תודו לי אח"כ... לינקים ל.... סקינים ל-ICQ רק של דיג´ימון!!!
ו ווילו רוזנברג New member 16/8/02 #3 למאיה בר שלום.... מתי בערך הולכת להתחיל העונה ה4 כי אני לא יודעת איך אני אוכל לחיות בלי פרקים של דיג´ימון{במיוחד אם אין לך מוקלטים...} כי לפי מספר הפרקים זה הולך להיגמר עוד מעט......
למאיה בר שלום.... מתי בערך הולכת להתחיל העונה ה4 כי אני לא יודעת איך אני אוכל לחיות בלי פרקים של דיג´ימון{במיוחד אם אין לך מוקלטים...} כי לפי מספר הפרקים זה הולך להיגמר עוד מעט......
ק קסנדרה פוטר New member 16/8/02 #5 שרשור פאנארטס!../images/Emo104.gif אין לי פאנארטים, אלא רק תמונות רגילות (פאנארטים=תמונות שצוירו בנפרד, ולא נלקחו מפרקים). אז זה מה שיש...
שרשור פאנארטס!../images/Emo104.gif אין לי פאנארטים, אלא רק תמונות רגילות (פאנארטים=תמונות שצוירו בנפרד, ולא נלקחו מפרקים). אז זה מה שיש...
ק קסנדרה פוטר New member 16/8/02 #7 וההיפך המושלם:../images/Emo104.gif מחר-קארי´ס-אדבנס-ימחק-מהמחשב-שלי-!
ק קסנדרה פוטר New member 18/8/02 #11 זאת?../images/Emo104.gif הממממ... הם לא מתאימים ממש... קארי וקן לנצח!
ו ווילו רוזנברג New member 18/8/02 #16 עוד תמונה... אני לא יודעת אם זה פאנארט אבל זה בהחלט חמוד... [יש אפשרות שזו אנימאציה..]