תודות סליחה וברכה

תודות סליחה וברכה

אז הנה הצלחתי להתחבר לרשת. סופסוף. רב תודות לכל מי שהגיע להשקה. תודה על כל הברכות. תודה ענקית לשלי על אירגון המפגש ועל כל העזרה. וכמו שכולנו יודעים, אנחנו בזמן סליחות, אז סליחה אם לא הייתי ממש במצב "מתקשר" במפגש. פשוט הייתי ממוטט (ונרגש כמובן). כמו שסבי ז"ל נהג להעיד על עצמו (ואני על עצמי): אני רק בנאדם, ולפעמים גם זה לא. ושתהיה לנו שנה טובה טובה.

shellyland

New member
כולם יודעים

שבשבת בבוקר (מחר) אתה תקרא משיריך ותנגן על הדבר המשונה ההוא בעין השופט? לא, כי אם הם לא יודעים אז כדאי שתספר להם על זה.

עופר ב.ה

New member
../images/Emo51.gifלתופס

על הקונצרט שאפשר היכרות עם הכלי שובה הלב הזה, שכפי שמציינת The Boston Clavichord Society, מאפשר להתאמן מאוחר בלילה מבלי להפריע לבני הבית (או במילים אחרות, "אתה תעיר את השכנים!", כפי שאמי צועקת ומעירה את השכנים). וכדאי לשמוע את אסנת נצר, שהלחינה ברגש וברוב כישרון ארבעה שירים מתוך "חוצן אנכרוניסטי".

zimes

New member
יש למישהו mp3 שלה?

חותמת בשתי ידיים על הסיכום של ב.ה. שלי? דיווח מלא? את יכולה להתחיל את זה ככה: החויה הישראלית - שבת בבוקר ....

עופר ב.ה

New member
אולי יובל יוכל להעביר מהמינידיסק?

בקשר לשלי - היא עוד חייבת לנו את הסיכום על אלתרמן. זה לא שאני לוחץ או משהו, אבל היא הבטיחה לא פעם אחת, לא שלוש - פעמיים.

הודעת ביטול

הרינו לבטל בזאת את כל הבטחותיה של שלי לסיכומים, סיפורים, ודיווחים. נ.ב. תודה למבטל הראשי על שהעניק תעודת מבטל לנוגעים בדבר.

shellyland

New member
../images/Emo51.gif

בסוף אני אולי אפתיע... אבל אני רוצה שירשם בפרוטוקול שלא הבטחתי סיכום מההופעה של ת"ע, אלא נעשה כאן נסיון אכזרי לכפות את זה עלי! בכל מקרה, אם סיכום כזה אכן יתרחש, הוא בודאי יפתח במילים: "בזכרון פניתי ימינה, לא נזהרתי כי לא היה עצור בכניסה"
אני מצטרפת לכל מה שנאמר עד עכשיו, והייתי אומרת שאם תנוח עלי הרוח אני אכתוב סיכום, אבל ת"ע עצמו אמר לי פעם שכשהיא נחה - היא כבר לא רוח
איך עובר עליכם החג?

zimes

New member
רגע.

אני ביקשתי בנימוס. לא היה שום נסיון אכזרי לכפות כלום.

אני כמובן שמח לראות כשנעשה שימוש

הולם בזכות הביטול. במקרה דנן, התחושה מעורבת. לא שיש לי דבר וחציו נגד שיחרור שלי מחובת הדווח, אלא ש"כל נדרי" קרב ובא וכמו שאנו יודעין, אין צורך להפריז בשימוש שלא לצורך בזכות הביטול, פן נקלע לאיפלציה קשה של ביטולים - המדד ירקיע שחקים ומטבע הביטולים יאבד מערכו. מבטל/ת יקרה, אנא זכרי/זכור את האחריות המוטלת על כתפיך.

מוגג

New member
תמיד תהיתי

האם "כל נדרי" הוא אירוע כלנדרי? ומכשיר לביטול הבטחות נקרא "בלנדר" (התנועה לסיחרור העיסה, על פי פרוינד)

שוד ושבר

נראה כי למינידיסק שלי מנת משכל גבוהה. כמו שאנחנו יודעים אחת הדרכים להעריך אינטיליגנציה היא חשיבה עצמאית והMD החליט לא להקליט. בכל אופן אני לא מצוי ברזי הטכנולוגיה של ההעברות למיניהן אבל אם תגיע לידי הקלטה סבירה (ואסנת תסכים) אני מבטיח לנסות להעביר לכם אותה)

zimes

New member
הוא תופס. נכון?

פתח את ספר בראשית, (ת"ע ישמח להגיד לך איפה בדיוק), ותקרא.

עופר ב.ה

New member
מצאתי, מצאתי!

"ושם אחיו יובל, הוא היה אבי כל-תופש כינור ועוגב", בראשית ד´ 21. וואלה לא ידעתי. יובל הוא בנו של למך, שהיה חמום מוח וחוטא גדול
. "תופש" הוא בעל מלאכה מיומן. ושירתו של למך היא השיר הראשון במקרא. אז יובל הוא אבי הנגנים במקרא ובנו של אבי המשוררים במקרא. יפה יפה.

למעלה