תוהה

קליל 1

New member
תוהה

אנו במצב מלחמה.. נהרגים לנו חיילים ואזרחים בצפון אנו כאן במרכז..מזדהים..כואבים,משתתפים בצער המשפחות שנפגעו.. צריכים לעצור את החיים? צריכים להסתגר בבית? לא לצאת לבלות? לא לתת לאוייבים שלנו להשבית לנו את שמחת החיים? לצאת לבלות..ולעזור ככל האפשר בתרומות,בהזדהות,בהתנדבות,בניחום האבלים? משעות הבוקר ברדיו מתנגנים שיריה העצובים של חווה אלברשטיין,גלי עטרי,ועוד.. תחושת עצבות כללית במדינה.. תחושת כשלון בקרב.. מה דעתכם?

אני אישית חושבת שלא צריך לעצור

את החיים אבל גם לא לעשות דברים מוחצנים כמו בילויים במקומות בילוי אלא יותר בילוי בקטנה עם חברים,לא יודעת נראה לי יותר מדי עכשיו לצאת לבלות.

יערית

New member
כאב ,עצב אבל והזדהות

בכל בית מתנהל בצורה אחרת.אם ישבתי בבית ולגמתי כוס יין ומיררתי בבכי,זה עדיין לא אומר שאני חוגגת,גם אם אצא החוצה לשבת בבית קפה או בר,לא ארגיש שלא מזדהה וכואבת. גם אחרי מות אבי המשכתי לחיות,מאד קשה להספיק לחיות, לחיים יש כוח עצום לסחוף אותנו קדימה,ויש מי שבחר או בחרו עבורו לעצור את החיים. כשל בקרב?איך אפשר לומר על החיילים האלו שהם כשלו בקרב? הם נתנו את כל כולם נדמה עד שנשמתם יצאה,אולי כשל מדיני, כשל מודיעיני,אבל בקרב?בקרב הזה לוחמים נשמות טהורות, הם הולכים כעיוור אחרי מפקדם.

קליל 1

New member
הכוונה תחושת כשלון בקרב

הכוונה למערכה כולה..אין לי חס וחלילה ביקורת על החיילים שלוחמים שם..ברור שהכל מתנקז למעלה..למפקדים הבכירים,למודיעין,לאימונים..

אותי אישית מקוממת...

הידיעה שאנשי המרכז בבועה חושבים עסקים....חושבים בילויים...חושבים חיים שיגרתיים כשאנו בצפון מתמודדים בפחד ובדאגה לחיינו ולשלום בנינו שלא אתפרש מדבריי שאינני שמחה על השקט ששורר שם אלא הבחירה על התנהגות לא אימפטית למצב המדינה כן מצפה לאיפוק ולהורדת פרופיל גם כהזדהות וגם שמירה מסיכון זה מה שמרגיש לי כאט

Revolter

New member
זאת הדרך שלנו לנצח

להמשיך לחיות, להשתכר להתמסטל ולהזדיין.

להשתכר... מזמן לא ניסיתי

יש אלכוהול במקרר של ההורים שלי... אנסה את זה בערב..... לגבי השאר...

maof

New member
אולי תבהירי את דבריך....../images/Emo12.gif

האנשים במרכז ובדרום הארץ שמזמינים משפחות שלמות להתגורר אצלהם... זה ניקרא שהם בבועה
האם זאת הזדהות
האם את קוראת את מה שאת כותבת
ורק להזכיר לך הקסאם בשדרות לא הפסיק
מה את עשית בדיוק בחודש שעבר
האם הזמנת משפחה משדרות לביתך
את מבינה בכדי להביע הזדהות מעוף

מעוף תמיד נוח להביא דוגמאות...

אני לא מדברת על הבודדים אני מדברת על הכלל ומה שאני עושה אני לא מדווחת לך רק יכולה לומר לך שעושה ולא כמוך רק שואל שאלות ומבקש הבהרות ומשלב השמצות

maof

New member
לפני שאת...

כותבת לפחות תבדקי את עצמך... משוכנע אני שאם היית שולחת מכתב הזדהות כבר כולם היו יודעים הרי לא מהיום את כותבת בפורום. יש בדיוק משהו שאת עושה ולא כתבת עליו הכדי שיגידו לך וואוווווווו
ואם מיראה לך שיש השמצות בדברי אז אולי...."על ראש הגנב בוער הכובע" קשה להתמודד מול האמת
לא מדווחתתתתתת חחחחחחחחחחחחחח וולאלה צחקתי נפלתי בריצפה
אפילו הדלת שחרקה במקום עבודתך נכתב עליה בפורום תתבונני קצת יותר טוב כי ממש אין לי חשק לצרף לינקים מעוף

נכון מעוף אין לי מה להסתיר...

במקום עבודתי רק אני מגיעה והמצחיק אני הכי חדשה כאן לא המעסיקים ולא הוותיקים כולם מחוץ להעיר אני שמקום מגוריי קרובים למקום עבודתי וכפי שציינתי כל הטלפונים מופנים אלי ומקבלת ריקושטים מלקוחות וספקים, מעציב אותי מאוד ונאלצת לעבוד ולעמוד מול הדרישות כדי שלא יבטלו הזמנות נכון חלק הפנים וקיבל וחלק איים ואף דרש טיפול ומהר אז אני התנדבתי על אף שהקטיושות נופלות ואחת 200 מטר ממני מודה ומתוודה עוברים עלי ימים קשים של דאגה ואולי גם הדחקה בעצמי לא מבינה את ההתנהלות והתפקוד שלי וגם על כך שיתפתי ואני ש"שחשבת" ששיתוף יפרוק ויחזק אותי מול האי וודאות היכן בני בימים אלה, כי לא שמעתי ממנו ימים, אתעודד ואצליח להתחזק אז הנה חזרתי על דברי השיתופים וחסכתי ממך לינקים

Rinattt

New member
רק שאלה קטנטנה...

איך את עובדת וכל היום כאן? כי לי לא מצליח מהעבודה לעשות ככה, יאללה איך אני מתה ללמוד לעשות 2 דברים בו זמנית
[לא שאני לא יודעת אבל לא בתחום הזה בכל אופן
]

כרגע גם בעבודה...

בינינו כאן מרגישה יותר בטוח ממקום מגוריי לי אין מקלט וממ"ד הבניין מוגן ונוח לי את רואה גם יש לי גישה לפורום ואל תקנאי בי אני על סף בכי ומחנק בגרון זה ימים משחקת חזקה מתנהלת כגיבורה עם מוסר עבודה שלושה שבועות לא ראיתי את הבן שלי ואינני יודעת את מיקומו כאט תורידי פרופיל בלעג הטיפשי שלך

maof

New member
הו אילנה ........

מתוקה שלי הו אילנה סוכריה שלי הו אילנה את עוד צבע של הקשת את כמו פרדס אחרי הגשם מילה שלך וסוף למלחמות כשאני רואה אותך אני רואה ימים טובים בואי נאהב עד שנהיה זקנים
(אביב גפן) מה מדינת ישראל היתה עושה בלי אנשים כמוך
בטח היו סוגרים ת'מדינה מעוף

למעלה