תודו שזה הכי כיף.....

בלו אייZ

New member
תודו שזה הכי כיף.....

לקום בקושי מהמיטה אחרי נדודי שינה בגילי המופלג....
יום א' בבוקר....היום השנוא עליי.....
החצי השני לא הולך לעבודה אחרי סופ"ש של שפעת....
אבל הוא בכל זאת לוקח את ה
לגן ומאפשר לי להתארגן באיזי שלי.....
אני יוצאת אל הפקקים הנוראיים מכל....אפילו לצאת מהשכונה שלי כבר אי אפשר?!?!?!!??!
....
לחשוב בדרך על העבודה שעומדת מולי היום ולהתעצבן מחדש....
הנהגים והתנועה ממשיכים להרגיז....
מתחיל להיות חם אבל לא בא לי עדיין מזגן מקפיא.... אבל - פתאום.... ככה בלי לתכנן מראש..... מקבלת טלפון
...מספר חסוי כמובן (זה ככה תמיד אצלי בעבודה)..... לחשוב שזה החצי השני שלי שרוצה להודיע לי משהו.... ולהיות מופתעת
כששומעת את קולה של המזכירה..... לחשוב באלפית השנייה שהיא שואלת לשלומי מה היא כבר רוצה לומר לי
..... ולשמוע אותה אומרת לי : בלו אייZ מצטערת להודיע לך - אבל הפגישה שלך מבוטלת יש
יש
אל תצטערי מותק
אני עושה מיד אחורה פנה...ואגב גם מקבלת על זה תשלום
(כי לא אני אשמה בביטול) וחוזרת לחצי השני ב
.... תיכף נצא למסע קניות בגדים לרגל הברית של אחייני השבוע... כן נולד לי בשישי האחרון
אחיין נוסף
תודו שהכי כיף להתחיל כך ת'שבוע שנראה כלא מסתיים עדיין....

טאKילה

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

אחלה בוקר לחזור אל בין הסדינים המקומטים, להתפנק עם המשופע בבית, ולצאת לשופינג, ועוד לקבל תשלום על יום כזה שבוטל ולא באשמתך, כייף לך תהני תכייפי ביזבוז ענוג לך ולאישלך
תביאי איתך קצת קרטיבים על הדרך, לקרר לנו את החום.

אלמרה

New member
מצטער! אני עם הלועגות לקשישים גמרתי

ועוד אחורי זה היא מתלוצצת על חשבו הגיל - זהו איתה גמרתי! תגידי לצ'ילבה הזותי שאין לה יותר שום קשר איתי.

אלמרה

New member
אבל היא אומרת שהיא קשישה!!

אני הזברתי לה שהעיקר התרגיל וזה לא עזר...

אלמרה

New member
ששששששששש.... קקקקקקקקק... טטט!

כלל ראשון הוא שלא מגלים לכולם מה שעשינו ומה שהיה בינינו... וכן, אני צ'ילבה איתך כי את, למרות מה שהיה בינינו ולמרות הצרחות שלך עד לב השמים "אלוהים מה אתה עושה לי!!! " את מעיזה להגיד שאני חטיאר וקשיש... תביני, כל זה פשוט מביא את כולם כאן לדיסונאנס קוגניטיבי שכן איך יתכן? חוצמיזה תזקירי לי בבקשה: 1) מי את בכלל? 2) מה היה בינינו? 3) באיזו שעה התקבלת אצלי לטיפול? לא, שאדע! אולי על פי השעה אזכר מי מהן היית את...

בלו אייZ

New member
ואני חשבתי שאני ייחודית ושהפסקת

להביא את ה"הן" לטיפול אישי
נעלבתי קשות ועד שלא תמצא דרך אל ליבי
- לא אסלח ולא אשכח......

אלמרה

New member
אני בטוח שתביני את ההפרדה שאני עושה

בין לקוחות שלי לאהבה האחת ויחידה שזו את כמובן... הרי להתפרנס חייבים לא? את לא כל כך קואופרטיבית בענין העסק שלנו בתחום הקולינארי אז אני נאלץ להסתדר בינתים עם משרה חלקית כסורוגייט, ואין עבודה שאינה מכבדת את בעליה, לא?

בלו אייZ

New member
ואתה בטח חושב שבלונדינית כמוני

לא יודעת מה זה המושג סרוגייט.......
יעני בא לרדת עליי, אה?

אלמרה

New member
חלילה לא רמזתי אפילו שאת לא יודעת

אבל את מתארת לעצמך זו עבודה לא קלה ואני לא רוצה לרדת עלייך חלילה ובכלל בלונדיניות וירידות הן מקור לא אכזב להמון הפתעות אז אני מצהיר בזאת שלא ארד עלייך. לעלות זה משהו שונה כמובן.

jozefin3

New member
../images/Emo6.gifמוי מוי כיף להתחיל כך את השבוע

ו.. המון מזל - טוב...להולדת אחיין חדש
ונוסף למשפחה

למעלה