ואולי זו קצת "נבואה שמגשימה את עצמה"...?
אם התכוונת ב, ציטוט: "אני קולטת אנשים ממש טוב ובגלל זה גם ההכרות לא נמשכת הרבה זמן", שאת מזהה נניח חוסר רצינות או חוסר התאמה ברמה אישיותית, אז כמובן ייתכן שאת צודקת,
אבל מנגד אולי את גם "ממהרת לשפוט"?
אני לא מדבר על מראה חיצוני... זה בדרך-כלל דבר קבוע (בטווח של מספר שנים נתון), אלא על מאפיינים אישיותיים. כדי להכיר אדם צריך זמן. בזמנו, מישהו כאן בפורום הציע: או לסיים מיד בדייט הראשון (אפילו בתחילתו (אני מסתייג מההתחלה מיד)) כשמשוכנעים שזה לא מתאים (בד"כ חיצונית) או לצאת ל3 דייטים ורק אחרי זה להחליט, כי כך אפשר לנטרל השפעות רגעיות (לעיתים אנשים עוטים מסכות ו/או יש להם מצבי רוח רגעיים וכד') שהן לא בהכרח מייצגות נאנמה את האדם.
אתרי הכרויות זו אופציה אחת מתוך כמה. את הבחורות שהכי מצאו חן-בעיני (בכל מיני מובנים) הכרתי מחוץ לאינטרנט (ואני יכול לנסות להסביר את זה בכל מיני אופנים, אבל אני לא רוצה כרגע להאריך), אבל מנגד זו גם אופציה! את יכולה גם להסתובב בכל מיני מקומות, להירשם לכל מיני חוגים/פעילויות וכד'.
מעבר לזה שאני מכיר באופן אישי (לא מסיפורים "יד שניה" וכו') זוגות שהכירו והתחתנו דרך אתרי הכרויות, אני גם 'לומד' דברים חיוביים משם. למשל... ואהיה לרגע "מרוכז בעצמי"... (הערת על כך: "אנשים היום מרוכזים ר-ק בעצמם". תמיד יהיו אנשים שיהיו מרוכזים יותר בעצמם וכאלה שפחות. אנוכיות (כמובן במידה) היא כנרא תכונה שחשובה לשרידה...) ובכן מנקודת מבט אישית: אני בן 54 ואני מחפש מישהי צעירה ממני בהרבה (אני רווק ואין לי ילדים ואני רוצה). רוב הבחורות בגיל שאני מחפש פוסלות (לפי הטווח שהן מציינות) את גילי, אבל באתרים מספיק גדולים, אני מוצא (בעיקר מחו"ל) בחורות צעירות, חלקן די יפות (אובייקטיבית (עד כמה שאני יכול להיות..) וזה עדיין לא אומר שהן הטעם שלי) שכותבות שהגיל לא משנה להן אצל הגבר. היום ממש ראיתי פרופיל כזה שבו הבחורה (בת 27, די נאה ונשית), כותבת בערך כך: "הגיל והמראה שלך לא חשובים לי, לעומת זאת האישיות שלך, כן" ומדובר ברווקה ללא ילדים (ושרוצה ילדים) ויש עוד די הרבה בחורות כאלה (שמחפשות טווח גילאים די רחב). אז לפחוות זה נותן לגבר בגילי קצת ביטחון ותקווה... הנה משהו טוב באתרי הכרויות...