../images/Emo6.gif אני משועשעת בקלות לאחרונה..
הבנתי את זה כבר מההתחלה, פשוט את לא הבנת אותי.. אז אני אסביר.. אם זאת "התחלה חדשה" צריך "אלוהים חדש" (כי האלוהים הישן מת.. עזבו, אני קוראת הרבה ניטשה לאחרונה), וכדי שתההיה "התחלה חדשה" צריך להרוס את כל (האלוהים החדש צריך) הקיים ולברוא מחדש. מה שאומר ש"אנחנו" לא נההיה עדים לזה, ואפילו לא "בני מיננו" כי "בני האדם" לא יהיו קימיים יותר, יהיו קיימים מינים אחרים שיהיו צריכים להתפתח שוב מ-0. ("בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ והארץ הייתה תוהו ובוהו"..).. בטח אנשים פה ישאלו "למה צריך אלוהים חדש? -גם הישן יכול להרוס הכל ולבנות מחדש.." , אז זהו, שלא. האלוהים ה"ישן" לא יכול לברוא הכל -מחדש- בצורה "חדשה" כי הוא כבר פועל לפי צורת מחשבה כלשהי. הוא יכול לברוא צמחים וורודים וכחולים ובני אדם שנראים כמו נמרים, אבל זה לא יהיה חדש, כי כמו שאנחנו אומרים "נמרים" ו"צמחים".. אלה מושגים ישנים. אלוהים השקיע בנו את כל מחשבתו ויכולתו.. הוא לא יכול לשנות את כל צורת החשיבה שלו.. כמו שאף אחד מאיתנו לא יכול לשנות את כל צורת החשיבה שלו. ואם אתם אומרים "הוא אלוהים, הוא יכול לעשות הכל." טוב, בשביל זה נבחרה האמונה הפרטית ויכולת הבחירה. אני לא אתווכח איתכם על אמונות, מן הסתם.