תודות לרינתיתי

יערית

New member
ככה משרשרים?

Kטלנית

New member
../images/Emo25.gif X 2 סורי ../images/Emo9.gif

אני אלמד בסוף מבטיחה משכפרה יאני

יערית

New member
אבל לא אלייך ת'כוונתי

את בסדר...זו אשתו של טרזן שלא בסדר
יאמנמרוקאית שכמותך:)

Kטלנית

New member
../images/Emo6.gif יערית

עוד פעם אני עונה על מה שהוא שלא שלי זו כבר פעם שניה התסלחי לי???

Rinattt

New member
הבית כבר נקי... ../images/Emo13.gif

שירי בירי בוםםםםם... כולם אספו ועזרו... נשאר לי השטיפה... בכיףףףף, לקחתי את זה בחשבון מראש, והאמת... שאין לי בעיה עם זה... יותר חשוב... שנהניתם... לא הבנתי ת'בדיחה של המונה של הבייביסיטר... סורי על הבורות...
ושמחתי להכיר...

יערית

New member
המונה הוא לא סתם צייר

אני היחידה {נדמה לי} ששכחה שמשלמת בסוף הערב לבייביסיטר
אי לכך ובהתאם לזאת,דיברתי על המונה של הבייביסיטר שדופק שעות נוספות.

יערית

New member
רינתתתתי

אמרו לי לא לדבר,אז שותקת
תודה רבה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם,מחר כולם עוברים בר מצווה ובת מצווה
תודה שפתחת את ביתך עם בנותייך המקסימות,תודה מכל הלב

Kטלנית

New member
מי ראה/ מצא את הנייד של רינת????

הלך , נגוז, התפוגג, התאדה אם משהו ראה/ מצא מתבקש להשיב את האבדה לבעליה
ופתחו מההתרגשות 2 הודעות גם כאן אני מכריזה בזאת : היה מקסים, מדהים נשמה חיבוקים נשיקות

Rinattt

New member
../images/Emo7.gif אני רוצה ת'פלאפון שלייייייייייי

זה כמו להיות בלי ידיים ורגליים בשבילי... חייבת אותו דחוףףףףףף אז אם מישהו זוכר, הוא היה על השולחן בחוץ... אולי נזרק לפח? אולי מישהו שם אותו איפושהו כשסידרו? < סעמקקקקקקק פינו כבר את האשפה > או בטעות התבלבל ולקח את הנייד שלי וחשב שזה שלו... קורה... ווקשההההההההה תבדקו... < משום מה הוא לא זמין גם... > שלפחות אלך בבוקר לסלקום להביא חדש...

יערית

New member
רינתי

הבנות שלך שיחקו על הערב איתו,צילמו אחת את השנייה וכו', תבדקי אצלהן במיטות או בסביבתן. ושוב תודה ענקית.

Rinattt

New member
בבקשה נשמה...

מכל ה-
< הפתעת אותי שהגעת... וסחטיקה על הערב שהעברת > הבנות שלי שיחקו בפלאפון של רד רוז... שלי היה על השולחן בחוץ... אני עדיין בחיפושים...

Rinattt

New member
לא טענתי שגנבו!!!

לפעמים קורה שמתבלבלים, פלאפונים דומים... קורה... יכול להיות בכלל שנזרק לפח בטעות, יכול להיות שמישהו שם במקום מסויים... את תשימי לי מילים בפה! לא האשמתי אף אחד!

שמתי אותו על אדן החלון...

ממש בסיום, כשניקו בחוץ, הרמתי אותו ושמתי אותו על אדן חלון המטבח.. ולך ולבנות המתוקות שלך... תודה על הארוח, כרגיל אצלך מכל הלב.. היה טעים, נעים, והרבה מצחיק..

Rinattt

New member
תודה לכל מי שהגיע...

היה לי הכי כיף לארח אותכם... נהניתי מאודדדדדדדדדדדד... תודו שלא היה נורא כל כך הנסיעה...
ו-
לכל מי שהגיע...

למעלה