תוהה אם

tzachy

New member
פרטי ונמקי, בבקשה, למה כוונתך

"היום" בהשוואה לפעם?
"להכיר" = לנסות להכיר?
וכו'...

ולא כדאי לך לעשות איתי תחרות לגבי יאוש/הכרויות...
יען כי אני יותר מפי שניים ממך בגיל

girl252

New member
בהמשך להודעה הקודמת שלי

פשוט תהליך מייאש לנסות להכיר היום אנשים.. אני מדברת בעיקר על אתרי הכרויות, אבל לא רק. פשוט מרגיש לי כאילו אנשים היום מרוכזים ר-ק בעצמם ולא רואים קצת מעבר. כל אחד רק מחפש את הנוחות ואת מה שידרוש כמה שפחות מאמץ. ואני לא מכלילה, אבל זה מהכרות מאוד מאוד קצרה שלי עם כמה אנשים לאחרונה... לשמחתי, אני קולטת אנשים ממש טוב ובגלל זה גם ההכרות לא נמשכת הרבה זמן.
סתם מתסכל אותי שזה ככה ואין לי כלכך איך לשנות את המצב

tzachy

New member
ואולי זו קצת "נבואה שמגשימה את עצמה"...?

אם התכוונת ב, ציטוט: "אני קולטת אנשים ממש טוב ובגלל זה גם ההכרות לא נמשכת הרבה זמן", שאת מזהה נניח חוסר רצינות או חוסר התאמה ברמה אישיותית, אז כמובן ייתכן שאת צודקת, אבל מנגד אולי את גם "ממהרת לשפוט"?

אני לא מדבר על מראה חיצוני... זה בדרך-כלל דבר קבוע (בטווח של מספר שנים נתון), אלא על מאפיינים אישיותיים. כדי להכיר אדם צריך זמן. בזמנו, מישהו כאן בפורום הציע: או לסיים מיד בדייט הראשון (אפילו בתחילתו (אני מסתייג מההתחלה מיד)) כשמשוכנעים שזה לא מתאים (בד"כ חיצונית) או לצאת ל3 דייטים ורק אחרי זה להחליט, כי כך אפשר לנטרל השפעות רגעיות (לעיתים אנשים עוטים מסכות ו/או יש להם מצבי רוח רגעיים וכד') שהן לא בהכרח מייצגות נאנמה את האדם.

אתרי הכרויות זו אופציה אחת מתוך כמה. את הבחורות שהכי מצאו חן-בעיני (בכל מיני מובנים) הכרתי מחוץ לאינטרנט (ואני יכול לנסות להסביר את זה בכל מיני אופנים, אבל אני לא רוצה כרגע להאריך), אבל מנגד זו גם אופציה! את יכולה גם להסתובב בכל מיני מקומות, להירשם לכל מיני חוגים/פעילויות וכד'.

מעבר לזה שאני מכיר באופן אישי (לא מסיפורים "יד שניה" וכו') זוגות שהכירו והתחתנו דרך אתרי הכרויות, אני גם 'לומד' דברים חיוביים משם. למשל... ואהיה לרגע "מרוכז בעצמי"... (הערת על כך: "אנשים היום מרוכזים ר-ק בעצמם". תמיד יהיו אנשים שיהיו מרוכזים יותר בעצמם וכאלה שפחות. אנוכיות (כמובן במידה) היא כנרא תכונה שחשובה לשרידה...) ובכן מנקודת מבט אישית: אני בן 54 ואני מחפש מישהי צעירה ממני בהרבה (אני רווק ואין לי ילדים ואני רוצה). רוב הבחורות בגיל שאני מחפש פוסלות (לפי הטווח שהן מציינות) את גילי, אבל באתרים מספיק גדולים, אני מוצא (בעיקר מחו"ל) בחורות צעירות, חלקן די יפות (אובייקטיבית (עד כמה שאני יכול להיות..) וזה עדיין לא אומר שהן הטעם שלי) שכותבות שהגיל לא משנה להן אצל הגבר. היום ממש ראיתי פרופיל כזה שבו הבחורה (בת 27, די נאה ונשית), כותבת בערך כך: "הגיל והמראה שלך לא חשובים לי, לעומת זאת האישיות שלך, כן" ומדובר ברווקה ללא ילדים (ושרוצה ילדים) ויש עוד די הרבה בחורות כאלה (שמחפשות טווח גילאים די רחב). אז לפחוות זה נותן לגבר בגילי קצת ביטחון ותקווה... הנה משהו טוב באתרי הכרויות...

