תודה

תודה

תודה לכל המנחמים-אתי,נועה,לילך,בתאל,ענתוש,והלווין של הצ'אט שהשאיר לי במסרים הודעת ניחום. היום עלינו לקיברה והיה קשה מאוד.... אלו החיים וחייבים להמשיך הלאה ... מקווה שנשמע רק בשורות טובות גלי

open door1

New member
הלווין של הצאט השאיר לך הודעת ניחום?

פשששששששש בדרך כלל הוא רגיל לרשום הודעות איום זה מלמד שזה שהוא נחסם בפורום זה היה בשכל שהוא מבין שעכשיו שאין לו כוח מספיק להפריע,אין לו ברירה אלא לשנות את ההתנהגות שלו אם לא בפורום אז לפחות בצאט

Just Me 25

New member
גלי מתוקה שלי

שלא תדעי צער לעולם,ותנוחמי משמיים מתוקה שלי, הלב שלי איתך,ואם את זקוקה למשהו את צריכה רק לבקש. אוהבת אותך המוןןןןן תהיי חזקה יפה שלי..... שלך תמיד רוני -רון

נוני 20

New member
גלוש יפה שלי

אני מבינה מה את מרגישה כאילו חתכו חתיכה ממך כאילו לקחו לך חצי לב כי לי לקחו לפני חודש את זה אני משתתפת בצערך ואם תרצי לדבר את יודעת שאת יכולה לפנות אלי ושוב משתתפת בצערך שלא תדעי עוד צער ושנשמתה תיהיה צרורה בצרור החיים לעד נועה

....

רוני נשמה,אלון-[מלך הסטלנים], נועה מאמי, מודה לכם נשמות יקרות... אין ברירה ,החיים ממשיכים ואנו חייבים לחזור לשיגרה למרות הכל... בברכת שב"ש ושבוע מבורך -גלי

גלי. זה אני בני.

יוני תודה מה היתי עושה בלעדייך?:))) תן לה אחצ'אן פאחצ'אן חחחחחח שב"ש לכולם

לבני

בני סורי נשמה,,התבלבלתי כי יש עוד ניק דומה לשלך,והבחור שמו אלון.. בכל מקרה תודה לך... שתהיה שבת מבורכת לכולנו-גלי

לאילן!

תודה אילן נשמה,ומי כמוך יודע כמה כואב לאבד אחות יקרה.. מקווה שנדע כולנו רק שמחות.. ושוב מודה לכל מי שניחם. בברכת בשורות טובות לכולנו גלי

לאילן

תודה אילן נשמה,ומי כמוך יודע כמה כואב לאבד אחות יקרה.. מקווה שנדע כולנו רק שמחות.. ושוב מודה לכל מי שניחם. בברכת בשורות טובות לכולנו גלי

עמיר22

New member
../images/Emo16.gifמשתתף בצערך../images/Emo16.gif

גלי, משתתף בצערך ושלא תדעי עוד צער.

גלי היקרה שלי

בע"ה כל יום הוא יום חדש. אדם שנפטר זה אדם שעשה את תפקיד התיקון שלו כאן בעולם הזה וצריך לפנות מקום לאנשים אחרים שנולדו או שזקוקים לחיים ועדין לא סיימו את התיקון. להגיד לך קחי הכל ברוח טובה זה קשה אני יודעת אבל אלו החיים. ותקבלי אותם כפי שהם תהה מנוחתו של הנפטר בגן עדן אמן! שלא תדעי צער לעולם רק שמחה ואושר אמן ואמן מאלין שאוהבת אותך מאוד

למעלה