תודות!!!

tairon

New member
תודות!!!

אני נמצא כאן קצת זמן אני חייב להודות שאני נורא אוהב להכנס לפה לקרוא את כולכם כל אחד ואחת אבל בשבוע הזה שלא היה קל מבחינתישאבתי מהתגובות פה של כמה אנשים המון עידוד וקיבלתי פה תמיכה רחבה אז לכם האנשים שהופכים את הפורום הזה לפורום הכי חם הכי מגיב אני אומר מילה קטנה אבל ענקית תודהההההההההה!!! קרני ריגשת אותי מאד לא רק עם התגובות אבל גם הנכונות והרצון להיות שם אפילו באי מיל דובשה המון המון תודה על תגובותיך מרקוש גם לך תודות ללה ! תודה על השיחה בצאט תודה על המילים המחממות פה לכולם לכל מי שתמך בשבוע האיכסי הזה אני מרגיש שאני חוזר לעצמי ויש לכם חלק בזה ולא רק לכם ברשותכם אני אולי יציק לכם עם הכאב שלי עוד כמהימים ולאחר מכן מבטיח לחזור להיות אני יש בזה משהו משחרר לכתוב ולשפוך החוצה אז שוב תודה וכמו שהבנתי אנחנו מתארגנים ליום שישי בערב למפגש היסטורי ראשון בסוגו בחדר וידויים בירות עליי!!!!! וגם מצב רוח טוב עליי

קרני

New member
בשבילך, תמיד :)

ושיהיה לך טוב :)) ותזכור, בירות עלייך, שלא תגיד אחר כך שלא היה לך זמן, שבדיוק סגרו את הסופר, שהדג טבע, שהחתול מת ש... עלייך! בלי תירוצים! ;-))

tairon

New member
עליי ועליי הינקן? קורונה? מכבי ....

כי יש מכבי אז יש חברים??? אההה אהה זוהי רק פרסומת קרניייייייייי?? את ערה ? יו אולי נעשה פיסגת על טרום טרום מחר?

tairon

New member
תנקבי מקום אני שם מפגש לילי אולי נביא גם את השלום? שלום הלך לישון נראה לי אבל העיקר תנקבי!

קרני

New member
ובכן...

צ`ט תפוז כמובן... חדר ``טרום בכורה`` מה יש לך להגיד על זה? :))

קרני

New member
נקניק, זה היה טרום...

תעבור לתזכורת, שם כתובים כל הפרטים להיום בערב... תהיה שם נכון? >שאלה היא והביטה בעיני הפודל שלה.... ;-))<

naknik

New member
לא השתדלתי מספיק

קודם כל איחרתי וגם כשכבר הגעתי אז כולם כבר הלכו .... ואז גם הלכתי אפילו בלי להגיד שלום ... קצת לא שלם עם עצמי ...

tairon

New member
היום בערב חדר וידוים מפגש של אנשי החדר אתמול זה היה משו אחר

למעלה