תודות

Shani5

New member
תודות

וזה הזמן להודות לכל מי שעשה לנו את היום כל יום בשמונה וחמישה, למי שבגללו יש את הפורום הזה, למי שבגללו התאחדה מדינה שלמה, למי שבגללו יש על מה לצחוק ברק בישראל, למי שבגללו יש על מה לדבר בארוחות משפחתיות, למי שבגללו כבר אין את הסטיגמה על הטלנובלות, למי שבגללו יש לנו חיים מסובכים יותר, מעניינים יותר, עצובים יותר וכמובן שמחים יותר. אני יודעת שעדיין לא נגמר ויש עוד בערך 3 וחצי שעות אבל אני לא יהיה פה אחרי הפרק אז... טוב אז תודה לרונה שהיתה חוצפנית מתי שצריך ומדהימה מתי שצריך תודה לדורון על האדישות ועל זה שהוא המשיך לאהוב את רונה ת-מ-י-ד תודה לגידי שהיה כזה כוסון חתיך מהמם הורס ומדהיםםםםםםםםםם תודה לסמדר שעשתה את הסידרה מעניינת יותר תודה למאיה שקלטה שגידי הוא ה- גבר תודה לשלומית שלימדה אותנו שצריך להיזהר כשעושים סקס תודה לאלכס שהיה איש משפחה (או שלא) תודה לורדה שהראתה לנו מה זה להיות בן אדם מקסים כמו שהיא תודה ליונתן שלימד אותנו שאנשים יכולים להשתנות תודה לגלית שהיתה טיפשה ושלימדה אותנו לעשות כוויה בבטן (מברג זו באמת דרך מעניינת שלא חשבנו עליה) תודה לעמרם שלימד אותנו איך עושים צו הרחקה תודה לאלי מרקו שהיה בן אדם בפרט ולא רק פושע. תודה לכלנית ששמרה על גידי ולבסוף הראתה מה זה באמת אהבה אמיתית תודה לאבנר שהצחיק אותנו כל פרק מחדש עם היציאות שלו תודה לספיר כנ"ל תודה לאתי שהראתה לנו שאין לנו את השיער הכי מזעזע בעולם תודה לענת כנ"ל תודה למיכאל שעזר תמיד תמיד תמיד לרונה וגידי בכל מצב תודה ליולי ואיתי שהיו כאלו מתוקים תודה לרפי וסוסי שנעלמו פתאום תודה לשלמה החוקר על שהיה קרציה בהתחלה אבל לאט לאט עזר לרונה וגידי תודה ליותם על הקפה ובסוף בסוף התודה הכי גדולה- תודה תודה יוסי ציגלר שבזכותך נוצרה כל העלילה!!!! סוף:)

עזית1

New member
תודה לכל השחקנים הגדולים

שעשו לנו את השנה לדורון שהיה מקסים באדישותו לרונה שידעה להגיד בדיוק מה שהיא חושבת ומרגישה לאתי שהיתה חכמה וריאלית עדינה וסבלנית למאיה החמודה שהפגינה תמימות אבל גם חוכמה לגידי המדהים שהפגין רגש והיה חבר אמיתי לספיר על שידעה להודות בטעותה לכלנית שהיתה "קרציה מצויה" אבל אהבה את גידי ותמיד עמדה לצידו וידעה לספר את האמת כי כשאוהבים צריך לדעת לשחרר לשלומית המקסימה שהיתה הוגנת וסבתא גזעית למאיה ושפטה אנשים לא לפי כספם לאלכס שהיה גבר מצוי אך התעשת בסוף ונשאר עם משפחתו לעמרם שתמיד ליקט את השאריות והיה לצידו של דורון "חבר נאמן" לסמדר שהצליחה לגרום לנו לשנוא אותה כמו שצריך והזרימה ענין לסדרה לאלי מרקו החמוד שהיה פושע קטן אבל בעל רגשות לאבנר שתמיד הסתרק באותה צורה והצליח לעצבן אותנו בנוכחות שלו לענת שצנחה לפתע פתאם וגרמה לכעוס עליה אך נעלמה במהירות הבזק למיכאל שהיה אבא מקסים שאיבד שליטה אך בסופו של דבר חינך את ילדיו לכנות ואהבה ותמך בהם לאורך כל הדרך לחוקר קבלי שהיה חביב הצופים לאיריס שהיתה רק בתחילת הסדרה ולא כל כך הכרנו אותה ליונתן שמנער פוחז הפך לגבר אחראי בעל רגשות ושפט את האדם לא רק לפי כמות הכסף שלו לגלית שעשתה הכל לשמור על הגבר שלה אך נכשלה ותודה לכל היוצרים הכותבים והמפיקים מקווה שזכרתי את כולם תודה לכולם על החודשים הנפלאים שעברנו יחד ילדים נוער מבוגרים זקנים נהננו מכל רגע וחבל שנגמר והגענו כמעט לרגע הסיום עצוב נורא להפרד מכם בהצלחה בכל ומקווה להפגש בטלנובלה הבאה....