jessie7

New member
נכון

זה מה שאני מסה לעשות במהלך עשור אחרון, נראה לי משימה בלתי אפשרית, כל פעם בהלם ליאן החברה שלנו הידרדרה.

l o l e r

New member
מה שהרגשתי זה

שרוב ההתכתבויות היו כמו ראיון עבודה..
וגם שנאתי את זה שאנשים פתאום באמצע שיחה מפסיקים להגיב, קשה להגיד "טוב זה לא נראה לי מתאים, שיהיה בהצלחה..." ?

lorbak

New member
מסכים לגבי העניין של הראיון עבודה

לגבי זה שאנשים מפסיקים להגיב , אני חושב שהם מעדיפים לא לכתוב כלום כי אם יכתבו שזה לא מתאים וכו אז הצד השני יכול להתחיל לחפור ולשאול למה לא מתאים וכן הלאה ומזה הם מנסים להמנע.

מה פתאום לכתוב?

פגישה פנים מול פנים.
או לכל הפחות - שיחת טלפון.
&nbsp
אנחנו לא אמוג'י ולא מסרון SMS. נקודה.

אין יותר מיאש מלהשתמש באותם כלים ולצפות ל...

תוצאות שונות
&nbsp
(ואני מתכוון לכלים שלנו כבני אדם)

girl252

New member
כולכם צודקים

אבל רק אחד מנצח! סתם
נראה לי שהמנעות זה הדבר הכי טוב כיום(להמנע מאתרי הכרויות שמתנהלים כמו שוק בשר)

תודה לכולם :)

וואלה אני לא בטוח....

צריך לדעת איך להשתמש בכלים שמונחים לפנינו
אם יש לך אופציות אחרות ליצור אינטרקציה עם המין הגברי, אז לכי עליה
אבל אם לא, אז תעבדי עם מה שיש
&nbsp
פשוט צריך לדעת איך לשחק את המשחק בעולם הזה, בעיקר הוירטואלי
אבל אם תלמדי את חוקי המשחק, ואת השחקנים שאת עומדת מולם, לא תהיה לך בעיה ליצור את הסיטואציה שאת מחפשת
&nbsp
הינה קצת שעורי בית

Berethor

New member
באופן אישי לא כל כך אכפת אם האישה היא גברית או נשית באישיות

יש רק שני מאפיינים "גבריים" שמפריעים לי באישה, וזה אם אם מנסה לרדות בי ואם היא מתנהגת בצורה מתהוללת, אני מעדיף בחורה מבית טוב. אם יש לאישה תחביבים ולבוש גברי או נשי, זה לא דברים שהם כל כך קריטיים בשבילי, לדעתי הסיבה העיקרית שקשה למצוא זוגיות, זה משום שעדיף שיהיה עניין הדדי בשביל זה, אבל בפועל מה שקורה בהרבה מקרים זה שרק צד אחד מעוניין בצד השני, האישה או הגבר.

