תווים? תווים! תווים?!

Reshefm

New member
תווים? תווים! תווים?!

מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג תווי פרוג לכלי נשיפה (חליל או סקסופון)? בין אם לקנות ובין אם ברשת... יש פשוט קטעים שעוד ניתן להוציא מהם תווים לפי שמיעה בצורה נורמלית (ארגמן - אני מדבר לרוח) אבל יש כאלה שזה ממש קשה ומתסכל (פלויד - הצד האפל לדוגמא), אז תווים זה מצרך מבוקש. עזרה תתקבל בברכה.

orbiti

New member
יש כל מיני

לפני כמה חודשים הייתי במרום וראיתי ספר שנקרא משהו בסגנון "Jethro Tull for solo flute" שכלל כל מיני מלודיות של ג'תרו טאל לחליל. האמת, הספר ההוא היה דווקא די חלטוריסטי, אבל לפעמים תופסים דברים קצת יותר טובים. לרוב כדאי לחפש לאו דווקא את התווים לכלי נשיפה (שאותם קשה למצוא, אם יצאו כאלה בכלל) אלא את הוצאות התווים הרגילות (בד"כ לגיטרה או פסנתר) שלפעמים כוללות גם את תפקיד כלי הנשיפה. הדרך הכי יעילה להשיג תווים (לאיזהשהו כלי) לשירים, היא לחפש קבצי מידי באינטרנט, ולהמיר אותם לתווים באמצעות כל מיני תוכנות שמתמחות בעניין הזה (אני אוהב מאד את תוכנת Finale)

Reshefm

New member
תודה, אני אבדוק את העניין

אני מכיר את החוברות לגיטרה/פסנתר. בד"כ זה סתם שטויות. אבל נראה, אולי מתישהו אני אמצא משהו יותר טוב... ואני באמת צריך לעבוד על עניין המידי. כנראה שזה הפתרון היעיל היותר שיש.

למעלה