pompii

New member
אני יודעת שכבר אמרתם אבל אני גם רוצ

נאי גם רוצה להודות
תודה למשפחת מאירי: לרונה על שהקסימה אותנו כל יום מחדש בחיוכה המדהים והיתה פשוט בנאדם מקסים, תודה רונה ותודה לך סופי שעשית את רונה בצורה כל כך מושלמת. לגידי שהיה בחור מקסים, רגיש ויפה- חלומה של כל נערה מתבגרת וגם לא מתבגרת, תודה ליהודה לוי על המשחק המדהים שלו! למיכאל שהיה אבא תומך שגידל ילדים מדהימים כמו רונה וגידי ולמרות הכל היה חזק מספיק, תודה לאבי פניני.
תודה למשפחת קדמי: לדורון שהיה הדמות האהובה עליי, גבר סקסי, מדהים, חכם, חמוד ושאהב את רונה אהבה אין סופית ובסוף עשה את הבחירה הנכונה. תודה לגיל פרנק, אין כמוך, אני אוהבת אותך. לסמדר שגרמה לכל פרק להיגמר בצורה המותחת ביותר, והכניסה הרבה כיף לסדרה כולל הקטילות הקורעות שלה. תודה ליעל הדר, אנחנו יודעים שאת לא ככה באמת ואנחנו אוהבים אותך(ואיש יחסי ציבור יותר מכל) לאלכס ושלומית שהיו זוג עם הרבה בעיות אך התגברו על הכל ובסוף התאחדו ונשארו יחד, תודה לרפי תבור ואסתי קוסוביצקי, שחקנים מצויינים באמת. למאיה שהיתה תמיד חמודה ומקסימה ולא הפסיקה לאהוב את גידי גם ברגעים הכי קשים שלו, תודה לדניאלה וירצר. ליונתן שמבנאדם ילדותי וסחטן הפך לגבר מדהים ביותר! תודה לנתי רביץ המקסים. לגלית שלמרות ששיקרה כל הזמן אנחנו יודעים שהיא אוהבת את יונתן באמת. תודה למיכל קפטה. ליולי ואיתי הילדים המתוקים שלמרות שלא ראו אותם הרבה הם חמודייים. (שכחתי איך קוראים להם!)
תודה לחברים אחרים: לאלי מרקו שנמס כל פעם מחדש שרונה דיברה איתו ולמרות כל הפשעים אנחנו אוהבים אותו כי סך הכל, הוא אוהב את רונה! תודה למתי אטלס השחקן המדהים שלא יכל לשחק את אלי יותר טוב מזה! לורדה שאפילו שבתכלס היא בגדה בבעלה היא אישה טובה וחברה טובה. תודה לשרון הכהן בר. לעמרם שבזמן האחרון השתפר מאוד והיה חבר נאמן לדורון. תודה ל...אוי....קובי? יו שכחתי.. לאתי שהיתה חברה נאמנה לרונה ויועצת בשעת צרה וגרמה ליונתן ולמיכאל להתאהב בה. תודה לאיריס מרטינז! לכלנית שלמרות שהיתה קנאית ואובססיבית בטירוף הכל מאהבה עזה לגידי. תודה ליסמין דיאמונד המקסימה! לספיר שהצחיקה אותנו ביציאות ההורסות שלה. תודה ליעל דואני! לאבנר שהפך את הסדרה ליותר מצחיקה והיה מישהו שכולנו אהבנו לשנוא. תודה לעומר ברנע! לענת שבאה מהר והלכה מהר אבל העניקה מתח לסדרה וגרמה לנו לשמוע עוד כמה יציאות של סמדר. תודה ל...שכחתי... ולבסוף: תודה לגל פרידמן ולדניאל פארן ול"דרסט הפקות" שהפכו את החיים שלנו להרבה יותר שמחים בחודשים האחרונים וגרמו לנו להידבק למסך כל יום לשעה שלמה ולשכוח מהמציאות ולהתאהב בסדרה כל כך מקסימה. תודה לכולם.

casperit

New member
תודה!

