תווים ל- No Pressure ול- Uninvited

Ronnie Rocks

New member
תווים ל- No Pressure ול- Uninvited

שיפצתי לא מזמן את המקלט שלי ויצא משהו ממש קטלני... איך זה קשור לאלאניס? - יש לי פה מערכת עצבנית, עם רמקולים ענקיים ואיכותיים בטירוף והד של מקלט ואני שומע נון סטופ את Uninvited - שעות על גבי שעות אני יכול לשמוע את השיר הזה פה, פשוט מחרפפפן לי את הצורה! שיר ענק! ביצוע נשגב! עיבוד ולחן שמחרפנים לך את השכל - אלוהות בהתגלמותה! ועכשיו - למישהו יש את התווים לניגון שני השירים (No Pressure ו- Uninvited), ניגון באורגן...? אין לי שמץ של מושג איך מנגנים, אבל אין מצב שאני לא אצליח... אני הופך את זה למשימת חיי חחח... ברוכים הבאים לי וברוכים הנמצאים לכם! על החתום - רוני - חולה על התחת המתוק של אלאניס המלכה הבלתי מעורערת...! You're like a 90's Jesus... You may never be or have a husband
You may never have or hold a child
You will learn to lose everything
We are temporary arrangements (Thank GOD for that!)
PISS (ME) OUT!

Jagged chaos

New member
........../images/Emo213.gif

לא מצאתי אתר שאפשר למצוא בו טאבים לפסנתר\אורגן\קיבורד. בכל מקרה, אלו האקורדים של השיר (שמן הסתם...גם על פסנתר אפשר לנגן, למרות שהם נועדו בתכל'ס לניגון גיטרה). Uninvited- http://www.guitaretab.com/m/morissette-alanis/12879.html אני לא מנגן על פסנתר, אבל הצלחתי לנגן את Uninvited תוך שניה... No pressure over cappuccino- http://www.ultimate-guitar.com/tabs/a/alanis_morissette/no_pressure_over_cappuccino_tab.htm

Twisted Shadows

New member
נצל"ש- הופעות...

אלאניס הופיעה פעם בלייב עם One? אם כן, איפה אני יכול להוריד את ההופעה הזאת
כנ"ל לגבי הופעה של IWH (חוץ מהאקוסטי), MJ, RTY
, תודה

Jagged chaos

New member
---תשובות----

היא הופיעה כמה פעמים עם One... בעיקר ב-99. יש שתי גרסאות מוכרות. אחת רוקיסטית מעולה שלדעתי עולה על המקור (פשוט צועקת ת'לירקה..זה טוב..) ואחת אקוסטית מ-98 מברזיל... אני אעלה לרשת ואשלח לך (ולמי שירצה) את was hoping היא בחיים לא ביצעה בגרסה האלקטרונית. Mary jane ו-right through you מאות פעמים.... שלח לי מסר...אני אשלח לך...

Rוית

New member
בקשר לNo Pressure, מצורפת גירסה

אחרת לנגינה שאני ממליצה עליה יותר, לי היא נשמעה יותר טוב באוזן מהגירסה שהיתה בלינק שאמיל נתן, אבל מצד שני אני מנגנת את השיר בצורה הזאת מאז ומעולם אז אולי אני יותר משוחדת
בכל מקרה, לשיקולך.. או, וברוך הבא לפורום!!

Jagged chaos

New member
כן...באמת גרסה יותר טובה ../images/Emo45.gif

גם אני לא מנגן לפי האינטרנט... זה לא היה מסדתר לי...

למעלה