תווים... :cool:

• פותח הנושא talik
  • פורסם בתאריך

talik

New member
תווים... :cool:

שלום... אני חדש באיזור... ובגיטרה בכלל... בניגוד לשאלות של כולם לגבי הגיטרה עצמה, אני דווקא רציתי לשאול לגבי תווים... איפה אני יכול למצוא תווים לשירים נוסטלגיים כמו ``החלונות הגבוהים`` וכדומה. יש באינטרנט, או רק בספרים מחנויות? חוץ מזה, מכל האתרים באינטרנט לא הבנתי כלום כיצד לקרוא את הטאבים... פשוט איום!!!

הסברים:

1. באינטרנט מאוד קשה למצוא תווים, בכלל בכל מה שקשור למחשב זה קשה. אז תווים באינטרנט עוד יותר קשה למצוא. (גם אני לא מצאתי) 2. טאבים קוראים ככה: יש 6 קווים שמייצגים את מיתרי הגיטרה, המיתר התחתון מציין את התחתון בגיטרה (מיתר סולו 1) והעליון את מיתר הבאס (6) כאשר יש מספר מסויים במיתר מסויים (מספר 8 במיתר 3) זה אומר שאתה צריך ללחוץ על המיתר בשריג (FRAT) השמיני במיתר השלישי. הבעיה בטאבים שנורא קשה לדעת את התיזמון ולרוב צריך להכיר את היצירה עצמה.

talik

New member
תודה רבה : )) ;-)

וואה, תודה! זה באמת היה מהיר... אבל יש לי עוד בעיה שאתייעץ איתך... אני שמאלי, והפכתי את המיתרים (בעצמי). אני לא מצליח לכוון את הצליל. 1. איך לכוון? 2. יש דרך קלה לכוון? 3. עדיף בכל זאת לעשות את המאמץ וללמוד ביד ימין? תודה רבה

S.C

New member
#$&*^@

כל עוד לא התרגלת לנגן בצורה הפוכה אתה יכול ללמוד לנגן רגיל , אם תתרגל מההתחלה לא תהיה לך בעיה יש לי שני חברים שמאליים שמנגנים רגיל

גם אני שמאלי!!!!!

אבל אני לא הפכתי את המיתרים, ללחוץ אץ האקורדים ביד שמאל זה יותר נוח כי היא היד החזקה, אבל לפשוט עם יד ימין זה קשה בהתחלה כי היא חלשה. בכל אופן יש דרך נורא פשוטה, שהיא להשתמש בטיונר, היא גם מאוד מומלצת כי יש מכשירים נורא נורא מדויקים.

למעלה