תווים לקולדפלי

Snow Wood

New member
תווים לקולדפלי

אהלן חבר'ה מה המצב איתכם?! תקשיבו אני ממש מתחננת לעזרה מכם. אני פשוט ממש רוצה תווים לפסנתר של קולדפליי או אם אתם מכירים אתר עם תווים לשירים עבריים/ התווים ל-הללויה אתם יודעים, זה שבשרק... בכל אופן אני ממש אשמח אם תעזרו לי. מבחינת הרמה, עקרונית אני לומדת 6 שנים אבל ניגנתי לדוגמא את החלק הראשון של המונלייט. [ולא ניגנתי את זה רק מבחינת לקרוא תווים אלא עם כל מה שזה כולל.] אז זהו בערך אני ממש אשמח אם תעזרו לי. אגב הפסנתרן הקטן, עדיין לא הבנתי למה אתה קורא לעצמך ככה. עם היכולת והידע שלך, לא נראה לי שצריך לקרוא לך-"הקטן".

דניאל סלומון../images/Emo70.gif

מכירים
אם לא אז הגיע הזמן שתכירו את דניאל... בכל מקרה, למי שמכיר: יש למישהו תווים לאחד משיריו
אני לא בררנית, אני אשמח עם כל שיר.. אם למישהו יש אני אשמח עם תעלו אותם לפורום או לחילופין תשלחו לאי מייל: [email protected] תודה מראש, יוני

אשף

New member
האקורדים בערך...

לא בא.. Gm | F | Gm | F לא רוצה.. Cm | F | Eb4->3 בא מעפר... Gm | F | Eb |F | C\E אם יש... Gm | Eb | Bb | C | Bm | Bb שוב, האקורדים הם בערך, הם מזיכרון לא ישבתי עם השיר והוצאתי אקורדים אבל זה די דומה.

Bandersnatch

New member
אני יכול לתת לך את האקורדים של השיר

הללויה משרק, האקורדים והמילים המקוריים אשר Smash Mouth שינו קצת (רק את המילים שינו החל מבית שלישי).

למעלה