אז ככה ...
יש לי גם חברה שהיא במערכת יחסים עם גבר המון המון זמן ונמשכת לבנות ומגדירה את עצמה כבי , היא נראה לי אולי פעם אחת התנשקה עם מישהי .
זה כן קצת עצבן אותי כי איך היא משווה את מה שאני עוברת לקשר ההטרוסקסואלי שלה ? אבל וואלה , אני הייתי עד לפני שנה בהגדרתי "סטרייטית סקרנית " ולא עשיתי שום דבר עם המשיכה שלי לנשים, אף פעם לא חיפשתי את זה ממש כי זה זרם עם בנים, וכי כל הסביבה שלי הייתה סטרייטית להחריד ולא רציתי להשלות בנות ואלף ואחת סיבות. ואז זה קרה הכי הכי במקרה שיש . אז מה , נהיתי פתאום בן אדם אחר??? לא, אבל אחרי מערכת יחסים רצינית עכשיו אני גם מחפשת בנות , והולכת למסיבות נשים , ובכלל מסתכלת עליהן בצורה שונה. תחשבי על זה שנייה , למה זה כלכך מפריע לך ? כי היא לא מתמודדת עם מי שאת מתמודדת עם כל הקושי הזה ? גם הומו דתי או טרנסית לא מתמודדים עם מה שאני מתמודדת , אז מה , אז אנחנו לא חלק מאותה קהילה ? אם היא נמשכת לנשים ולא מחפשת אישה זאת זכותה, ככה היא בוחרת לחיות , ואולי זה ישתנה ואולי לא , וכל עוד ההגדרה הזאת משרתת אותה איכשהו , שיהיה לה בכיף, במיוחד שזה לא שיש יותר מדי א\נשים מגדירים את עצמם ככה , אלא ממש להיפך, למרות שהרוב בקהילה הרבה יותר קרובים ללהיות בי.