תוהה אם עברתי

inuchka

New member
תוהה אם עברתי

היי כולם, רציתי לשתף בטסט שהיה (יש עוד שש שעות שלמות עד שאדע אם עברתי או נכשלתי ואני מרגישה צורך כפייתי לשתף ולתהות בקול רם עם מביני עניין).
זה טסט שילישי. הטסטר איחר בעשרים דקות, הגיע חצי מזיע וחצי מתנצל. הייתי ראשונה. יצאתי ממגרש הטסטים (לחד סטרי) ורציתי להיימין. אותתתי אבל ראיתי שיש ג'יפ מאחורי שלא מתכוון לתת לי זכות. הטסטר שלח יד אבל לא נגע כי לא זזתי.
במהלך הטסט הייתי זהירה. פניות עשיתי בהילוך ראשון (מלבד אחת שהיתה רחבה ואפשר היה לעשות בשני) ובכיכרות עבתי גם לראשון כי הייתי צריכה לתת זכות לאלו שמשאלי. הטסטר התחיל להעיר לי "סעי סעי סעי, נו כבר סעי"... וזה קצת הלחיץ אותי אבל המשכתי לתת פייט. בהמשך הגענו לצומת מגעילה עם תנועה משני הצדדים אז התחלתי לגלוש בזהירות כדי לקבל שדה ראייה. ואז הוא שוב עף עלי ואמר לי "נווו סעייייי, גם בכיכרות את מתמהמהת" ואז לא התאפקתי ואמרתי לו "אבל אין לי שדה ראייה, אני לא יכולה לנסוע בלי לראות!" (בנימוס אך בתקיפות). אחרי רבע שעה של דפיקות לב הוא ביקש שנתחלף, בלי לבקש חנייה ובלי כלום. עכשיו השוס הוא שמרוב ששמחתי שנגמר ומאחורי, יצאתי ממושב הנהג ועברתי אחורנית אבל עברתי מקדמת הרכב, כשהגב שלי לתנועה, במקום לעבור אחורה מאחורי הרכב :/
מלבד ההערות המציקות שלו (שפסקו אחרי שאמרתי לו על השדה ראייה) לא היתה פעולת התערבות בנהגיה עצמה...

יש מצב לעובר? אני מנסה לא לטפח תקוות כדי לא להתרסק, אבל בחיי שנהגתי טוב...
T MINUS 5.5 HOURS

אולי הוא יתחשב

השאלה אם ממש יצרת פקק כדי לוודא שדה ראייה ועיכבת את התנועה..... , אם זה לא היה קריטי אז נראה שכן במיוחד לאור האיחור שלו, מעניין אם זה היה הפוך הוא היה מחכה לי?

lolypop6

New member
עברת??

inuchka

New member
נכשלתי

ואני זועמת!!!!! הטסט היה ממש בסדר, באמת!!!!!! חתיכת ^$##&^ . אם הייתי נוסעת מהר יותר אז הוא היה בולם אותי. לפעמים טסטרים חושבים שהם יושבים במכונית עם נהג פורמולה 1 ושוכחים שגם הם היו פעם תלמידי נהיגה ושהחושים מתחדדים עם השנים. זה שהוא יודע שאין תנועה זה לא אומר שאני יודעת... גלשתי במקומות בהם לא היה לי שדה ראייה וזה לא מצא חן בעיניו! פשוט חצוף! מה שהכי כואב שערעורים לא תורמים לכלום. במיוחד שזה שבחן אותי היה רב הבוחן. נמאס לי שתחום שלם נמצא באחריותם הבלעדית של פוצים מזדקנים שבאים להוציא את התסכולים שלהם במקומות לא ראויים! חצוף חצוף חצוף, איחר בעשרים דקות, צפר לחבר שלו במהלך הטסט והיה דוגמה לאיך טסטר לא אמור להתנהל, על אחת כמה וכמה רב בוחן! בושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני פשוט מיואשת. טסט שלישי והייאוש חוגג.

lolypop6

New member
הוא פשוט מטומטם ואת לא אשמה בזה..

את טובה ופעם הבאה אני מקווה שיהיה לך טסטר טוב והוגן ותעברי בגדול! לא להתייאש!!

Kורן

New member
לפני שאני מגיב ומבקש גם מדור להגיב

אני מבקש שתרשמי לנו כאן בדיוק את מה שהוא רשם לך בטופס

inuchka

New member
אינבעיה

אני מחכה שהמורה שלי ייצור איתי קשר היום ויפרט לי על מה הוא הכשיל אותי. ואגב פניתי לדור כבר בפרטי, אז תודה.

מכיר את ההרגשה

גם אני נכשלתי בטסט השלישי אבל ברביעי עברתי.
הכל לטובה!! לאחר שנכשלתי בשלישי בחודש מאי קבעתי עם המורה טסט בחודש יוני שהתבטל בגלל שהבוחן היה חולה ולא היה מחליפים. עשיתי עוד 2-3 שיעורים שבהם המורה העלה לי הביטחון ולמדתי עוד כמה דברים שיעזרו לי בטסט הבא. כבר הגיע חודש יולי והנה עברתי!
מה שאני בא להגיד זה שגם אם כרגע הסוף נראה רחוק וההרגשה ברצפה את תעברי טסט...ויש סיבה להכל...
בהצלחה בטסט הבא!!!!

למעלה