תוהה...

Rinattt

New member
תוהה...

במערכת יחסים האם מותר לנו כבני זוג להתערב בכל הנושא של האקס\ית שלהם? ואני לא מתכוונת בתמיכה בין שנינו כשאנחנו לבד, או לייעץ, אלא ממש להתערב בינהם ואפילו לפנות לאקס\ית וכו'.

foglet

New member
לעניות דעתי

זה מפורט היטב בספר החוקים הבין לאומים ליחסים בין אנשים. עמוד 69 פסקה 7 מילה 3...

כאילו...

אם הבן שלי בא ואומר שהחבר של אמא מציק לו את מציעה לי לשתוק???אני חושב שאת לא... אני חושב שאני מבין מהיכן את כותבת...ובטח זו לא התשובה שרצית אבל כן.

Rinattt

New member
כאילו

לא התכוונתי לזה בכלל ולא למקרים קיצוניים [יא מרוקאי עצ'בן תרגיע!] אבל לבת זוגתך, תתערב ביחסיה עם האקס שלה? אני כותבת מתוך תהיה שלי, מעולם לא נתתי אפשרות לחבר שלי להתערב ביני לבין אב בנותיי! רוצה לייעץ? בכיף, אני אקשיב [ואעשה כראות עיניי אח"כ] אבל להתערב בנינו? לא חושבת שאסכים, העיניינים ביני לבינו הם בהקשר לבנות בלבד, והוא אבא שלהם. אז אני תוהה, אולי אני לא בסדר בקו מחשבה שלי. זהו וסטו [אל תקח את זה קשה מידי]

למרבה הפתעתי....

גרושתי שואלת מידי פעם שאלות על בן זוגה (דודידו) ואם זה משהו שמבחינתי לא זניח כן אומר את דעתי.

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

הולם לך ככה רגוע רק שתדע

a n a t i 3 3

New member
לא חושבת שיש פה עניין של....

מותר או אסור... יש פה עניין של מוסריות, חוכמה, כדאיות. היחסים שלי ושל הגרושה של בן זוגי טובים, אפילו טובים מאוד (אישה מדהימה!!!) אבל לעולם לא ארשה לעצמי להתערב בדברים שבינו לבינה או בינה לבין הבנות! במקרה הזה סומכת על בן זוגי שידע לנווט את היחסים בצורה הכי טובה לכולנו, התערבות שלי תתפרש בעיני כקשר לקוי ביני לבין בן זוגי.

Rinattt

New member
תגידי,

מי עושה היום כלים?
ונניח שהיחסים בניהם לא טובים, היית מתערבת? [לא מייעצת אלא ממש מתערבת בניהם] היית נותנת לו להתערב בינך לבין האקס שלך?
[הפרח הזה יותר יפה
]

קטי30

New member
חושבת ככה:

כשזה בינו לבינה עזבי אותך באמאמאשל'ך (חולה על האמא שלך ספציפית זה רק מטבע לשון
) מה את צריכה את זה שיתנק'ע
לטוב ולרע תני לו לשבור את הראש לבד פשוט אל לך להכניס ראש בריא למיטה חולה (ולכי תדעי החליפו מצעים או לא
) כל עוד מדוב ביחסים שלו איתה תעשי וינוסססססססססססססססססססססס כל זה בתנאי שלא מעורבים הילדים ברגע שזה נוגע בהם כחוט הסערה תבואי אני אלווה לך את חליפת הניג'ה שלי (לא להתלהב אני משתמשת איתה למקרים אחרים
) ועכשיו קונטרה: שאלה לי אליך עשית שבוע שעבר חלנות אז בגלל זה יש לךזמן פנוי לתהיות ???
חולית עליך
(לא בפה אני חולה
)

Rinattt

New member
אהההההההה???

לא 'בנתי כלום תתחילי מחדש
עשיתי חלונות אבל לא עשיתי קורי עכביש
'פגרת שלי

רנתתתתי ../images/Emo24.gifשאת צריכה

וגם חייבת , עם הוא יפגע את תהיה הבא בתור את קשורה גם ברע וטוב אותו , הוא גם צריך לשתף אותך , למען הילדים את חייבת

Rinattt

New member
אני מבינה שעוד לא התאוששת משבת אה?

שאלתי אם מותר לי להתערב בינו לבינה! או לחבר שלי מותר להתערב ביני לבין האקס שלי. לשתף זה נחמד, לתמוך ולייעץ - כשאנחנו לבד. חוצמזה דניאל אני לא קשורה ולא נקשרת ולא קושרת

קטי30

New member
הנה במיוחד עבורך:

א'
ב' זה
ג' זה גמל גדול
שאני אמשיך???
LVLVOTTTTT

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

ד' זוהי דלת שפותחת את הכל
ונעצור כאן אח"כ נמשיך לשיר
ואז ואז יודעת מה יקרה אז? לא נפסיק לשיר, לא נפסיק לשיר, לא נפסיק לשיר, לא נפסיק לשיררררררר

קטי30

New member
../images/Emo18.gifלא הכי מומלץ ובטח של היום

אני צרודה פחד
ולא, זה לא בגלל הערב שירה בציבור

יערית

New member
תעוזה-חוצפה-טישטוש גבולות

זה משהו יותר שנוטה לכיוון החוצפה.צלע שלישי במיקרה הזה יגרום לתרעומת של שני הצדדים או לפחות צד אחד. עלי לא מקובל!

למעלה