תוהו ובוהו

תוהו ובוהו../images/Emo188.gif

היתה לי תמונה של אני עומדת באמצע ישימון בלתי מוגדר עם יד על המצח,מסביב העולם נסחף בסופה איומה שהורסת ותולשת הכל,כשהורדתי את היד מהמצח זה ניפסק,נישאר חורבן. שלכם חנה גונן

kingshimmy

New member
איזה שיט?

חורבן זה פאסה. היה נחמד לפני 2000-3000 שנה, אבל כבר נמאס...

Gum Cigarettes

New member
../images/Emo6.gif

מדהים שעל כל תמונה ומחשבה שעוברת לך במוח את רצה לספר בפורום.

Flame

New member
היי חנה ../images/Emo13.gif!

הנחת יד על המצח.. לא בטוחה אם זה קשור אבל העין השלישי נמצאת אי שם במצח
(סתם רעיון שקפץ לי לראש שכשקראתי את זה) אבל..יכול להיות שזה משקף את מה שאת מרגישה כרגע...
את יודעת..כל המצב הזה של המלחמה..הרגשה כאילו הכל מתחיל להיחרב! אבל אל דאגה... כל המצב הזה פה.. זאת אמנם התחלה של משהו... אבל ממש לא של הסוף..
.. זאת התחלה, התחלה חדשה ויפה שתוביל אותנו לעולם טוף יותר!!

Gum Cigarettes

New member
שוב- ../images/Emo6.gif

אם זאת "התחלה חדשה" היא לא תוביל "אותנו"... אני צריכה לפרט יותר או שהאנשים פה יודעים לקרוא מספיק טוב כדי להבין?

Flame

New member
בטי, התכוונתי

לכך שהיא לא היחידה שחווה את הדברים האלה, ובכלל בכלליות ש-כ-ו-ל-נ-ו, כלומר כל מתישבי הפלנטה עומדים על סף של תקופה חדשה
.. כנראה שלא ניסחתי נכונה את הודעתי.. מצטערת
בנת..?

Gum Cigarettes

New member
../images/Emo6.gif אני משועשעת בקלות לאחרונה..

הבנתי את זה כבר מההתחלה, פשוט את לא הבנת אותי.. אז אני אסביר.. אם זאת "התחלה חדשה" צריך "אלוהים חדש" (כי האלוהים הישן מת.. עזבו, אני קוראת הרבה ניטשה לאחרונה), וכדי שתההיה "התחלה חדשה" צריך להרוס את כל (האלוהים החדש צריך) הקיים ולברוא מחדש. מה שאומר ש"אנחנו" לא נההיה עדים לזה, ואפילו לא "בני מיננו" כי "בני האדם" לא יהיו קימיים יותר, יהיו קיימים מינים אחרים שיהיו צריכים להתפתח שוב מ-0. ("בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ והארץ הייתה תוהו ובוהו"..).. בטח אנשים פה ישאלו "למה צריך אלוהים חדש? -גם הישן יכול להרוס הכל ולבנות מחדש.." , אז זהו, שלא. האלוהים ה"ישן" לא יכול לברוא הכל -מחדש- בצורה "חדשה" כי הוא כבר פועל לפי צורת מחשבה כלשהי. הוא יכול לברוא צמחים וורודים וכחולים ובני אדם שנראים כמו נמרים, אבל זה לא יהיה חדש, כי כמו שאנחנו אומרים "נמרים" ו"צמחים".. אלה מושגים ישנים. אלוהים השקיע בנו את כל מחשבתו ויכולתו.. הוא לא יכול לשנות את כל צורת החשיבה שלו.. כמו שאף אחד מאיתנו לא יכול לשנות את כל צורת החשיבה שלו. ואם אתם אומרים "הוא אלוהים, הוא יכול לעשות הכל." טוב, בשביל זה נבחרה האמונה הפרטית ויכולת הבחירה. אני לא אתווכח איתכם על אמונות, מן הסתם.

קרנוש21

New member
שימי לב

קרה משו והמוח שלך פירש את זה כתוהו ובוהו אז מה קרה?

אני לא רצה לספר על כל תמונה ומחשבה

ולראיה שבזמן האחרון כימעט ולא כתבתי בפורום כי באמת לא היה לי מה לכתוב אני כותבת רק על מה שאני חושבת שקשור לרוחות רפאים בפרט ולתיקשור ביכלל. ביומים האחרונים שמעתי דוקא קולות מהדהדים שדיברו אלי כשהייתי במצב ער לחלוטין אני יודעת מי דיבר אלי ובאיזה ענין אבל אני צריכה עוד לנתח את זה.זה לא ביגלל המילחמה אני ביכלל לא לחוצה מהמצב אלא שבזמן האחרון אני מרגישה יותר ויותר כל מיני תמונות וקולות בכמות גדולה יותר מאשר בעבר ואני חושבת שזה קשור להתלבטות שלי מה לעשות בנושא הזה של תיקשור,אולי העין השלישית שלי נפתחת?אני רק יודעת שאני באמת צריכה להגיע לאיזו החלטה כי כבר קשה לי להכיל את זה בתוכי. שלך חנה גונן

למעלה