תודות לרז גלילי

limorta1

New member
תודות לרז גלילי

רק היום יצא לי לקרוא את המתקפה על רז. אני חושבת שהיא הייתה מיותרת לחלוטין. הפורום נועד לאפשר להורים לחלוק חוויות ודרכי טיפול אלטרנטיביים לילדים וכל אחד בוחר ב"אני מאמין" שלו. לא חשבתי לרגע שרז רוצה להטיף לי לבחור בדרך מסויימת ויפה מצידו שהוא חולק איתנו את הידע שלו. מי שרוצה - שישתמש בו ומי שלא מעוניין - ממש לא חייב. אז שוב תודה לרז. עזרת לי המון בנושא הרעלים ואני מתכוונת ליישם כל מילה!

מצטרפת ומחזקת

אי הסכמה ודיון הם כר פורה לפורום ולמשתתפיו התקפות אשיות וניתוחי אופי הם לכבודם של אנשי הפורום. ושוב אני חוזרת העובדה שמתתפים קבועים בפורום בוחרים בשמות משתמש זמנים מעידה שגם הם לא חשים בנוח עם הדברים שכתבו! ענת

razgalili

New member
../images/Emo51.gif

avneh

New member
רז תודה לך

על המאמץ שאתה משקיע בפורום הזה כדי לשתף אותנו בידע הרב ובנסיון שלך בטיפול בבן. בבקשה אל תיקח ללב את מי שהתקיף אותך פה אישית. אני קוראת את כל מה שאתה כותב וזה מאוד מעניין אותי. כל הכבוד לך שאתה מקדיש מזמנך היקר ותורם לנו כל כך. נטע

רוצה להוסיף ולהגיד תודה לכל ההורים

שנמצאים כאן ועונים ותומכים! גם אני חשה שלא בנוח מהורים שכותבים כ"אורח" (אפשר לפתוח כרטיס משתתף גם עם שם בדוי). חבל לי שהדברים מגיעים בפורום לרמה האישית. אין חובה בפורום הזה או בכל פורום אחר לענות לכל אחד. אם הודעה מסויימת לא נוחה לכם או לא מדברת אליכם - אל תענו! אין צורך להעליב אחד את השני רק בגלל שאתם לא מסכימים!

shirkoosh

New member
מצטרפת לתודות

אני מעריכה את הזמן שמקדיש רז למענה להורים בפורום ומעריכה מאוד את כל הידע שרכש וחולק עמנו. חבל מאוד שחלק מההורים בפורום מבקרים בצורה מכוערת את רז באופן אישי משום שלא מסכימים עם דעותיו, או מסיבות אחרות.

למעלה