תוהה בקשר לעצמי

אז מה ההצדקה של בחורות בעניין הזה?

הנה הודעה מהסוג הזה שפורסמה פעם בפורום סקס (אזהרת
):
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=57&messageid=171711752

שימו לב לויכוח שזה עורר (ולחלק שלי בו
).

תוהה בקשר לעצמי

האם זה חוצפה מצידי להתעצבן שאנשים מגדירים את עצמם או לא מגדירים את עצמם בתור ביסקסואלים מתוך קלות דעת , אני אסביר.
יש לי חברה -מכרה , שחשבה שאני לסבית ואז כשאמרתי איזה חתיך , היא אמרה את לא לסבית ? אמרתי לה שלא , אני ביסקסואלית ואז היא אמרה שגם היא.
אין לה כוונה או רצון להיות עם אישה במערכת יחסים , יכול להיות שהיא נמשכת לנשים אבל היא לא מדברת על זה או מראה את זה כמה זה נורא זה שאני מתעצבנת מזה שהיא מגדירה את עצמה בי ?
מצד אחד כל אחד הוא בהכרח מה שהוא מגדיר את עצמו ואין יותר מידי מה לעשות עם זה,
אבל זה מרגיז,כי אם היא סטרייטית כלפי חוץ אז איך היא מגירה את עצמה בי ? היא לא הייתה אומרת על עצמה שהיא לסבית בכזאת קלות
מצד שני מי אני שאשפוט אותה ומה אכפת לי אם יהיה עוד מישהו בעולם שמגדיר עצמו כביסקסואל..

לפעמים מרגיש לי שאני רוצה להכניס את המושג הזה לתודעה ושמחה מזה שאנשים יוצאים מהארון בתור בי וכועסת על כאלה שלא משתמשים במושג הזה למרות שהם מגדירים את עצמם ככה
ואז כמישהו יוצא אני שופטת אותו ,
אז אני תוהה עד כמה אני חוצפנית ?

Awwww...

וואו, תודה רבה רבה על התמיכה!!!

קשה להסביר לאנשים "מבחוץ" את החשיבות שיש לעניין הזה בעיניי - ובכלל.

Apikachu L

New member
אכן

במיוחד כי אנשים בעצם לא רואים כמה מחיקה יש ולאן היא מובילה.

Apikachu L

New member
רגש הוא לגיטימי

אני יכולה להבין מאיפה זה מגיע, אבל נסי לראות את הצד שלה - בהחלט יתכן (לא הכרחי!) והיא מודעת לחלק הזה במיניות שלה, אבל מעדיפה להדחיק אותו או לא לבטא אותו כי החברה שאנחנו חיים בה פויה.
אני הייתי במצב הזה שנים, ואני עדיין פוגשת אנשים במצב הזו, בו הם/ן חושבותים שאין שום משמעות לנטייה המינית הביסקסואלית שלהם, ומדחיקים. לדעתי גם אם לא מבטאים את הנטייה בצורה של מערכות יחסים, היא עדיין רלוונטית, אבל בהחלט אני יכולה להבין למה אנשים מעדיפים לא להתעסק בזה.
כי - אין מה לעשות, זה נורא לא מקובל. כי אם יתחילו לחשוב על זה יותר ולתת לרגשות האלו לצאת יותר, זו יכולה להיות חוויה לא קלה.
עכשיו, באופן אישי, אני בספק אם יש הרבה ביסקסואליות/ים שהםן בעצם סטרייטיות/לסביות שפשוט מגדירות את עצמם כבי. לדעתי המספרים הם בודדים, והסיבות לכך שונות. פשוט הם מודעים לזה, אבל מעדיפים לשים את זה כמה שיותר בצד.
סביר להניח שנכון לעכשיו לא מתאים לה. עם הזמן דברים יכולים להשתנות, וגם אם לא - ובכן, זה עדיין לא ישנה את זה שהיא בי.

מה שקצת חבל לי שזו גישה שיש אצל הרבה בי/פאן שלא מעורבים קהילתית, ומעדיפים שלא לחשוב על זה. זו לא אשמתם, זו התרבות...אבל... ובכן, זה בין היתר תורם קצת לאקלים של ההעלמה הביסקסואלית.

HH husa

New member
המספרים לא יכולים להיות אחרים מאפס

אם הם בי אז הם לא סטרייטיות/לסביות ללא קשר אם הם שמים זאת בצד ואכן "עדיין לא ישנה את זה שהיא בי".

