תוהו

שמים1

New member
תוהו ../images/Emo79.gif

עוטה גלימה נשית שחורה אפל ליבה כורכת חרונה בתוהו קצפה מתמזג מתפתל גרונה לוחש צליל משטמה בקול צרוד סדוק , שבור. שרה לפתות את טרפה. מחוללת ריקוד במקום שכוח אל הדי טינה חוברים אליה חובקים הרהורי הבל. עם שקיעת החמה נועצת ציפרניה לא מרפה עד זוב דם.

יערית 1

New member
צללים וצלילים

מביטה, רואה ושומעת דמויות וצללים מסתתרים, ניגונים וצלילים חבויים. במילים שלא נאמרות ברווח שבין השורות באמת שלא תמיד יוצאת לאור.
ניפלא שירך שמים יקרה

משחרת לטרף

עלטה ואני מביטה בך הרגל קודר שרכשתי מזמן כדי להשביע רעב ישן שמציק בקרביי ללא הרף ואני שולפת ציפורניים עויינות נכספות כחרבות ננעצות בטרף ותכבה באמון עיוור נטלתי ניצוצך האחרון תם לך יאוש חיוור שנשאת מיומך הראשון.

odo13z

New member
לטרף...? לא.

אור הנר לבדו מאיר את פנייך באפלה עינייך נוצצות כפליים ופורצת מתוכך ... הילדה קצות אצבעותי על לחייך מעביר בי רעדה הטפרים השלופים נאספים אט....מתקפלים חומות ההפרדה נופלות כמו מגדל קלפים ברוח יאוש חיוור הופך חיוך ואנו.... שלם אחד...סוף סוף בתום כל התלאות.

לטרף

נגעת בי, איך שאתה מצליח תמיד להפיל לי את החומות בנגיעה אחת ביד רכה משכך רוחות רעות ואני כבר יכולה להרגיש חום שפתיך על צווארי הבל פה מתקתק נשוף על שער עורפי מזקיר בעורי אלפי פיוניות רעבות אליך נכספת. איך טורפת כמותי, בפיך הופכת נטרפת...

למעלה