תודות לפורום

חמדיה

New member
תודות לפורום

תודה לכם פורום נחמד על הברכות קשה לי להשתלב כי הידע שלי בלאדינו מועט . אני ממוצא בולגרי ואצלנו דיברו הרבה בולגרית ומעט לאדינו אני מנסה להשתלב אך מאוד קשה לי. אני לא מתיאשת מכם לגמרי ואני להבין פה ושם. מבטיחה לעדכן לגבי הפעילות של חוג לאדיאנו בבת ים אני יודעת שיש מפגשים פעם בחודש עוד אמסור לכם תאריך. ושוב תודה על קבלת הפנים המקסימה.

חמדיה יקרה ../images/Emo39.gif

אם יש רצון.... ו(יכולת בטח שיש )... אז אין בעיה עם השפה. ולמה אני מתכוונת, אותי גידלה סבתא בולגריה בשנים הראשונות לחיי, ואז כמובן שלמדתי את השפה, בעבור השנים השפה נשתכחה כיוון שבבית הורי דיברו רק עברית. רוצה אלוהים ויאיר דורי מתחיל ליבא ארצה את הטלנובלות מדרום אמריקה, ו.... התמכרתי בעיקר בגלל השפה. מעז יצא מתוק... והיום אני מה זה נהנית לדבר ולהשתפר. השפה עזרה לי מאוד בביקורי בספרד, באיטליה ואפילו בארה"ב - שם השפה הספרדית הפכה לשפה שניה. אוקוצור.... רק טוב יצא לי מריענון השפה... שלא לדבר על החברים הנהדרים שפגשתי בעיקבות החזרה אל המקורות.... שבת שלום אה טודוס

angelici

New member
חמדיה קרידה

משאירה לך דלת פתוחה..... ותמיד אשמח לראותך בין שורותינו.

רותי ב.

New member
../images/Emo140.gif חמדיה....

סתם נדמה לי או שאת קצת מרימה ידיים? אל תתיאשי קרידה, את רואה שפה זו תערובת אולטימטיבית של עברית וגם לאדינו, בכל מיני הרכבים ו'אחוזים'... ואף פעם לא מאוחר ללמוד מחד, ומאידך, פשוט תשארי איתנו.. ותעדכני לגבי תאריכי המפגשים, ובכלל, ספרי סיפורים ובדיחות, בעברית, (או בבולגרית) ולתרגום כבר יהיה מי שידאג.

בנגלה

New member
לא תהיה לך שום בעיה להשתלב...

גם אני דיי חדש פה... וכולם פה בפורום ממש ממש נחמדים ועוזרים כך שלא בעיה להשתלב...!

למעלה