"אין מה לעשות, זה נורא לא מקובל" גם הומו ולסבית לא היה מקובל וכעת כן , הרבה יותר טובל כולם אם כולם יהיו כנים עם מה שהם ולא יצטרכו להסתיר (ביחוד שמדובר על קרובים).

אם זה תורם לההעלמה אז זו כן אשמתם והם חלק מהתרבות.

Apikachu L

New member
אני לא חושבת

כאמור, אין לי מושג אם זה המצב אצל החברה של מיכאלה, רק השערה.

בכל מקרה, אם בי נשמו את הגישה הזו כל החיים מהתרבות, גישה שאומרת שלהיות הטרו זה מעל הכל, אז זה משהו שלא פשוט לצאת ממנו...

gargar1984

New member
עצבים מהכיוון ההפוך...

למה זה איכפת לו לגרגר אם לא מאמינים לו? אז שיחשבו שהוא נקבה הטרואית. אז שאף אחת לא תאמין עד שהוא יסריט את עצמו בוידאו במיטה עם נקבות.
אז שיצעקו עליו דברים כמו ״את לא בי!! את סטרייטית שיש לה נסיון עם בנות!״ (טוב)
אז שיגידו שהוא מדבר על עצמו בלשון זכר כי הוא סתם מתלהב (כל הזמן אומר - זה לשון it, בעברית זה אותו דבר כמו לשון זכר, כשכותב באנגלית אז כותב it איש מעולם לא מקשיבה!)...
שיגידו לו שאין לו זכות לדבר כפי שהוא מדבר כל עוד הוא לא עושה ניתוח הקטנת חזה, שאיבת שומן ישבן, הצרת אגן והשתלת זקן - ושלא יעז ללכת עם מחשוף! (אבל ככה הוא מצליח שירצו לעשות איתו דברים....)
למה זה מעניין את סבתו שכל הזמן טוענות שהוא משקר? לבנות האדם שהוא עשה איתםן דברים זה אף פעם לא שינה שום דבר...
שיגידו לו עד מחר ״תביאי הוכחות שעשית נקבות, תביאי את אחת הקבועות שלך ותעשי אותה מול עיננו! אחרת מעולם לא תוגדרי על ידנו - פיררי ההגדרות - כבי.״
שיגידו לו שמספר הנקבות שהוא עשה צריכות להיות חצי ממספר בני האם שהוא עשה אחרת הוא ״לא בי״.
אז שיגידו. אז שיתעצבנו עליו. הנקבות שהוא עשה לא טענו שהוא לא נמשך אליהן........

אותי מרגיזים אלה בקצה השני-

גברים ונשים, שלא חשוב עם כמה מבני-מינם הם שכבו - הם ממשיכים להגדיר את עצמם סטרייטים. זה מגוחך

אז ככה ...

יש לי גם חברה שהיא במערכת יחסים עם גבר המון המון זמן ונמשכת לבנות ומגדירה את עצמה כבי , היא נראה לי אולי פעם אחת התנשקה עם מישהי .
זה כן קצת עצבן אותי כי איך היא משווה את מה שאני עוברת לקשר ההטרוסקסואלי שלה ? אבל וואלה , אני הייתי עד לפני שנה בהגדרתי "סטרייטית סקרנית " ולא עשיתי שום דבר עם המשיכה שלי לנשים, אף פעם לא חיפשתי את זה ממש כי זה זרם עם בנים, וכי כל הסביבה שלי הייתה סטרייטית להחריד ולא רציתי להשלות בנות ואלף ואחת סיבות. ואז זה קרה הכי הכי במקרה שיש . אז מה , נהיתי פתאום בן אדם אחר??? לא, אבל אחרי מערכת יחסים רצינית עכשיו אני גם מחפשת בנות , והולכת למסיבות נשים , ובכלל מסתכלת עליהן בצורה שונה. תחשבי על זה שנייה , למה זה כלכך מפריע לך ? כי היא לא מתמודדת עם מי שאת מתמודדת עם כל הקושי הזה ? גם הומו דתי או טרנסית לא מתמודדים עם מה שאני מתמודדת , אז מה , אז אנחנו לא חלק מאותה קהילה ? אם היא נמשכת לנשים ולא מחפשת אישה זאת זכותה, ככה היא בוחרת לחיות , ואולי זה ישתנה ואולי לא , וכל עוד ההגדרה הזאת משרתת אותה איכשהו , שיהיה לה בכיף, במיוחד שזה לא שיש יותר מדי א\נשים מגדירים את עצמם ככה , אלא ממש להיפך, למרות שהרוב בקהילה הרבה יותר קרובים ללהיות בי.

למעלה