*תודה לדורון שהראה לנו איך להיות צינים ואדישים. *תודה לרונה שסיפקה לנו שלל ירידיות על בגדי הטאליבן שלה, ויצרה אופנה עצובה אך חדשה:חצאיות מעל מכנסיים. *תודה לסמדר, שהראתה לנו שמה שלא יהיה, הרעה תמיד תהיה לבושה בשחור באדום וגם סיפקה לנו מתח ומישהו שכיף לשנוא. *תודה למאיה שהראתה כמה כמויות נוראיות של ג´ל אפשר לשים על השיער, כמה טעם רע יכול להיות למישהי (הבן אדם הכי חתיך בעולם בא אליה ומתוודה על אהבתו והיא מסלקת אותו ויוצאת עם "אה...ביי"(. *תודה לאלכס שהראה לנו כמה אכזרי ולא נחמד ומגעיל ומניאק יכול אדם להיות. *תודה לשלומית שהראתה לנו כמה מישהי יכולה להידמות לצמח שדי מתחרז עם השם שלה. ושהראתה כמה מפגרים אפשר להיות. *תודה ליונתן שסיפק את אחד הדברים הטובים בסדרה אם לא הכי טוב, דמות כזו שנקשרים אליה בקלות, דמות עם אופי, מגניב:) *תודה לגלית שהראתה לנו כל יום מחדש את הטיפשות שלה "עמרם אני רוצה להוציא צו הרחקה, איך מוציאים צו הרחקה?". והראתה לנו כמה פוזלת יכולה מישהי להיות. *תודה למיכאל שסיפק לנו את דמות המסכן, אדם קשיש וטוב לב, שלימד אותנו שצדק וכבוד חשובים יותר מהכל, גם אם לוקחים לך את כל הדברים מהבית, מפטרים אותך ואתה במצב כלכלי על הפנים. *תודה לגידו´ש שהיה כוסי וחמוד וחתיך וגרם לי להכיר את יהודה לוי שגרם ללחי הימנית שלי להישאר קדושה עד היום ולחתימה על השער של ראש 1 מה21.02 להישאר קדושה גם כן, ותודה לו שהוריד את החולצה, ושכב עם כלנית, ונישק את כלנית, ונישק את מאיה, ושאמר את אחד הקטעים המרגשים בסדרה. *תודה לאתי שגרמה לנו להבין כמה מכוערת יכולה מישהי להיות ועקומה ומתעסקת בעניינים שלא שלה ומזליסטית... *תודה לכלנית שהיתה כ"כ חמודה מתוקה ויפה וביצ´ית רצינית בסדרה, חולה עליך! *תודה לאלימרקו שסיפק לנו קטעים טובים וקצת ערסים אך נחמדים... *תודה לורדה שהיתה אם תחשבו על זה דמות מפתח מאוד חשובה, הרי היא זו שידעה הכל על כולם, ושגרמה לנו לרחם עליה וסיפרה לנו על בעלה, וחתולה. *תודה לעמרם שהיה...צב. *תודה לספיר פיר שהיתה פרחה סנובית צפונה ובלונדינית. *תודה לאבנר שתרם לנו מלא! הוא גרם לנו לצחוקים,שיחות יומיות ובעיקר מישהו שכיף לרדת עליו מישהו שסיפק לנו את המשפטים הטובים ביותר בסדרה "אה...ביי" "אני הולך להביא קוראסונים כדי שלקפה יהיה עם מי לדבר". *תודה לאיריס ז"ל שסיפקה לנו את הסוד החשוב ביותר בסדרה. *תודה לאיתי ויולי שהיו הסיבה היחידה שבגללה יונתן וגלית היו ביחד. *תודה לתינוק ז"ל של סמדר ויונתן שהיה מאוד מאוד חשוב בסדרה. *תודה לרפי וסוסו שהיו...אממ. *תודה לשלמה קבלי-קבני שהיה שוטר כזה...צב, לא מספיק לנו עמרם אחד??? *תודה ליותם, שסיפק מקום מפגש לחבר´ה הצעירים. *תודה ליותם ששיחק את השומר ראש של מאיה שהופיע פעם-פעמיים ולא סיפק לנו כל נושא לשיחה. *תודה לענת, עוד אחת ממשפחתו הענפה והצבה של עמרם. וואי איך אני משוכנעת ששכחתי מישהו!!!!! יעל נ.ב תודה לכל הניצבים, הזאתי או הזה אני כבר לא זוכרת בספריה של אלימרקו שעמד שעה כי רצה להיות מפורסם, לילדים שהסתכלו על גידי ומאיה מתנשקים, ולכל שאר הניצבים למינהם.

casperit

New member
אה כן

תודה לדרסט הפקות למפיקים לבמאי יצחק שאולי או איך שקוראים לו למאפרות למלבישות... ולכל שאר הצוות. תודה פשוט לכל מי שאיכשהו תרם לסדרה הנפלאה הזו. ת ו ד ה ! יעל

למעלה