תודות לרינתיתי

Rinattt

New member
../images/Emo41.gif תזכורת... למי ששכח\לא ראה...../images/Emo41.gif

הזמנה לערב פתוח...
אצלי בבית לכל מי שמתחשק לו לשבת, לצחוק, לשתות לאכול ולהנות... בסביבות השעה 21:30 אני גרה באיזור חדרה וכפי שרשמתי פרטים נוספים יותר במסרים... מי שמעוניין להגיע ולהביא משהו כפי שהציעו במסרים - ככל העולה על רוחכם, החל משתיה חריפה\רגילה, נישנושים ואם מתחשק לכם גם אוכל... הרבה אישרו השתתפותם בהודעה שפתחתי, הרבה גם במסרים... מי שמעוניין להגיע שירים יד, ומבלי להפוך את השירשור לצאט!!!
רינת

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

רינת.... אם מחר אני לא מגיע , אני הופך להיות פרסונה נון גרטה בתימן... וכדי להרגיש נוח , התחלתי לקחת שיעורים בתימנית מדוברת בשעריים.. ניפגש מחר..

Kטלנית

New member
../images/Emo45.gif ושמשהו ינסה לעצור אותי ../images/Emo6.gif

אפילו לא המיגרנה הנוראה שתקפה אותי

Rinattt

New member
דפקאאאאאאאא

לא פולקי גנב לפי מה שהבנתי... יש עוד גנבים בסביבה...
יאללה צאו לדרך... אני עם הטלפונים וההנחיות כאן, יבואו די הרבה... < רשמו לי במסרים לא כאן בפורום > כבר ניקיתי ת'בית... הבאתי כיסאות... מזרון וכריות לזולה נחמדה... מארגנת עוד מעט את הכיבוד... ואת עצמי בעיקר...

רחלי228

New member
תודות לרינתיתי

שפתחה את דלת ביתה וליבה המדהים ,שאירחה באהבה ושפע.נהניתי לפגוש את החיבוקים החמים והשמחה שמאפינת כל כך את הפורום הזה.כן ירבו כאלה מפגשים. (ולשם שינוי לא צריכה לנסוע שעות)

jane34

New member
רינת-תודה היה מקסים

היה ערב נחמד מאד האוכל היה ממממממ וסליחה שלא עזרנו לנקות.....נפצה אותך בפעם הבאה. את יודעת, הדבר היחיד ש"דפק כל הערב" היה המונה של הבייביסיטר. סחתיין עליך....

Kטלנית

New member
../images/Emo99.gif רינתתתת היה מדהים ../images/Emo24.gif

תודה על הכל מקסימה על הארוח הנפלא היה כייף סוף סוף לראות את הפרצופים שמאחורי הנייקים אוקצוצ' היה מ-ד-ה-ים ! נשיקות וחיבוקים

למעלה