תוהה לעצמי...

G a v ® i e L

New member
תוהה לעצמי...

על אותם שועלים מזדקנים, הקוראים בראש חוצות לאותו צד ג' "צלופח", "מזויף", "כלב בעל לשון מחורצת" או מיני ברכות אחרות, ואף מתבלים דבריהם בתמונות ובאמרות חז"ל, באופן די נלוז ומעוות, חייב לציין. אין ספק שהקליקה המורחבת יודעת כלפי מי נשלח הארס. וכנראה מהווה קהל ראוי. שכן ללא קהל - אין הצגה. שלא כמו הפאתטיים, נזהר מאוד בלשון הרע ובהלבנת אדם ברבים, רק רוצה לומר שלצד ג' אין שום בעייה עם חשיפת שמו האמיתי, צד ג' מתחייב לשמור על דיסקרטיות הפרטים המביכים (מאוד!) אודות השועלים המזדקנים...

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo93.gifלא הבנתי כלום../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

ענתי לא מבינה בשועלים... ענתי בקטע של נמרים

° זואי °

New member
נהדרתי (נעדרתי) יותר מידי זמן

מי אלו הקליקה המורחבת? איזה ארס נשלח? האם אפשר לקבל לינקים לאמרות חז"ל? למה הם פאתטיים? לא יפה שלא משתפים אנשים שלא התעדכנו מספיק!

אתה צד ג'?

או צד ז'?
דוקא הפרטים המביכים(מאד!)מאד מסקרנים לנו(לקליקה המורחבת
) שפוך גבגב,שפוך

R a c h e li

New member
אוקיי

מזדקנים הבנתי זה אני שועלים ממממממממ סובבים אותנו בכייף קליקה ממממממממ נעלמה דיסקרטיות ממתי זה קיים ביננו ? ואל תעז להביך אותי בפומבי..... שבת שלום מתוק שלי

Snarc

New member
המממממממ

חושב לגמרי הגיוני...שזה מדaיג כשלעצמו

ערסlight

New member
אניגמה

למה אתה מתכוון "תוהה לעצמי"? ...הרי פרסמת את זה. ואם פרסמת... אז תגיד מה שרצית או אל תכתוב בכלל. כי... אני בתור אשמאי זקן עכשיו תקוע עם המחשבה שאולי אני בכלל שועל או סתם צד ג'.

מצוטטת

New member
ואני תוהה

למה , מה יש לך מגיל למה לא שמנת אם כבר...... ואם במטאפורה עסקינן אז מצו' מחבבת ענביי מוסקט בלבד

R a c h e li

New member
אההההההההההה.....

אם דיברנו על יוגורטים או מעדנים למינהם, בואי ונחזור ליינות או לגבינות טאדאם.... כן לא כן לא כן לא כן יוצאת הערב
שחריי את הקו
\נשיקה|

מצוטטת

New member
../images/Emo12.gif

אויייייייייי על המטאפורה המתו33ת לי עכשף יש לAך לפטופ? ושימי
אם כן, שהוא משבש לך את ה....
\נשיקה|

למעלה