגע ומנסה לחפש שיטות קלות אבל אם הזמן זה בא ולומדים לשמוע ולהבין את רוב המעברים בכל מקרה בהתחלה זה ממש מעצבן אם הזן זה משתפר השיטה הכי טובה לפי דעתי להתאמן אם שיר קל ואחרי כמה שירים קלים לומדים על דברים טיפה יותר מסובכים וככה מתקדמים (לא שאני עושה דברים מסובכים אני דיי מתחיל בכללי).... בכל מקרה זאת השיטה אבל אני לא ממש הייתי מופיע אם את לא יכולה להוציא מעברים ואת לא מבינה ממש מה עולה שם... כי לא נראה שזה הגיוני שתעלי אם תווים לבמה...

Kodak997

New member
בלי קשר אבל...

אחי איפה אתה? לא רואים אותך, לא שומעים אותך, מה אתך?

למעלה