Berethor

New member
כן את שמעת נכון, לא מפריע לי אם הבחורה היא לא girly girl

אבל זה די תאורתי משום שלא יצא לי להכיר הרבה טומבוי אמיתיות במציאות. נשים עם תחביבים גבריים הן בדרך כלל יותר טובות בתור ידידות, עם נשים בעלות תחביבים נשיים יש לי הרבה פחות תחומי עניין משותפים, אבל אני מודע לכך שיש הרבה זוגות שכמעט ואין להם תחומי עניין משותפים, שהרי רוב הנשים הן נשיות. הנקודה שלי היא שאין לי בעיה עם נשים עם תחביבים גבריים או אפילו לבוש גברי, בסופו של דבר הן עדיין נשים מבחינתי אם הן נולדו נשים, לכן מבחינתי אני לא צריך שאישה תנסה להיות כמה שיותר נשית, לנשים נשיות ולנשים גבריות, יש את היתרונות והחסרונות שלהן, למשל אם אישה היא גברית סביר להניח שהיא לא אוהבת לבשל, אם כי בישול זה לא חלק הכרחי לזוגיות, אבל זה בהחלט בונוס. אני גם מודע לכך שלבוש נשי יכול להיות יותר סקסי אבל לבוש גברי הוא יותר פרקטי, קחי לדוגמא נעלי עקב ושמלות מסוימות, אני יודע שאלו דברים שלא נוח ללבוש, וזאת בדיוק הסיבה שחיילות לדוגמא מקבלות פחות או יותר אותו לבוש כמו חיילים.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbi...d-opens-two-ex-girlfriends-hunt-Ms-Right.html

"A tomboy is a girl who has tastes and behaviors usually associated with boys. Because these associations are culture-dependent and tend to change, what exactly constitutes a "Tomboy" is subjective. Especially historically, any girl interested in science, mechanics, or combat has been called tomboyish."

"However, even where gender roles are relatively lax or fluid, choices made regarding media consumption, recreation, and fashion, remain segregated for the most part. Thus the Tomboy remains a current figure and a popular one for various reasons: A woman might chafe at how "femininity" limits her choices and find a like minded heroine empowering; boys might find a girl who likes the things they do more relatable. Tomboys are often seen as a great way to appeal to both male and female demographics with the same characters."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/Tomboy

tzachy

New member
אל תשאירי אותנו במתח... מי ניצח?

העיקר[1] לדעתי זה לעשות. אם זה בדרכים כאלה או אחרות.
מה שמתאים.

[1] - מצד שני, מותר גם לנוח מידי פעם, כדי לא להישחק ו/או להגיע לייאוש.

girl252

New member
אחרי התגובה הזאת לגמרי ניצחת!

מותר לנוח כדי לא להשחק (מסכימה ממש)
נראה לי שאני צריכה זמן כדי להחזיר לעצמי את השפיות שאבדה...

תודה לכולם, עזרתם!

Wolfinix

New member
יש יותר מייאש...יותר מייאש

&nbsp
הוא לא להכיר כלל...
&nbsp
תראי אני לא אומר לך שמה שקורה באתרי הכרויות הוא תקין (ואני רואה במה אחיות שלי נתקלות שם השם ישמור...) אבל אני מבטיח לך שלא להכיר כלל יותר גרוע.
&nbsp
גם אם את נתקלת בבחור אחד מתוך 100 שהוא נורמאלי כבר היה שווה.

tzachy

New member
הופה... קול מן העבר...

זוכר אותך כמנהל הפורום לפני שנים... ברוך השב.

לעצם העניין, מה שכתבת נכון. השאלה איך לא מתאיישים עם ה99 כשלונות שבאים (נניח) לפני ההצלחה האחת?

Wolfinix

New member
אכן מהעבר, מהזקנים אנחנו...

&nbsp
ואיך לא מתיאשים? אין לזה תשובה, פשוט צריך לשרוד.
&nbsp
כמו כל דבר בחיים מנסים, מתאכזבים/נפגעים (תלוי כמה מזל יש לנו), מחלימים וממשיכים הלאה

girl252

New member
אולי יותר נכון

לא להתאמץ כדי להכיר.. אני מסכימה איתך שלא צריך לפסול הכרות כשהיא מגיעה.. אבל נראה לי שהמאמץ קצת מיותר ובעיקר שוחק!

תודה :)

למעלה